Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhabalar bende belirtilerini yazayım dedim :) ben hamileliğimi adetim bir hafta kala öğrendim. Ondan neredeyse 10 gün önce bulantım basladı geceleri özellikle uykumdan uyanıyordum cok tuvalete de cıkıyordum. Uykum agır normalde uyanmam pek. Ellerim kendime sürekli kokuyor gibi geliyordu. Soğan gibi falan şimdi 6+6 dayım ve siddetli bulantı kusma var. Hep halsizim hep yorgunum. Ne ev işi ne yemek yapmaya halim olmuyor. Bıraksalar aksama kadar yatıyorum.

Benimde sizinle aynı bende yumurtlama günü öncesi, yumurtlama günü ve sonrası şeklinde değerlendirdim benimde karnımın içleri acıyor gibi bi ağrım var sağ tarafım bi tık daha baskın bende bel ağrısı vs yok reglimde sizin gibi 5 ocak birlikte bekleriz

Merhaba kızlar hepinize iyi akşamlar. Regl öncesi belirtileri yaşıyorum. Adetim bugünle beraber 6 gün gecikti. 1 saat önce gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı. Test kesin sonuç vermemişmidir yoksa ben mi testi yapmayı beceremedim bilmiyorum. İlk defa denedim.

Evet birlikte bekleyelim.
Aslında test yapmak istiyorum ama henüz çok erken ,doğru sonuç vermez diye almadım.

Benim adetime 4 gün kaldı bugün ile beraber . 2 güne bir baş ağrısı , bel ağrısı afedersiniz fazla gaz , göğüsler de şişlik . Nabzimi saydım 96 civarında çıktı . Çok heyecanlıyım .

Benim gaz fazla ama ne göğüs ağrısı ne de beş ağrısı yok

Bende aynı durumdayim

Amin inşallah bu ay olursa yeni yıl hediyesi olur bize tam
Evet çok güzel olur. 10 aydır deniyoruz biz . Şimdiden hayaller kuruyorum eşime nasıl sürpriz yapsam diye. Hevesimiz kursağımizda kalmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…