Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Gebelik oluncada bu testler pik yapyor bir gebelk testi yapın derim bn öyle öğrendim

Merhaba kızlar bende pcosum Buda Dünkü ovulasyon testim sizce yumurtlama mı kafam çok karıştı

Eklentiler

• 15DAE9BB-9376-43F0-9A44-3AE286BE1A62.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 97
arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben 24 ekimde aşılama yaptırdım ama tutmadı adetim 6 gün önce geldi 5 kasımda ve birgün boyunca bildiğiniz simsiyahtı sonrasında normale döndü sorum şu ki bu ay 3 ve 4ünde olmam gerek ve asla belirtim yok normalde adet olcağıma yakın göğüslerim ve kasık bölgem aşırı şişer ama şuan öyle bi durum yok ve gögüslerim bi hafta önce şişerdi şimdi bastırıyorum ama yinede yok şoktayım neden böyle acaba bilgisi olan veya böyle bir durum yaşayan varmı

Merhaba hanımlar bişey sormak istiyorum benim internette yumurtalama dönemi hesaplama da adetim 26 Kasım olarak göründü normalde 30 Kasım da adet oluyorum ama hala adet olmadım adet olacağımda çok fazla göğüs agrım karın agrım olur hiçbir belirti yok 4 gün geçmesine rağmen. Çok fazla mide bulantısı ve şort ağrım da var bazen sarı bazen daha koyu veya beyaz akıntım oluyo fakat test yapıyorum negatif çıkıyo bunlar ne belirtisi bilen veya yaşayan oldu mu

Son düzenleme:
Arkadaşlar adetim bitti ama karın içlerimde batma var çok fena bıçak gibi kesiyor illa hamilelik için söylemiyorum da belki de farklı bir rahatsızlığım vardır acaba böyle şeyler yaşayan var mı adeti bitince karın içinde batma yaşayan

Merhaba baya olmuş ama bende şuan bu ay adetimde böle şeyler byasadim acaba hamilemiydiniz o zmanlar test yaptiinizmi mesja cvp verirseniz çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden

Kızlar merhaba. Bu topiğe 3. yazışım inşallah her şey yolunda gider. Önceki iki gebeligimde bu kadar erken yaşamamıştım fakat bunda yumurtlamadan 1 hafta sonra belirtiler yaşamaya başladım. Kabızlık, meme şişme ve hassasiyeti, epey kötü kasık ve bel ağrısı, yorgunluk, mide yanması hemen başladı. ilk gebelikte mide sıkıntıları 8 9 haftadan önce başlamamıştı mesela. Acaba vücut bildiği için mi daha çabuk tepki veriyor?

Aynı regl sancısı gibi belde kasıkta ağrı,
memelerde şişlik hassasiyet ve acı, halsizlik,
uyku,
ateş basması peşinden üşüme,
iştahsızlık,
beyaz akıntı,
karında şişlik ve kabızlık bazen de aşırı ishal,
Nefes alamıyorum hissi, kalpte çarpıntı,
ciltte sivilceler, terleme gibi şeyler,
İnsanlardan uzak kalmak isteği,

( Gerçi bunların hepsi regl belirtisi)

Öncelikle tebrikler. Bunların yanında duygusallık var.miydi ?

Kızlar merhaba ayın 15nde hsg çekildim hafif tıkanıklıklar da açıldı ve doktor korunmayın dedi. 17sinde akıntı oldu doktorum değerlendirin kendiliğinden çatlıyor yumurtan dedi.17 18 değerlendirdik bugün yani 20sinde sol tarafimda dolgunluk ve hafif hafif ağrılar oluyor adetimede daha var Ocak başı gibi olucak. Hiç bu kadar erken ağrı sızı hisseden oldu mu? bu arada sağ tarafım tembel solda yumurta gelişiyor bende o yüzden dikkatimi çekti özellikle döllenme ve tüpte ilerleme sürecinde olabiliyormuş ağrılar ama başka yaşayan var mı?

Merhaba kizlar adetime 8gun varken gebe oldugumu ogrendim ozel bi hastanede kan testi verdim fakat beta degerime degilde aldiklari kanla kaset gebelik testi yapmislar pozitif cikti ordada. Diger turlu kan testi yaptirmadim bata 3gun var batim gectikten sonra yaptirmaya gitcem.
Asil konuya gelecek olursam hic bi belirti yasamadim, prolaktinim yuksek ve hashimoto hastasi oldugum icin beklemiyordum bile. Yalniz su aralar karnimda sislik hissediyorum hafif bi guruldama var diger aylardan tek farki bu. Gogus sisligi vs hic yasamadim sadece yumurtlama zamani bi iki gun agridi su an oyle bi agri aci yok.
troid degerlerim yuksek oldugu icin 2 ay hamile kalamadim troid ilacindan sonra kaldim diye dusunuyorum. Dr 2-2,5olmali demisti sizlerde degerlerinize baktirin derim prolaktin ve troid etkiliyo gebe kalmayi onu anlamis oldum :)

Ya merhaba bunların çoğunu yaşıyorum özellikle de göğüslerim çok sızlıyor ve batma oluyor
Suan 1 gün adet gecikmem var pcos olduğum için test yapmaya da cekınıom erken belki çıkmaz üzülmeyeyim diye

Erken hamilelik belirtilerimi yazmak istedim umarım yardımcı olur ne yazık ki dedikleri gibi anlamak o kadar zor ki gebelik testinde çift çizgiyi gördüğümde bile inanmadım kan testinde inandım ancak öncelikle yumurtlama günümden itibaren kaşık ağrım oldu sağ sol ikisine de batma şeklinde ara arada adet olacak gibi ağrı girdi ama sürekli devam etti herhğn yine yumurtlamada göğsümde şişlik ve acı başladı adet günüme kadar acı devam etti ve adetime 2 3 gün kala göğüs ucu kaşıntısı ve acısı başladı bel ağrısı oldu sadece 1 gün 3 kere baş dönmesi yaşadım ve bidaha yaşamadım adet günümde ağzımın tadı değişti ve yediğim şeylere midem kalkmaya başladı oda öyle herşeye değil arada oluyor hala daha aaa evet hamileyim ben diyeceğim bir kesin belirti yok allah isteyen herkese nasip eder inş

Merhaba kızlar
Yumurtlama gününü değerlendirdik ve ondan sonraki günler sürekli sağ kasıkta ağrılarım oldu,belim de ağrıyor, normalde 5 ocakta adet olmam gerekiyor. Sizce bunlar hamilelik belirtileri olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…