- 23 Kasım 2018
- 453
- 709
- 53
- 26
Henüz adetinize çok var erken ama benim ilk.gebeligimdede adete 10 gün kala çok silik çıkmıştı sizin baya net gözüküyor o yüzden hamile olabilirsiniz bence testi yarın yenileyinMerhaba heyecanla iki gündür gezmedigim site okumadığım makale kalmadı bana da yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben nisan ayında Demir ilacı ve d vitamini kullanmaya başladım doktor tavsiyesi ile ve o ay hiç gecikmeyen adetim tam 10 gün gecikti. Sonra hasta oldum. Korunmadan iliskiye girdik eşimle. Ve adetime 8 gün kala test yaptım çift çizgi gördüm sizce hamileliyim yoksa yumurtlama dönemlerim değişti diye yumurtlamamı gösteriyor. Yardımcı olursanız çok sevirim. Eki Görüntüle 2636323
bugün yaptığım testte böyle çıktıHenüz adetinize çok var erken ama benim ilk.gebeligimdede adete 10 gün kala çok silik çıkmıştı sizin baya net gözüküyor o yüzden hamile olabilirsiniz bence testi yarın yenileyin
bugün yaptığım testte böyle çıktı
Yumurtlama doneminde gebelik testi pozitif gösterir mi ? Çok çelişkide kaldımBaya köyü çıkmış yanlış olcagini düşünmüyorum
Ovulasyon testi yapiyormuydunuz eminmisiniz yumurtladiginiza .çünkü bazen adet zamaninda bile yumurtlama oluyor yani erken yumurtlamis olabilirsiniz ben mesela ayda iki kez yumurtluyormusum çok şaşırmıştım duyduğumdaYumurtlama doneminde gebelik testi pozitif gösterir mi ? Çok çelişkide kaldım
Hayır normal gebelik testi iki gün önce pozitif olan sonucum bugün iki defa üst üste yapmama rağmen negatif çıktıOvulasyon testi yapiyormuydunuz eminmisiniz yumurtladiginiza .çünkü bazen adet zamaninda bile yumurtlama oluyor yani erken yumurtlamis olabilirsiniz ben mesela ayda iki kez yumurtluyormusum çok şaşırmıştım duyduğumda
Geçen ay 10 gün geciktiginde test yapmış mıydınız kimyasal yaşamış olabilir misinizHayır normal gebelik testi iki gün önce pozitif olan sonucum bugün iki defa üst üste yapmama rağmen negatif çıktı
Evet yaptım negatif çıktı , bu ay yaptım ilk testim pozitif sonraki testlerim negatif çıktıGeçen ay 10 gün geciktiginde test yapmış mıydınız kimyasal yaşamış olabilir misiniz
Bazı testler yalancı pozitiflik verebiliyor öyle birşey olmuş büyük ihtimalle bu durumdaEvet yaptım negatif çıktı , bu ay yaptım ilk testim pozitif sonraki testlerim negatif çıktı
Hayal kırıklığı yaşıyorum su an.Bazı testler yalancı pozitiflik verebiliyor öyle birşey olmuş büyük ihtimalle bu durumda
Üzülme bu olmadıgı anlamına gelmez ki 8 gün varmış daha adetine hayal kırıklığı yaşaman için çok erkenHayal kırıklığı yaşıyorum su an.
Valahi seni umutlandirmak istemem ama benimki öyle olmuştu 10 gün vardı adete pozitif çıktı hemde saatler sonra çıkmıştı . Tekrar yaptım negatifti sonra sabah idrariyla yapıyım dedim bembeyazzz nnegatifti sonra yemin ettim adetim 3 gün geçsin öyle yapicam dedim öylede yaptım 5 dk icinde ikinci çizgi çıktı aksamida hastanede HCG 1000 diHayal kırıklığı yaşıyorum su an.
Umarım sizinle güzel haberleri paylaşırım 8 gün sonraÜzülme bu olmadıgı anlamına gelmez ki 8 gün varmış daha adetine hayal kırıklığı yaşaman için çok erken☺
Umarım böyle güzel haberlerle gelirim bende size çok istiyorumValahi seni umutlandirmak istemem ama benimki öyle olmuştu 10 gün vardı adete pozitif çıktı hemde saatler sonra çıkmıştı . Tekrar yaptım negatifti sonra sabah idrariyla yapıyım dedim bembeyazzz nnegatifti sonra yemin ettim adetim 3 gün geçsin öyle yapicam dedim öylede yaptım 5 dk icinde ikinci çizgi çıktı aksamida hastanede HCG 1000 didarısı sana olsun inşAllah kafanı dağıtmaya çalış adetin geçene kadar vücudunu dinleme akışına birak
İnşallahUmarım sizinle güzel haberleri paylaşırım 8 gün sonra
Valahi seni umutlandirmak istemem ama benimki öyle olmuştu 10 gün vardı adete pozitif çıktı hemde saatler sonra çıkmıştı . Tekrar yaptım negatifti sonra sabah idrariyla yapıyım dedim bembeyazzz nnegatifti sonra yemin ettim adetim 3 gün geçsin öyle yapicam dedim öylede yaptım 5 dk icinde ikinci çizgi çıktı aksamida hastanede HCG 1000 didarısı sana olsun inşAllah kafanı dağıtmaya çalış adetin geçene kadar vücudunu dinleme akışına birak
Rabbim gönlüne göre versin inşallah haber veririsin bizeUmarım böyle güzel haberlerle gelirim bende size çok istiyorum
Beyaz akintin cok yogun geliyorsa insallah gebesindir benimde yumurtlamadan sonra oyle olmustu dolkendigi icin o salgi artiyo. Ama eger peynir gibiyse mantar olabilir canimarkadaşlar daha öncede yazmıştım cevap veren olmadi bir bilginiz varsa söyler misiniz adetime 10 gün var beyaz beyaz akıntı geliyor ara sıra kasıklarda ağrı oluyor iltihap mıdır bu 9 aydır deniyoruz olmuyor acaba iltihaptan mıdır doktora gitmeli miyim lütfen yardımcı olur musunuz
ben o mesajdan 5 gün sonra yanı adetimden de 5 gün önce adet oldum canımBeyaz akintin cok yogun geliyorsa insallah gebesindir benimde yumurtlamadan sonra oyle olmustu dolkendigi icin o salgi artiyo. Ama eger peynir gibiyse mantar olabilir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?