- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
Adetim geldiğinde gidicem cnm en azından adetin 3.günü falan hormonlara falan bakarlar en azından die düşündüm... Dilerim ki gelmesin ama işte hayırlısıysa olsun :)Şimdi anladım , sıkma canını diyemiyorum çünkü sıkıyoruz ister istemezDoktora gitsen o bir baksa olmaz mı ki Tez vakitte Allahım nasip etsin sana
Daha ilk ayım ya adetimi bekliyorumSen ne zamandır deniyorsun canım
En yakın zamanda en sağlıklısı hayırlısı olur inşallah
Daha ilk ayım ya adetimi bekliyorum
İnşallah diyorumMerhaba kizlar reglime 4gun var belirti olarak akinti gogus ag4rim birde ek olarak bel agrisi var bilemedimumutlanmakta istemiyorum normalde akinti regli doneminde kesilir dimi bel agrisida hic regl onvesi cekmemişimdir bu yasima kadar off bilemedimnediyosunuz ??
Yapmicam dedim reglim geçesiye kadar tutamadim yaptim negatif cikti kesin yok anlaşıldiİnşallah diyorum
Bende bugün yapacaktım tuttum kendimi en azından adetimi bskliyim dedim sıkma sende canını Rabbimin bir bildiği vardıf elbet ona güven ona sığın..Yapmicam dedim reglim geçesiye kadar tutamadim yaptim negatif cikti kesin yok anlaşıldi
Ben tutamadim sen tut bekle regl zamanini benceBende bugün yapacaktım tuttum kendimi en azından adetimi bskliyim dedim sıkma sende canını Rabbimin bir bildiği vardıf elbet ona güven ona sığın..
Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Merhaba. Benim çok ağrım var adet olcam sandım kahverengi akıntı geldi bugün geçti karnımda aşırı gaz var göğüs çevresi sivilcr gibi noktalar var Böyle belirti yaşayan oldumu Dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adete iki gün varYeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Canim merhaba adet oldunmu bendede ayni belirtiler varMerhaba kizlar. Bende bilgi almak istiyorum Ben 2 yildir evliyim. Ve hic korunmadim. Cok doktor gezdim. En son tup bebek dediler. Sorun esimde degil benim adet gecikmelerimdeymis. Yumurtam catlamiyomus vs. 30 gunde bir adet goren ben 50 gune cikmisti. Incir ve havuc kuru denedim 2 ay. 15 gun sogan kuru ardina da 2 aydir c-life bitkisel macun kullandim. Adetim 5 aydir ayin 26 si olunca geliyodu. Duzene binmisti. Bugun ayin 27 ve hala adet olmadim. Yumurtalama gunlerinde ve sonrasinda kasiklarimda batma oldu. Son 4 gundur gun icerisinde asiri derecede mide bulantim var. Ara ara bas donmem oluyo. Adet sancim ara ara gelip gidiyor. Ha oldum ha olucam surekli lavaboya gidip geliyorum ama beyaz akinti geliyo. Bu arada yumurtlamadan sonra rahminde agri oldu sizlama seklinde. Su an neye yoracagimi sasiriyorum inanin. Cok istiyorum rabbim ne zaman kismet ederse o zaman olur elbet ama sizinde goruslerinizi alabilirmiyim. Uzun oldu hakkinizi helal edin
Ne yazık ki kimyasal oldu.. Umutlar bir sonraki aya kaldıSabah test yaptım, 1 sene sonunda pozitifi gördümHayırsıyla tüm isteyenlere nasip olsun..
