İni, sizin ne gibi belirtileriniz oldu peki ve ne zaman hissetmeye başladınız belirtileri?Canım psikolojik de olabilir belki evet ama ben oğlumda kalır kalmaz belirti gördüm bu şekilde.. gönlünce olsun inşaallah
Kasık ağrısı, uyku hali ve mide yanması yaşadım ben kuzumİni, sizin ne gibi belirtileriniz oldu peki ve ne zaman hissetmeye başladınız belirtileri?
Ne zaman başladı bunlar yani adetten ne kadar önceKasık ağrısı, uyku hali ve mide yanması yaşadım ben kuzum
Yumurtlama günümden hemen sonra canımNe zaman başladı bunlar yani adetten ne kadar önce
Hayırlısı bakalım 11 12 güne belli olur benim durumumYumurtlama günümden hemen sonra canım
Ben bugün adet oldum, bu ay nasip değilmiş. Inşallah sizin hayırlı haberlerinizi alırız.Bende yapmıyorum 4 aylık evliyim her ay yaptım nerdeyse bu aysa yapmıcam affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum gaz sıklığınız var mı
Ben cnm hamile kaldigm aksam karn agrisi oldu sabaha kadr ayrica ayaklrm buz kesti o gnden sonra ve git gide belrtiler artti ve adete iki gn kala test yaptm cikti ozmn bna kimse inanmamisti ama bn ovulasyn gnlerm btmedn hamikelgme emn olmstmOvulasyon dönemi ve hemen sonrasında hamilelik belirtileri yaşayan oldu mu? Daha 15 günlük gebelikte Belirti olur mu yoksa psikolojik mi?
Darısı bana inşallah :) başka ne belirtiler oldu adete kadarBen cnm hamile kaldigm aksam karn agrisi oldu sabaha kadr ayrica ayaklrm buz kesti o gnden sonra ve git gide belrtiler artti ve adete iki gn kala test yaptm cikti ozmn bna kimse inanmamisti ama bn ovulasyn gnlerm btmedn hamikelgme emn olmstm
Merhabalar, benim daha gelmedi takvimde 5i gözüküyor bekliyorum karın ağrım başlamadı ama henüz benim sancılı geçer adetim ama bilemedim, umarım bidahaki ay da sizin haberinizi alırız inşallah bakalım bana da adet olurmuşum gibi geliyor aslında hiç bir his yok çünkü aksini gösterenBen bugün adet oldum, bu ay nasip değilmiş. Inşallah sizin hayırlı haberlerinizi alırız.
İnsallahhh aminnnDarısı bana inşallah :) başka ne belirtiler oldu adete kadar
Belirti olablir cnm bnde dha once bnlri yasadm hamilelgmdeKızlar merhaba. Yumurtlamadan 4 gün geçti. Ovulasyon testi ile takip ettim degerlendirdim.bugun kasiklarimda ara ara iki taraflı batma oluyor ve vajinada batmaya benzer zonklama gibi biseu yaşadım 1 dk falan sürdü . Bunlar belirti olabilir mi ya yasayan varmı merak ettim acaba döllenme falanmı diye.
Benim ikinci gebeliğim ama 4.5 sene geçti üstünden hatırlamıyorum neredeyse ve oğlumda daha 1 haftalıktı kanda öğrenmiştim tesadüfenBelirti olablir cnm bnde dha once bnlri yasadm hamilelgmde
Bnmde iki tne hamilelk gecrdim 2 sene gecti uzerinden inan bnde sanki hicbrsy blmior gbiym :))Benim ikinci gebeliğim ama 4.5 sene geçti üstünden hatırlamıyorum neredeyse ve oğlumda daha 1 haftalıktı kanda öğrenmiştim tesadüfen
demek ki tek değilmişim yarın sabah sağlık ocağında kan vereceğim hayırlısı olur inşallahBnmde iki tne hamilelk gecrdim 2 sene gecti uzerinden inan bnde sanki hicbrsy blmior gbiym :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?