Yumurtlama tarihinden 2 gün sonra şiddetli bir bel ağrısı başladı. Sonra kasıklarda batma ağrı bazen uykudan uyanmama sebep olan ağrılar hatta bunlar. Bir kaç kez baş dönmesi yaşadım kokuya karşı bir hassasiyet var mide yanması göğüslerim deki damarlar sızlıyor ve kirpiklersende başka hangi belirtiler var canmm
sonucu mutlaka paylaş benimleeYumurtlama tarihinden 2 gün sonra şiddetli bir bel ağrısı başladı. Sonra kasıklarda batma ağrı bazen uykudan uyanmama sebep olan ağrılar hatta bunlar. Bir kaç kez baş dönmesi yaşadım kokuya karşı bir hassasiyet var mide yanması göğüslerim deki damarlar sızlıyor ve kirpiklerDaha önce yaşamadığım şeyler hepside ama idrar testinde negatif çıktı. Ben çok emindim bu ay aslında Bekleyeceğim bakalım şu an 3 gün gecikti adetim bir hafta olsun gidip kan vereceğim. Ya hamileyim yada kafayı yiyorum bu belirtiler neye işaret çözemedim☹
Aminn çok teşekkür ederim sizinde isteyen herkesin inşallahsonucu mutlaka paylaş benimleeinşAllah kalbinden geçen kaderin olur
kız test yapda paylaş bizimle bari yüzümüz güler vallahi ..Dediklerini eğer psikolojik olarak yaşamıyorsan göğüs olayı direk hamileliğe belirti.Umarım hamilesindirMerhaba kızlar benim yaşadığım belirtileri yasayan varmı kafam çok karışık kasıklarda ara ara batma oluyor ine batar gibi oluyor göğüslerim acayip şiş ve üzerinde büyük ve çok damarlar var ucundada küçük küçük kabarcıklar var cok belli yani bide göğüslerim ateş gibi yanıyor çok sıcaklar akıntı olarakda çok yoğun katı akıntı var
Inş kuzum öyledir ama ben catlatma inesi vuruldum ondan olabilirmiş bu belirtilerkız test yapda paylaş bizimle bari yüzümüz güler vallahi ..Dediklerini eğer psikolojik olarak yaşamıyorsan göğüs olayı direk hamileliğe belirti.Umarım hamilesindir
inşAllh değildirInş kuzum öyledir ama ben catlatma inesi vuruldum ondan olabilirmiş bu belirtiler
Inş kuzum inş değil-dirinşAllh değildir
Canım aynen bende öyle oldum 28 aralıkta adet oldum ama 3 gün sürdü ama öbür adetlerine benzemiyorsun yani dün bitti normalde 5 gün sürer bnm adetim bakalımOooof maalesef adet oldum ama daha 2 ocakta olmam gerekiyordu önceden oldum , üstüne görme midir acaba ? Ama kırmızı ve yoğun , internetten araştırıyorum eğer üstüne görmeyse 3 güne kadar sürer diyor
İyiyiz çok şükür 51 günlük oldukCanım nasılsın nerelerdesin bebişin nasıl
Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah bu senenin başındaki konuşmaları hatırlıyorum o zaman bende hamileydim dogsaydi simdi 2 aylik olacakti ama bebegim beni bıraktı düştü o zamanlarda konuşurduk sizlerle Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin ekimde yine hamile kaldım bebeğim sadece 2 buçuk ay benle kaldı ama kalbi durdu yine dua edin benim içinde rabbim sağlıklı bebek versin sağlıkla dogsun inşaallahİyiyiz çok şükür 51 günlük olduk ❤
Senin bebiş nasıl maşallah az kalmış doğuma
Ay maşallah nazar değmesinİyiyiz çok şükür 51 günlük olduk ❤
Senin bebiş nasıl maşallah az kalmış doğuma
Test yaptınız mıCanım aynen bende öyle oldum 28 aralıkta adet oldum ama 3 gün sürdü ama öbür adetlerine benzemiyorsun yani dün bitti normalde 5 gün sürer bnm adetim bakalım
Gün aşırı ilişki öneriyorlar spermin kalitesi için canım anladığım kadarıyla her gün girmissin ilişkiye ve birde kayganlaştırıcı vs kullanmayın diyenide çok duydum zeytinyağı ortamı bozmuşta olabilir ama bence en büyük etken stresBirşey merak ediyorum biz ilk Aralık ayında bebiş çalışmasına başladık yumurtlama döneminde değerlendirdik hergün ama tutmadı maalesef .. tutmama sebepleri nelerdir ? İnterntte araştırıyorum ama tam olarak cevap bulamadım , zeytinyağı kullandık acaba o mu etkiledi spermin hareketlerini ,eşim varikosel ameliyatı olmuştu ama sperm değerleri düzeldi çok şükür doktorumuzda sorun kalmadığını üreme yeteneğinin iyi olduğunu söyledi
Yok yapmadım canım senin kaçıncı gün bu günTest yaptınız mı
Ben adet oldum ikinci günüm test yapmam artıkYok yapmadım canım senin kaçıncı gün bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?