Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhaba kizlar benimde adetime 4 gun kaldi. dun test yaptim negatif cikti cokmu erken yaptim acaba goguslerim acayip sisti ve arada karnima bisey batiyo igne gibi. bacaklarim ve belimde sanki adet olacakmis gibi hafif agri var ama test negatif cikti

canım bekle adetten sonra yap bnde bkliyorum çok zor ama bekliycezzz

Ayyyyy hadi inşallah :)

negatif cikti butun umitlerim gitti vucudum hamilesin diyo ama olmadigimida biliyorum cok garip bisey nasil bosalacak bu kafalar bilmiyorum
negatif çıktıysa kesin bir negatif değilki o.Sen bide adet günün 10 gün geçtikdn snra yap o zaman tam belli oluuurrr

Merhaba bende benzer şeyler yaşıyorum şu aralaruykudan uyandıran alt karında batmalar yumurtlamadan 2-3 gün sonra ayakta duramayacak kadar şiddetli bel ağrısı ara ara baş dönmesi kokuya karşı hassasiyet göğüslerimdeki damarlarda sızlıyor ara ara adetim 2 gün gecikti fakat dün test yaptım negatifdi halada adet olmadım acaba ne yaşıyorum hiç bilemiyorum

Merhaba güzel anneler ve anne adayları bu ay karnımda degisik birsey hissediyorm daha once hic boyle bisey yasamadigima eminim sanki icimde anlık bisey hareket ediyor dalgalanma oluyor gibi, sol tarafimda oluyor bu ve arada sol kasıgımda batma ve nabiz atmasi gibi bisey oluyor. Ama bu anlık hareket gibi seyi tarif edemiyorm hamileliginin ilk zamanlarinda boyle bisey yasayan varmiydi?

göğüs hasasiyeti koku hasasiyedi aşırı bel ağrısı..anlattıklarına göre Benimkilerden daha ağır senin yaşadıkların.Benimkiler hep başlangıç yeni yeni meydana çıktı.Bak ne dicem bekle birazcık daha yani adet geçsin 10 gün kadar öyle yap kesin sonuç çıkar diye düşünüyorum

bide yumurtlama zamanını değerlendirdiniz mi canm

yaaa insallah gecer son 3 gunum kaldi karnimin alt kismini ozellikle sag tarafa surekli igne batiyo bazen bicak saplaniyo gibi oluyo
biliyomusun bugun ilk defa o iğne batar gibi dediğimiz sancıyı hafiften çektim.Ben normaldede adet olurken hiç sancı çekmem.Bugun o ağrıyı hafiften hissettiğime gülümsedim..çok başka bi duygu be.İnşAllah ikimizinde içimizde minnak bir bebişimiz yerleşmeye çalışıyordur

kız senin belirtin varmı anlatsana
Benim 10 gündür karnım çok şiş ve göbeğimin altı taş gibi ,, ağzım kuruyor sürekli su içesim geliyor , göğüslerim şiş , göğüs damarlarım çıktı ve göğüs ucumun halkası büyüdü ve koyulaştı eşim öyle diyor ama ben önceki rengini unuttum o yüzden bilemiyorum snra kasıklarım ağrıyor şuanda belim ağrıyor adetime 3 gün var bakalım diğer belirtiler yok

Eşin bu konuda yanılmaz diye düşünüyorum Sanırım sen daha önce yazdın dmi belirtilerini aklımda kalmış çmki.Ben bi yarım saat önce geçtim aynanın karşısına burda yazılanlar aklıma takıldı kendime baktım bi şişlik varmı diye ,göğüs uclarıma veyahut buyukluğune falan valla hiçbişeh anlamadım bndemi eşime sorsam

insallahh Allah isteyen herkese nasip etsin ben cok cok istiyorum esim istemiyo geri cekilmeyle korundugumuz icin bi ihtimal olur diye bekliyorum iste belirtileride yasayinca insan heyecanlaniyo aabredemiyo

insallahh Allah isteyen herkese nasip etsin ben cok cok istiyorum esim istemiyo geri cekilmeyle korundugumuz icin bi ihtimal olur diye bekliyorum iste belirtileride yasayinca insan heyecanlaniyo aabredemiyo
benimde eşim çok istiyodu ben istemiyodum yeni evliyiz çnki zaman gçirelim falan diye düşünüyodum sonra düşündüm zaten bebişimiz olsa 9 ay neye yetmicek diye..Sonrada kapıldım bu umuda hayırlısııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…