- 15 Aralık 2016
- 870
- 381
- 53
Ben ilk hamileliğim de gözümü açamıyodum mecburi ihtiyaçların da sadece ayakda oluyordum başka da bi belirtin yoktu hayırlısı olur hakkınız da inşİlk yazmak bana kısmet oldu.. Hayırlı uğurlu olsun.. Eğer psikolajik değilse uyku hali var var bol miktarda.. normalde de uykuya çok düşkünüm ama insan 24 saat uykuyu düşünür mü canım =) muhtemel adet tarihim 2 ekim bakalım az kaldı belli olur yakında..
Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Ben de çok şey duydum canım Tılan hakkında. Gezmeye gitmiştik Kadirli ye oraya da uğradık bakalım kül verdi bize de bakalım kısmet bi UmutSlm canm asa bende kadirlidenim. Tilani duymuştum. Benm büyük ablam gitmişti. Beşyil bebeği olmadı. Oraya gittikten sonra olmuştu. Ablamın eşine öneride bulunmuştu. Yengeç sütü içeceksin diye. Ablamın cidden bebeği oldu. Rabbim. İsteyen herkese versin.seninde olur ins canm.
Osmaniye nin Kadirli ilçesi canım .Yengeçin sütü olmaz ki kuzum.bide bu adam hangi ilde
Kizmet canm. Rabbim verir ins sanada. İsteyen herkese.Ben de çok şey duydum canım Tılan hakkında. Gezmeye gitmiştik Kadirli ye oraya da uğradık bakalım kül verdi bize de bakalım kısmet bi UmutAma işte yengeç sütünü ilk defa duydum
Çok erken test yapmak için. Bekle bence .rabbim de verir ins.Merhaba kızlar; bebek düşünüyoruz ama eşimin mesleğinden dolayı fırsatımız çok mümkün olmuyor iki senedir bebek istiyoruz doktora gittik ikimizdede bir sorun yok.bu ay çok bel ağrım var adetimede 7gün var daha ve ağzımda metalik bir tat var üç gündür beni mahvetti akıntımda yoğun hamilelik belirtisi olma ihtimali var mı? Test yapmak istemiyorum negatif çizgiyi görmekten bıktım artık psikolojimi bozmak istemiyorum
Amin canım inşallahKizmet canm. Rabbim verir ins sanada. İsteyen herkese.
Canım en az 4-5 gün geçtikten sonra yap çünkü ozaman da silik çıkıyor ama en azından ikinci çizgi silikte olsa belli oluyorKızlar merhaba. Bu gebelik testim. Hayalet çizgi dediğimiz ikinci çizgi bu kadar belirsiz olsa da sayılır mı yineyoksa ben diskalifiye mi oldum yine. Adetim bir gün geçti, vajinal mantarımda var. Sizce burda var mı bir şey. Yorumlayın lütfen
merhaba benim yengemde dogum yaptiktan sonra hemen hamile kaldi ama bebek 4 aylikken karninda hareket etmeye baslayinca farketti dogumdan sonra bir kere adet olmus sonra daha olmamis ama yeni dogum yaptigi icin olabilir diye dusundu o yuzden suphelenmedi bence test yapin erkenden farkina varin varsaKızlar ben 3 ay önce doğum yaptım eşimle geriye çekme yöntemi ile korunmuştukama tam korundukmu emin değilim riskliymis hamile kalma riski çok yükselmiş böyle korunmada 19 ekim 2019 da doğum yaptım 40 gün kanamam sürdü ve o günden sonra adet hic görmedim halsizlik yorgunluk hafif mide bulantısı bas dönmesi çok yemek yemeye başladım karin ve kaşık ağrısı var acaba hamilemiyim eczaneden test alsam çıkar mi acaba net belli olur mu ?
Teşekkürler yanıtın için bu aksam idrar testi yapmayı düşünüyorum ilk öncemerhaba benim yengemde dogum yaptiktan sonra hemen hamile kaldi ama bebek 4 aylikken karninda hareket etmeye baslayinca farketti dogumdan sonra bir kere adet olmus sonra daha olmamis ama yeni dogum yaptigi icin olabilir diye dusundu o yuzden suphelenmedi bence test yapin erkenden farkina varin varsa
yap bakalim hakkinda hayirlisi olsunTeşekkürler yanıtın için bu aksam idrar testi yapmayı düşünüyorum ilk önce
Amin sağolyap bakalim hakkinda hayirlisi olsun
Kimyasal gebeliğin üzerinden ne kadar geçti acaba hamileliğiniz netleşti mi?Bir kızım var 2 kimyasal geçirdim, en büyük belirtim diğerlerinden farklı olarak adetime 8 9 gün kala başlayan gece bacak ağrısı, o kdr çok ağrıyor ki üst bacağım, ve sonra kabız oluyorum, normalde kabız olmam, o kadar düzen li bağırsaklarım, ben ordan anlıyorum.. Adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı, 5 gün kala 5tl lik test yaptım çok silik çıktı.. 4 gün kala yani bugün gene 5 TL lik test yaptım daha düzgün bir çizgi çıktı.. Kabızlık bel ve kasık ağrısı yapıyor ordan anladım ve test yaptım
Birini ağustosta yaşadım bayram günüydü hatta, diğer ni 2 ay snra yaşadım, adet günüm daha gelmemişti.. Genelde ben adetten önce öğreniyorum.. Neyse bu defa gene gittim kan tahlili ne şimdilik duruyor 48 çıktı, ama ben umutlanmak tan korkuyorum 2 kere aynı şeyi yaşadım çünkü, keseyi görünce biraz rahatlayacağım, snra da kalp atışı inşallah.. Görmeden aileye söylemeyeceğim bu defa, sadece eşim bilsinKimyasal gebeliğin üzerinden ne kadar geçti acaba hamileliğiniz netleşti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?