- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 333
- 34
Benim oluyor ama farkettimde benin regl onceside oluyormuş takip.edince ogrendimMerhaba arkadaşlar. Meme ucunun çevresinde bulunan kahverengi bölgede sivilce şeklinde küçük nokta gibi şişlikleri olan oldu mu ?
İnternete bakmıştım da hamilelik belirtisi olarak yazıyordu bende ne sevinmiştimBenim oluyor ama farkettimde benin regl onceside oluyormuş takip.edince ogrendim
Uzgunum ama oyle şoyle biside var kisiden kisiye degisir tabiki sen bekle reglin geçsin sonra en iyisi test yaparsinİnternete bakmıştım da hamilelik belirtisi olarak yazıyordu bende ne sevinmiştim
Aynen öyle Bende regl günümü bekliyorumUzgunum ama oyle şoyle biside var kisiden kisiye degisir tabiki sen bekle reglin geçsin sonra en iyisi test yaparsin
Ben 5.gun çatlatma iğnesi vuruldum göğüslerim ağrıyor birde kasıklarımda ara ara sancı var bu sancilara hamilelik belirtisi olabilir miYeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
canım sürtünme ile çocuk olmaz ki zatenNormalde hiç adet düzensizliği yaşamam yılda bir kere çok nadir oluyor şuan adetim 1 gün gecikti acaba birseyler olmus olabilir mi hiç-bir belirtisi de yok ayın 7 sinde sürtünmeyle vajinaya giriş olmadan ilişki yaşadım
Regl tarihiniz geçti mi ya da yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçtiİyi günler kızlar ben aranıza yeni katıldım bir sorum olacaktı affınıza sığınarak söylüyorum çok özür dilerim eşimle korunmasız 3 4 defa ilişkimiz oldu bir haftadır kasık ağrım bel ağrım baş dönmelerim ve kokusuz sıvı bir akıntım var uykuyu sevmeme rağmen çok fazla uykuya eğilimim oldu sizce gebelik olabilir mi?
Canım adet düzensizliğim var benim en son adet zamanım Haziran 1 di bittikten sonra beraberliğimiz oldu bir kaç kez korunmasız şu bir haftadır da bu belirtiler varRegl tarihiniz geçti mi ya da yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti
Adetiniz duzensizse bir gebelik testi yapmanızı öneririm daha doğru sonuç alırsınızCanım adet düzensizliğim var benim en son adet zamanım Haziran 1 di bittikten sonra beraberliğimiz oldu bir kaç kez korunmasız şu bir haftadır da bu belirtiler var
Sağol canım çok teşekkür ederim ilgin için rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAdetiniz duzensizse bir gebelik testi yapmanızı öneririm daha doğru sonuç alırsınız
Amin canım hepimize inşallahSağol canım çok teşekkür ederim ilgin için rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah❤
Merhaba. Sizinle aynı durumdayım. Acaba durumunuzda bir gelişme var mı?Ben 5.gun çatlatma iğnesi vuruldum göğüslerim ağrıyor birde kasıklarımda ara ara sancı var bu sancilara hamilelik belirtisi olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?