Canım benim yABugün regl oldum
Canım ben labaquick marka ovülasyon testi kullanıyorum ilk defa bu ay kullandım trendyoldan 30 lu şeklinde aldım 2 günde geldi. Ve eczaneden daha uyguna geliyor. Yumurtlama günlerimiz belli olmadığı için ayrıca benim 3 aydır adet düzensizliğim olduğu için ben adet bitikten 2 gün sonra yapmaya başladım sende kaçırmak istemezsen öyle yap. Sakın üzülme herşey allahtan. Bu şekilde yaparsan yumurtlama günlerini kaçırmamış da olursunTesti yaptım sonuç negatifreglimi bekliyorum artık. elbet üzüldüm içime bişey oturdu... Rabbim hayırlısını versin herkese de bize de.
Sizlere bir sorum olacak önerdiğiniz ovülasyon testi var mı kaç tane almak gerekir? sipariş etsem geç gelir hiç değilse yarın alayım hemen eczaneden.
Teşekkürler
Evet aynen öyle.. Ben de alayım onlardan o zaman.. Teşekkür ederim bilgi içinCanım ben labaquick marka ovülasyon testi kullanıyorum ilk defa bu ay kullandım trendyoldan 30 lu şeklinde aldım 2 günde geldi. Ve eczaneden daha uyguna geliyor. Yumurtlama günlerimiz belli olmadığı için ayrıca benim 3 aydır adet düzensizliğim olduğu için ben adet bitikten 2 gün sonra yapmaya başladım sende kaçırmak istemezsen öyle yap. Sakın üzülme herşey allahtan. Bu şekilde yaparsan yumurtlama günlerini kaçırmamış da olursun
Rica ederim ne demekEvet aynen öyle.. Ben de alayım onlardan o zaman.. Teşekkür ederim bilgi için
Benimde üç gün bugün hiç ağrım yok sadece göğüslerim dolgun . Neden kan tahlili yapmadılar sanaMerhaba birşey sormak istiyorum temmuzda düşük yaşadım şimdi ise adet gecikmem var bugünle beraber üç gün dün hastaneye gittim idrarda baktılar negatif çıktı sizce hamilelik var mı lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Burda saattleri varmış onun için yapmadılar şimdi gidecem kan vericem yarına cikarmisBenimde üç gün bugün hiç ağrım yok sadece göğüslerim dolgun . Neden kan tahlili yapmadılar sana
Siz kanda baktirdiniz mi baktirdiysaniz hamile misinizBenimde üç gün bugün hiç ağrım yok sadece göğüslerim dolgun . Neden kan tahlili yapmadılar sana
Yok yaptırmadim daha bende öle bekliyorumSiz kanda baktirdiniz mi baktirdiysaniz hamile misiniz
Bende korkuyorum artık 0.9 görmekten düşükten sonra ilaç gibi gelir inşallahYok yaptırmadim daha bende öle bekliyorumalsitim 0.2 gormeye
Olsa çıkardı sanirim ama geç döllenme olabilir . Yumurtlama zamanınızı biliyorsanız aşağı yukarı tahmin edebilirsiniz döllenmeyi. Göğüsler ağrıyorsa geç adet olucak olabilirsiniz. Ama inşallah vardır gebelikMerhaba birşey sormak istiyorum temmuzda düşük yaşadım şimdi ise adet gecikmem var bugünle beraber üç gün gecikmem oldu göğüslerim açıyor mide bulantısı var dünde hastanede idrar testi verdim ama sonuç negatif sizce hamilelik var mı çok istiyoruz da böyle olup hamile olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz
Var gibi duruyor tekrarlayın testi yarinyarinKızlar biliyorum geçersiz ama bir ümit atayım dedim laboquic kırk dakikada çıktı adetim bugün dört gün gecikti akıntım var göğüslerim dolgun sizce ümit ediyim yok mu ya
Inşallah olmazsın hamilesindirSanırım adet olacağım sulu akıntının içinde kıl gibi turuncu leke vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?