Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hadi hayırlısı inşallah güzel haberi alırsın bat a 4 gün kala yaptığım erken gebelik testi negatif fi benim o yüzden herkes için söylüyorum erken gebelik testine kimse boşuna para harcamasin

Hadi hayırlısı inşallah güzel haberi alırsın bat a 4 gün kala yaptığım erken gebelik testi negatif fi benim o yüzden herkes için söylüyorum erken gebelik testine kimse boşuna para harcamasin
Teşekkür ederim inşallah bana da nasip olur. Beklemek çok zor ama bekliyorum mecbur

Peki göğüsleriniz büyüyüp sertleşti mi göğüs uçları koyulaştı mı yoksa sadece hassasiyet mi oluştu? 2 gün önce yaptığınız erken gebelik testini sabah ilk idrarla mı yaptınız ve hiç hayali çizgi çıkmadı mı direk negatif miydi?

Goguslerde büyüyüp hassaslasma oldu erken gebelik testinde gerçekten hayali bile bişey çıkmadı ilk idrarla yaptım oysa ki

Benimde aynı sizin gibi belirtilerim . Yumurtlama gününden itibaren gaz şişkinlik göğüs dolgunluk ve hafif ağrı ve kaşıklar. Ama son günlerde biren hepsi geçti gibi. Bas ağrısı ve boğaz ağrısını bende hissettim boğazım inmiş gibi bir sizi gelip geçti bikac kere bende grip oluyorum sandım.benim bata 4 vardı bugün test yaptım kaset testten neg çıktı bikac gün daha bekliycem artık

Benimde dediği gibi geçti sanki göğüs ağrısı vs baya azaldı sadece regl olacakmışım gibi ağrım oluyor belim çok ağrıyor.

Benim göğüs hassasiyetim hiç geçmedi gün geçtikçe artıyor yemek yeme isteğimde öyle ama kasık agrım çok yok arada bir oluyor. Bakalım 6 gün kaldı bekliyorum. Inşallah tüm isteyenlere nasip olur

BENDE DÜN KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM ADETİM 3GÜN GECİKİNCE 48.64 ÇIKTI ÇOK DÜŞÜK Bİ RAKAMA AMA BİLMİYORUM
Düşük olması bir kriter değil sağlıkla tutunması önemli 2 günde bir kanda baktırın yükseliş varsa 2 katı sorun olmaz. belki geç döllenme vs dir.

Merhablar yazınızı okudum acaba leklenmeniz nasıl oldu benim şu an ki adet tarihim 16 olcakti ama ben bu gün aDet olucak gibi kasıklarim ağrıyor ve belimde ağrıyor peçeteye kahverengi bi lekelmme oluyor sizin nasl olmuştu crvap verirseniz çok sevinirim

Test yaptın mı sonuç nedir? Aynı belirtiler bendede var

Merhaba arkadaşlar SAT 27.12.2020
11.01.21 tek korunmasız ilişkimiz oldu ertesi gün sol tarafımdan yumurtladım net hissederim ama yumurtlama sonrası akşam sağ yumurtalığım ağrımaya başladı 3 gün ara ara sürdü 3. Gün göğüslerim hassalaştı şişmeye başladı sanki hafif hafif baş dönmesi ve burun sızlamam oluyor. Bugün ise sol kasım sanki tekrar yumurtluyormuş gibi oldum oysa yumurtlama sonrası hiç böyle ağrılarım olmaz.
Anlamadığım soldan yumurtlayıp neden 3 gün sağ yumurtalık ağrım oldu tahmininiz ya da bir bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…