Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba, bende de baş dönmesi ve sol ayakta ve kasıkta ağrı var.. adet tarihim 21 Ocak daha 1 hafta var. Bide bugün durduk yere başım döndü birde kalp çarpıntım oluyor arada bilemiyorum bekliyorum..

Mrb öncelikle aranızda yeniyim 6 ocakta aşılama yaptırdım aşılanın 7.günü beta hcg 2.0 çıktı sizce sonuç artarmı ve erkenmi yaptırdım hep 0.1 cıkardı

Kızlar merhaba. Bu gebelik testim. Hayalet çizgi dediğimiz ikinci çizgi bu kadar belirsiz olsa da sayılır mı yine yoksa ben diskalifiye mi oldum yine. Adetim bir gün geçti, vajinal mantarımda var. Sizce burda var mı bir şey. Yorumlayın lütfen

Eklentiler

• IMG_20200116_202918.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_20200116_202820.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 108
Çok silik bir çizgi var gibi bence kan tahlili yaptırın en azından içiniz de rahat eder

Eğer hemen çıktıysa bence geçerli bir test

Kızlar hsg çektirdim sıfır acıydı aşırı kolaydı ama hsgden 2 gün geçmesine rağmen hala kasık ağrım var bu normal mi?

Ben maalesef az önce Regl oldum
Bat 18.1 di aslında, sanırım fazla stress yaptım kendime ve vücudum tepki olarak düzenli reglimi iki gün erkene aldı
Moralim bozuldu resmen ya.

Çok şükür rabbim bu çift çizgiyi görmeyi nasip etti beta hcg de 400 çıktı ama kese çok küçük yeni oluşuyordu dr haftaya tekrar gel dedi normalmi sizce darısı tüm isteyenlerin başına

Gebelik varsa çıkması lazım benim adetimin 13 ocakta gelmesi gerekiyodu o gün akşam üstü yaptım ve çıktı ertesi günde dr gittim kan verdim

Merhaba,

SAT 25 OCAK, BAT'a 5 gün kala felaket bir bel ağrım oldu. Normal koşullarda reglimden bir gün önce yada reglimin ilk günü bu şekilde ağrım olur ve reglim hep çok düzenlidir. 12 ocakta kandan B-hcg 0.17 idi yani negatif,Bel ağrısından şüphelenip eczaneden test aldım çift çizgiyi gördüm aynı gün kan verdim b.hcb 29,84çıktı. Ayrıca süreç içerisinde de kasıkalrımda hep gezen bir ağrı ve gerginlik hissi vardı. Bugünde felaket başım ağrıyor.

Bir de çok ağlamaklı ve duygusal hissediyorum ve kendimi hazır değilmi gibi de hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…