Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yani :) pek düşük ihtimal bence hiç tedirgin olmayın

Sonucunuz ne oldu acaba ??

Kızlar maalesef negatif sonucu görünce doktoruma yazdım, cuma tekrar kan ver dedi. Yattım uyudum o duygu durumuyla. Şimdi bilmiyorum nolucak tekrar transfer gününe kadar nasıl beklicem

Canim Allah yar ve yardimcin olsun. Bende 4 yildur uğrasiyorum. Dün pozitifi gördüm bugün testlerde koyulasma yok 4 kimyasalim var yine kimyasal diye yüreğim çarpiyor

Ayy kan ver bencee inşallah kimyasal değildir canım benim. Haber ver bize de belli olumca

Dün ki testte 177 cikti yarin tekrar vericem insallah artar degerim. Öncekilerde degerim düsüyordu. Zor işler zor.

Kaç günlük gecikmeyle 177 çıktı iyi bir değer aslında

2 gün gecikmeyle 177.50 çıkti canim. ben reglinin 21.günü yumurtladim. Geç yumurtluyorum 34 günde bir regli oluyorum.Yarin tekrar kan vericem. Gecen kimyasaldada 200 den düşmüstü.insallah bu sefer artar. Valla diken üstündeyim.

Bende önümüzdeki ay tüp bebek yapmayı düşünüyorum bir de okadar zahmetten sonra böyle tutmuyor oda kötü senin kaçıncı gün embriyosu transfer edildi

Bende bu haziran icin tüp bebek merkeziyle görüsmüştük.pandemi ve maddi nedenlerle eylüle atmistik. Rabbim kimseyi fazla aratmadan nasip etsin.

Bende önümüzdeki ay tüp bebek yapmayı düşünüyorum bir de okadar zahmetten sonra böyle tutmuyor oda kötü senin kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
Benim ilk denemem. 5.gün dondurulmuş embriyo. Planlanandan 4 gün sonra yapılabildi transferim. Henüz tam kesmedim ümidimi :) hala adet olmadım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…