- 1 Ekim 2019
- 883
- 683
- 103
Merhaba. Akıntınız kistle alakalı mı. Bende de akıntı oluyor acayip kist veya enfeksiyondan korkuyorumMerhaba oldum canım maalesef bende kist varmış doktor ilaç verdi ama kendiliğinden hamile kalmamı önerdi, ameliyat yapmaktansa. Bu ayda çok akıntım var ve ayıptır söylemesi genital bölgemde tüm gün damarım atıp durdu
Hiçbir fikrim yok ama iltihabımın olmadığından eminim. Mantıken baktığımda da bu kist bayadır vardı ilk kez böyle akıntılarım oldu belki soğan suyu yapmıştım ondan sebep olmuş olabilir. Belki de hamilelik belirtisidir, 5 günüm var gerçi dahaMerhaba. Akıntınız kistle alakalı mı. Bende de akıntı oluyor acayip kist veya enfeksiyondan korkuyorum
Merhaba canım çatlatma iğnesini ne zaman vurundun acebaInş kuzum öyledir ama ben catlatma inesi vuruldum ondan olabilirmiş bu belirtiler
27 aralık da canimMerhaba canım çatlatma iğnesini ne zaman vurundun aceba
Bende 23 aralıkda vurdum canım kan tahlili verdim 2 kere ilki 11.94 2.si 1.64 çıktı dr iğnenin etkisi dedi ama aynı belirtiler var bende de sen tahlil verdin mi27 aralık da canim
Yok canım daha vermedim dedim 14. Gün tahlil vereyim tam sonuç alayım bende belirti olarak göğüslerde şişlik ve ağrı var üzerinde damarlar belli ve ucunda küçük küçük kabarcıklar var kasıklarda ara ara batma oluyor ve şişler sağ kasigim bugün çok fena batıyor sanci vuruyor duramıyorum öldüm kasik ağrısından akıntı olarakda sarı gibi alıntı var canım sende nasıl belirtiler varBende 23 aralıkda vurdum canım kan tahlili verdim 2 kere ilki 11.94 2.si 1.64 çıktı dr iğnenin etkisi dedi ama aynı belirtiler var bende de sen tahlil verdin mi
Canım bende de neredeyse aynı belirtiler var farklı olarak kuyruk sokumuma ağrı giriyor arada birde benim akıntım fazla olmuyoYok canım daha vermedim dedim 14. Gün tahlil vereyim tam sonuç alayım bende belirti olarak göğüslerde şişlik ve ağrı var üzerinde damarlar belli ve ucunda küçük küçük kabarcıklar var kasıklarda ara ara batma oluyor ve şişler sağ kasigim bugün çok fena batıyor sanci vuruyor duramıyorum öldüm kasik ağrısından akıntı olarakda sarı gibi alıntı var canım sende nasıl belirtiler var
Benim kuyruk sokumu değilde sanki içeriden vajinaya bisey batıyor sanci vuruyorCanım bende de neredeyse aynı belirtiler var farklı olarak kuyruk sokumuma ağrı giriyor arada birde benim akıntım fazla olmuyo
Hatırlamaz olur muyum canım benim ya Allah sabır versin gerçekten çok zor yaşadığın Rabbim birdaha aynı şeyleri yaşatmasın sağ Salim kucağına alabileceğin bir hamilelik nasip etsinAllah sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah bu senenin başındaki konuşmaları hatırlıyorum o zaman bende hamileydim dogsaydi simdi 2 aylik olacakti ama bebegim beni bıraktı düştü o zamanlarda konuşurduk sizlerle Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin ekimde yine hamile kaldım bebeğim sadece 2 buçuk ay benle kaldı ama kalbi durdu yine dua edin benim içinde rabbim sağlıklı bebek versin sağlıkla dogsun inşaallah
Son ay zor bacım şimdi iyi günlerinAy maşallah nazar değmesiniyi Şükür valla nasıl olsun büyüyor evet az kaldı tabi bende git gide ağırlaşıyorum artık ya
Hayırla sonuçlanır inşaAllah bazen aceba psıkolejik mi diye düşünmeden edemiyorumBenim kuyruk sokumu değilde sanki içeriden vajinaya bisey batıyor sanci vuruyor
Aynen canım bendeHayırla sonuçlanır inşaAllah bazen aceba psıkolejik mi diye düşünmeden edemiyorum
İnşallah canımYeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?