Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Henüz adetinize çok var erken ama benim ilk.gebeligimdede adete 10 gün kala çok silik çıkmıştı sizin baya net gözüküyor o yüzden hamile olabilirsiniz bence testi yarın yenileyin

Baya köyü çıkmış yanlış olcagini düşünmüyorum

Yumurtlama doneminde gebelik testi pozitif gösterir mi ? Çok çelişkide kaldım
Ovulasyon testi yapiyormuydunuz eminmisiniz yumurtladiginiza .çünkü bazen adet zamaninda bile yumurtlama oluyor yani erken yumurtlamis olabilirsiniz ben mesela ayda iki kez yumurtluyormusum çok şaşırmıştım duyduğumda

Hayır normal gebelik testi iki gün önce pozitif olan sonucum bugün iki defa üst üste yapmama rağmen negatif çıktı

Eklentiler

• 1119D00F-F860-4870-9FD1-94DD2EE2263C.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 87
Hayal kırıklığı yaşıyorum su an.
Valahi seni umutlandirmak istemem ama benimki öyle olmuştu 10 gün vardı adete pozitif çıktı hemde saatler sonra çıkmıştı . Tekrar yaptım negatifti sonra sabah idrariyla yapıyım dedim bembeyazzz nnegatifti sonra yemin ettim adetim 3 gün geçsin öyle yapicam dedim öylede yaptım 5 dk icinde ikinci çizgi çıktı aksamida hastanede HCG 1000 di darısı sana olsun inşAllah kafanı dağıtmaya çalış adetin geçene kadar vücudunu dinleme akışına birak

Umarım böyle güzel haberlerle gelirim bende size çok istiyorum

Umarım böyle güzel haberlerle gelirim bende size çok istiyorum
Rabbim gönlüne göre versin inşallah haber veririsin bize

Merhaba hanımlar. Siteye yeni üye oldum. Hamilelik belirtileri üzerine birçok konuyu okudum sitede :)
Yaklaşık 1 buçuk senelik evliyim ve çocuk sahibi olmak istediğimizin farkına vardık.
Bu ay ovulasyon dönemimi değerlendirdik.
Psikolojik midir bilmiyorum ama biraz belirtileri söylemek istiyorum :)
-Kasıklarda batma (özellikle sol tarafta)
-Ara sıra olan bel ağrısı
- Dün biraz çarpıntım oldu ve tansiyonum düştü.
-Göğüslerim ağırlaştı gibi hissediyorum ve dün sağ göğsümün koltuk altı taraflarına ağrı girdi uyuyamadım hatta.

Adet tarihime 10 gün var. Belki psikolojik ama ilk defa böyle hissediyorum kendimi :)

Bakalım hayırlısı..
Allah isteyen herkese sağlıklı bir bebek versin inşallah. Görüşmek üzere :)

Beyaz akintin cok yogun geliyorsa insallah gebesindir benimde yumurtlamadan sonra oyle olmustu dolkendigi icin o salgi artiyo. Ama eger peynir gibiyse mantar olabilir canim

Beyaz akintin cok yogun geliyorsa insallah gebesindir benimde yumurtlamadan sonra oyle olmustu dolkendigi icin o salgi artiyo. Ama eger peynir gibiyse mantar olabilir canim
ben o mesajdan 5 gün sonra yanı adetimden de 5 gün önce adet oldum canım ama tuhaf bi adetti hemen sökülme olmadi adet olduğum günün ertesi sabahı sökülmeye başladı 2 gün yoğun geldi sonra azaldı bir pedin ortasını çok az doldurcak şekildeydi. adetim bitince 3 gün sonra test yaptım hamile miyim acaba ondan mı bu şekilde adet oldum diye ama negatifti malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…