Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Şimdi anladım , sıkma canını diyemiyorum çünkü sıkıyoruz ister istemez Doktora gitsen o bir baksa olmaz mı ki Tez vakitte Allahım nasip etsin sana
Adetim geldiğinde gidicem cnm en azından adetin 3.günü falan hormonlara falan bakarlar en azından die düşündüm... Dilerim ki gelmesin ama işte hayırlısıysa olsun :)

Kızlar merhabalar, adetime 7-8 gün var , deneyimli arkadaşlar belirti aramak için erken mi ?zamam hiç geçmiyor sanki bu benim tedaviden önce son şansım

Merhaba kizlar reglime 4gun var belirti olarak akinti gogus ag4rim birde ek olarak bel agrisi var bilemedimumutlanmakta istemiyorum normalde akinti regli doneminde kesilir dimi bel agrisida hic regl onvesi cekmemişimdir bu yasima kadar off bilemedim nediyosunuz ??

Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Merhaba. Benim çok ağrım var adet olcam sandım kahverengi akıntı geldi bugün geçti karnımda aşırı gaz var göğüs çevresi sivilcr gibi noktalar var Böyle belirti yaşayan oldumu Dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adete iki gün var

Kızlar bende konu açtım ama birde burdan bakın

lütfen cevap verir misiniz ben burda bayağı belirtli okudum herkes de çeşit çeşit hepsini ister istemez kendime yordum gazım var aşırı beyaz bi akıntım var habire uykum var ve karnımda yumru gibi bişey var bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi kuruntu mu yapıyorum

Canim merhaba adet oldunmu bendede ayni belirtiler var

canım üzülme yine olur inşallah. stres yapma ki vucudun tekrar hazırlansın .
beta hcg kaç çıkmıştı , süreçten biraz bahseder misin ?
Beta hcg bat tarihinden yaklaşık 1 hafta sonra 18 çıktı, zaten kan verdiğim günün akşamına kanamam geldi.. o gün regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı, ben de saf saf herhalde yerleşiyor diye düşünmek istiyordum.. 3 gündür regle benzer kanamam var. Ancak adet kanamasından daha yoğun, pıhtı şeklinde.. Stres yapmamaya çalışıyorum ama süreç tabi duygusal anlamda çok yorucu.. Hayırlısı olsun diyorum tabi..

Kızlar bende de şöyle oldu. Uygulama indirdim doğurganlık dönem ve yumurtlama dönemini takip ettim o tarihlerde değerlendirdik eşim geceleri görev olduğu için iiki güne bir ilişki oldu.yumurtlama dönemi de bittikten sonra 3 4 gün sonra belirti olmaya başladı anlam veremedim vücudumu iyi tanıdığım için degsiik birşeyler oluyor kim ne derse desin bir kadın hissediyor bence vücudum da batmalar oluyor kasiklarim batıyor ara ara ama bu sürekli böyle devam etti tabi adete 10 gün kala göğüsler şişmeye başlıyor agiriyor adete 6 gün kala test yaptım çizgi çıkmadı tabi tek çizgi dedim umut yok koydum masaya 3 saat sonra bir çizgi belirti testin üstünde yazıyor ama geçersiz diye ama inanmayın kızlar olabiliyor yani bazen geç çizgi çıkınca neyse sonra bir gün sonra gittim erken gebelik testi aldım tabi yaptım onda da çok silik bir çizgi çıktı daha sonra da dedim hamileyim çok sevindik falan filan .karnım batıyor dönemiyorum yatarken sağa sola bir ağırlık hissediyor insan.kramplar giriyor ama benim gibi saf tabi temizlikte yapıyor bu sürec sürekli çamaşır suyla wc yıka şu bu ağır şeyler kaldır. Neyse testen iki sonra gittim sağlık ocağına 17 çıktı değer bir kac gunluk hamilesin dedi Ama nasıl seviniyoruz .tabi ki ben vucudumu biliyorum göğüsler sis meme uçları değişiyor ama hafiften bu bütün belirtiler kayboluyor dedim kesin ters giden birşeyler gece gece acile gittim tekrar kan verdim 33 çıktı yok ya dedim bu kimyasal dedikler şey galiba dedim daha hayatımda böyle şey duymadım taki başıma gelene kadar zannediyoruz ki ilişkiye girdik hamile kaldık zannediyoruz yokmuş öyle bir dünya. Neyse zaten doktoruma gittim doktorumda zaten 18 e geri düşmüştü belli oldu kimyasal olduğu zaten. Ağladım ağladım ..sonra geçen ay hangi tarihte adet olduysam 20 sine başladı kimyasal düşüğün kanaması 3 gün yoğun sonra ki günler hafif ama sancılı oluyor 6 gün sürdü bitti çok şükür de ama işte denge bozuluyor... sonuç olarak çıkarttığım dersler kızlar birincisi kesinlikle emin olmadan eşin dahi olsa söylemeyecekmişsin ikincisi kendini dinlemeyecekmissin üçüncüsü de kesinlikle gidip iki güne bir kan vermeyecekmişsin çünkü sonrası ağır şeyler oluyor kan azalıyor başka hastalıkları ortaya çıkarıyor panik atak gibi mesela . Dördüncüsü adetin en az 3 gün 4 gün geçmeden test dahi yapmayacakmissin insanı taktiriyor yıpratıyor vs bu süreç te kpss çalışıyordum en az 1 ay kpss çalışamadım 1 ayim kayıp oldu gitti ve cok pişmanım kafama taktığım için ben yaptım siz yapmayın diye fikir olsun diye yazdım herkese bol şans

Hamile miyim bilmiyorum ama bazi seyler var tabi yumurtlamayi degerlendirdik. 5 6 gun sonra sirtimi duvara yaslamis comelik durumda dururken kisagimda pit pit bir sey attigini hissettim daha erken dedim umursamadim bu arada memisler buyudu bence suan hala buyukler ve hafif hassasliklari var. Ilkkez bu ay yumurtlamadan sonra ki iliskilerde beyaz sut gibi akintim oldu bu bir belirti mi bilmiyorum ama bende bu ay ilkkez oldugu icin yaziyorum. Bat 7 haziran 3 haziran gecesi koyu bir akintim oldu o gece uyku sorunu yasadim yatakta donup durdum nedensiz belkide bebek muhabbetini kafaya taktim 4 haziranda kahverengi lekelenmeye dondu ve ayni gece kanla karisik leke geldi bugun 5 haziran sabah kahverengi lekem oldu ama suan o da yok 2 gecedir uykum asiri geliyor. Pazar gunu ya adet olmiycam ya da erken adet oluyorum hayirlisi umarim Rabbim isteyen herkese verir.

Hakkinda hayirlisi olsun canim Rabbim kucagimizi bos birakmasin

Merhaba arkadaşlar geçenlerde belirtilerimi yazmistim 1 hafta gecikmeden sonra adet oldum hemde çok ağrılı ve kanamalı ne yalan söyleyeyim sevindim çünkü planlı gebelik değildi ve ben röntgen tomografi bir ton ilaç kullandım neyse asıl mesele bir haftadır sütüm geliyordu dün arttı baş dönmem mide bulantım ve karnımda damar gibi atmalar var tekrar test yaptım pozitif hiç böyle bişey olurmu başına gelen varmı yani bildiginiz adet oldum yoğunluğu ağrısi çok şaşkınım eşim akşam kan vermek için goturcek beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…