Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım o kimyasal mış adet günümde adet olmustum
Hemen sonraki ay hamile kalmıştım şimdi oğlum 1 yasında
Hadi darısı başıma adet gunüm geceli 24 gun oldu herşey karma karısık suan Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin benimde 1.5 yasinda oglusum var

İnşallah

merhaba arkadaşlar bende prolaktin yüksekliği cıktı ılac kullanıyorum kullanırkende korunmuyorum ılac prolaktinimi dusuruyo 23 gunde bır adet oluyorum yarın olmam lazım adet sancısı gıbı sancılarım var ama ara ara batmalar oluyor acaba hamılelık belırtısımı yoksa adet mi anlamadım ama olucak gibide değilim test yapsam mı yarın sızce erken olur mu

Eğer varsa şu an idrar testinde çıkar silik de olsa ama kan testinde bikac gün sonra çıkar.

Adetime 3 gün var. Az miktarda iki gündür devam eden kahverengi lekenme görüyorum . 7 yıl sonra ilk defa tutmuş olabilir mi

Herkes de farklı belirtiler.

Herkes de farklı belirtiler.
Aynı kişinin iki gebeliğinde bile belirtiler farklı oluyor. İlk gebeliğimde hiç bir belirti yaşamadım, ki öncesinde her ay trilyon tane belirti bulurdum kendimde. Adet günümde tesadüfen öğrendim hamile olduğumu. Adet günümden bir gün önce erken gebelik testi yaptım, negatifti. Ertesi gün ise beta 340 küsürlerde çıkmıştı.
İkinci gebeliğim ise tamamen sürpriz oldu, beklemememe rağmen inanılmaz derecede hasta ve halsiz hissettim kendimi. Bütün kemiklerim ağrıyordu ve aşırı duygusaldım. Adetime 2 gün kala bende bi haller var diyerek erken gebelik testi yaptım, pozitif çıktı. O gün verdiğim kan tahlilinde beta 22 idi.

Büyük olan Haziran'da 5 yaşını dolduracak, küçük olansa Nisan'da 3 yaşını bitirecek.

İnşallah sizler de çok aramadan, sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucaklarınıza :)

Herkese merhaba
Grupta yeniyim :) herkesin umut dolu güzel paylaşımlarını okumak ne güzel. Rabbim isteyen herkese istediği zaman da nasip etsin inşallah .
Biz de yaklaşık 4-5 aydır deniyoruz. Bu ay yumurtlama (ovülasyon) testine göre denedik. Reglime 2 gün kaldı. Kasık ağrım oldu göğüs ağrısından önce.Eczaneden bugün erken gebelik testi aldım. Yarın sabah ilk idrarla yapayım diyorum. Bu merak ne fena bişi :) güzel haberleri de paylaşmak nasip olur inşallah

Kızlar merhaba ben bu ay ilk asilamimi oldum. Bende ve eşimde bir sağlık problemi yok ama olmadı 1 senedir. Adet günüm normalde 29u ama çatlatma iğnesi vurulali tam 14gun oldu normalde salı gunu kan vermem gerekiyordu ama pazartesi erken gebelik yaptım negatif çıktı. Sorum şu aslında aşılamadan beri ağrılarım vardı ilaçtan dolayı geçti şimdi ise regli ağrısı gibi ama değil gibide bir ağrım var. Kasıkta yaygın değilde soldan yumurtam gelişti sol tarafta bir yumru gibi baskı ve hafif hafif ağrı oluyor. Kan testi verip hüsrana uğramaktan bıktım biraz adetim geçsin diyorum ama böyle belirtisi olan var mı? Goguslerinde hassasiyet olmayan falan

Bir gün önce negatif olup sonrasında 300 küsür olması çok ilginç, birden fırlamış.

22 olanda ise çok.yeniymiş iyi tespit etmişsiniz.

Bir gün önce negatif olup sonrasında 300 küsür olması çok ilginç, birden fırlamış.

22 olanda ise çok.yeniymiş iyi tespit etmişsiniz.
Bazen gebeliklerde proteinler idrara geç geçiyor. O yüzden negatif sonuçlarda hata olabiliyor. Oğlumda başıma gelen buydu sanırım. Yoksa 300 olan değerin bir gün öncesinde en az 150 filan olması lazım, onu da her testin algılıyor olması lazım. Kızımda çabuk geçmiş proteinler, 22 iken öğrendim işte. Onu da tecrübeyle anladım, üstümdeki halsizlik ve yorgunluk çok tanıdık gelmişti bana.

Testi yaptım sonuç negatif reglimi bekliyorum artık. elbet üzüldüm içime bişey oturdu... Rabbim hayırlısını versin herkese de bize de.
Sizlere bir sorum olacak önerdiğiniz ovülasyon testi var mı kaç tane almak gerekir? sipariş etsem geç gelir hiç değilse yarın alayım hemen eczaneden.
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…