Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar mrb.. Adetime 2 gun kala ovulasyon testi yaptim dun koyu cikti baya.. fakat gebelik testim negatif.. sizce tekrar mi yumurtlama oluyor basina gelen var mi ?? Fotoyu ekliyorm

Kizlar mrb.. Adetime 2 gun kala ovulasyon testi yaptim dun koyu cikti baya.. fakat gebelik testim negatif.. sizce tekrar mi yumurtlama oluyor basina gelen var mi ?? Fotoyu ekliyorm

Eklentiler

• 20200516_232909.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 64
daha önce bu ay yumurtlama gordunuzmu gormediyseniz Acaba şimdimi yumurtluyorsunuz ya da bir tane daha yapsaydınız bakalım aynımı çıkacak

daha önce bu ay yumurtlama gordunuzmu gormediyseniz Acaba şimdimi yumurtluyorsunuz ya da bir tane daha yapsaydınız bakalım aynımı çıkacak
Evet cnm bu ay gördüm ama onların resimlerini çekmemiştim biriktirmiyim diye atmıştım.. 2 gün içinde 4 tane yaptım ü de bu şekilde çıktı .

Evet cnm bu ay gördüm ama onların resimlerini çekmemiştim biriktirmiyim diye atmıştım.. 2 gün içinde 4 tane yaptım ü de bu şekilde çıktı .
Eger daha koyusunu gördüyseniz ciddiye almayın yada bugünleride değerlendirin takip edin bakalım siliklesecekmi siliklesirse birdaha yumurtladiniz diyebiliriz

selam kızlar, neredeyse 2 senedir cocuk sahibi olmak istiyoruz. ve inanın her türlü belirtiyi her ay yaşadım. bu aydan sonra aşılama tedavisine baslayacaktık zaten iyice salmıştım. hem ramazan oruç da tutuyordum. neredeyse doğru düzgün ilişki bile yaşamadık denebilir. belirti olarak 3-4 gündür çok yorgun hissediyorum, ve adet olacak gibi tüm standart belirtilerim var. bu sabah kaset tesstte pozitif gördüm. kan vermeye gittim daha sonuc cıkmadı, bekliyorum. adetim 3 gün gecikti. insallah bebeğim benimledir dualarınızı eksik etmeyin

Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Merhaba sorum olacaktı. Adetimden bir hafta sonra, 11 gün sonra ve yumurtlama gününde ilişki yaşadım eşimle. Belim iki gündür adet ağrısı gibi ağrıyor. Hamile kalma ihtimalim var mı. Belirti böyle hemen belli olur mu. Akıntımda var

Hayirlisi olsun canim koca kari laflarina gore boyle olmasi iyi bisey benimde gecen 2 ay once oyle oldu diger ay cok fazla yogundu bu ay hamileyim darisi sana canim benim

Kızlar gebelikde göbekte kahve çizgisi çok erken çıkan var mı bende çok hafif çıkmaya başladı acaba belirti olabilir mii?

Merhaba hanımlar dün test yaptım 3 dakika sonra çift çizgi çıktı . Ama aynı markayla bu sabah tekrar yaptım negatif çıktı. Testin tarihi de geçmemişti. Kan vermeli miyim?

Eklentiler

• 15898790451738774483903053013511.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba arkadaşlar yardımcı olurmusunuz? Adetim geçeli 3 gün oldu ve hala adet olmadım normalde ya günde olurum yada 1 2 gün öncesinde sadece bundan 7-8 ay önce 10 gün kadar gecikmem olmuştu ama negatifti o gecikmeden sonra doktora gittik dkrm klomen verdi kullandım 2 ay fakat olmadı aksine tam günümde sekmeden adet görmeye başladım gecikme yaşamadım bu ayda virüs yüzünden planlı ilişki olmadı ama takvime baktığımda genelde yumurtlama günlerinde olmuştu bundan 1 hafta önce beyaz akıntım oldu ama 1 gün sürdü geçti hatta bende adet olcam oyüzden akıntım başladı diye düşündüm ama 1 gün sürdü ve daha sonrasında bi kaçgürdür ani batmalar var karnımda beni bi kaç saniye kitliyor yorgunluk hissi var havalar sıcak ondan diye düşüyorum hiçbişi yapasım gelmiyor ve karnım kasıklarım çok sızlıyor biraz kabızlık yaşıyorum ateşim akşamları 37.02 gündüzleri 36.08 çıkıyor çok kafam karıştı ve 2 yıla yakın çocuk için çabalıyoruz sizce hamilemiyim 3 gün geçti adetim ve hala akıntım yok adetim yok varmıdır sizce bide ilişkiden sonra ilk kez oldu 15 20 dakka sonrasında aniden başıma ağrı girdi midem kötü kuscak gibiydim ateş basmıştı durduk yere

Merhaba arkadaşlar, geçen ay adetim 5 gün öncesinden olmuştu 2 gun normal adet gibi somrasinda leke gibi olmuştu bu ayda adetime 9 gün var ve beyaz beyaz akıntım geliyor ve sag kasığımve orta tarafa ağrılarım oluyor biraz bazen çok sert ağrı oluyor yürürken batıyor, göğüslerimin yanında da hafif ağrılarım var. adet ağrısı mı gebelik belirtisi mı bilmiyorum her ay bebek düşündüğüm için psikolojik mı onuda bilemiyorum. bilen varsa yardımcı olur musunuz

kasık ağrısı bi belirti ama gögüs ucu hemen olmayabiliir :) 2 yıldır bütün belirtileri yaşayan biri olarak söylüyorum :)
Anldm doğrudur hayırlsi artk ama kendimi zor tutuyorum erken testlerden almammak için 3 gün var henüz doğru cikarm mi çıkmaz mi yarın eşimin doğum günü yarın sabah 2 gün kalmış oluo çok kararszm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…