İlk foto testten 5dk sonra,ikincisi de birkaç saat sonraEki Görüntüle 2640432 Eki Görüntüle 2640433
canım üzülme yine olur inşallah. stres yapma ki vucudun tekrar hazırlansın .Ne yazık ki kimyasal oldu.. Umutlar bir sonraki aya kaldı
Beta hcg bat tarihinden yaklaşık 1 hafta sonra 18 çıktı, zaten kan verdiğim günün akşamına kanamam geldi.. o gün regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı, ben de saf saf herhalde yerleşiyor diye düşünmek istiyordum.. 3 gündür regle benzer kanamam var. Ancak adet kanamasından daha yoğun, pıhtı şeklinde.. Stres yapmamaya çalışıyorum ama süreç tabi duygusal anlamda çok yorucu.. Hayırlısı olsun diyorum tabi..canım üzülme yine olur inşallah. stres yapma ki vucudun tekrar hazırlansın .
beta hcg kaç çıkmıştı , süreçten biraz bahseder misin ?
Hakkinda hayirlisi olsun canim Rabbim kucagimizi bos birakmasinKızlar bende de şöyle oldu. Uygulama indirdim doğurganlık dönem ve yumurtlama dönemini takip ettim o tarihlerde değerlendirdik eşim geceleri görev olduğu için iiki güne bir ilişki oldu.yumurtlama dönemi de bittikten sonra 3 4 gün sonra belirti olmaya başladı anlam veremedim vücudumu iyi tanıdığım için degsiik birşeyler oluyor kim ne derse desin bir kadın hissediyor bence vücudum da batmalar oluyor kasiklarim batıyor ara ara ama bu sürekli böyle devam etti tabi adete 10 gün kala göğüsler şişmeye başlıyor agiriyor adete 6 gün kala test yaptım çizgi çıkmadı tabi tek çizgi dedim umut yok koydum masaya 3 saat sonra bir çizgi belirti testin üstünde yazıyor ama geçersiz diye ama inanmayın kızlar olabiliyor yani bazen geç çizgi çıkınca neyse sonra bir gün sonra gittim erken gebelik testi aldım tabi yaptım onda da çok silik bir çizgi çıktı daha sonra da dedim hamileyim çok sevindik falan filan.karnım batıyor dönemiyorum yatarken sağa sola bir ağırlık hissediyor insan.kramplar giriyor ama benim gibi saf tabi temizlikte yapıyor bu sürec sürekli çamaşır suyla wc yıka şu bu ağır şeyler kaldır. Neyse testen iki sonra gittim sağlık ocağına 17 çıktı değer bir kac gunluk hamilesin dedi Ama nasıl seviniyoruz .tabi ki ben vucudumu biliyorum göğüsler sis meme uçları değişiyor ama hafiften bu bütün belirtiler kayboluyor dedim kesin ters giden birşeyler gece gece acile gittim tekrar kan verdim 33 çıktı yok ya dedim bu kimyasal dedikler şey galiba dedim daha hayatımda böyle şey duymadım taki başıma gelene kadar zannediyoruz ki ilişkiye girdik hamile kaldık zannediyoruz yokmuş öyle bir dünya. Neyse zaten doktoruma gittim doktorumda zaten 18 e geri düşmüştü belli oldu kimyasal olduğu zaten. Ağladım ağladım ..sonra geçen ay hangi tarihte adet olduysam 20 sine başladı kimyasal düşüğün kanaması 3 gün yoğun sonra ki günler hafif ama sancılı oluyor 6 gün sürdü bitti çok şükür de ama işte denge bozuluyor... sonuç olarak çıkarttığım dersler kızlar birincisi kesinlikle emin olmadan eşin dahi olsa söylemeyecekmişsin ikincisi kendini dinlemeyecekmissin üçüncüsü de kesinlikle gidip iki güne bir kan vermeyecekmişsin çünkü sonrası ağır şeyler oluyor kan azalıyor başka hastalıkları ortaya çıkarıyor panik atak gibi mesela . Dördüncüsü adetin en az 3 gün 4 gün geçmeden test dahi yapmayacakmissin insanı taktiriyor yıpratıyor vs bu süreç te kpss çalışıyordum en az 1 ay kpss çalışamadım 1 ayim kayıp oldu gitti ve cok pişmanım kafama taktığım için ben yaptım siz yapmayın diye fikir olsun diye yazdım herkese bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?