Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kan testi yaptirirsan netlesmis olur. Ama pek hamile gibi değilsin bence geri çekilme çünkü ama Allah bilir tabii

Adet zamanin mi

Ay şuan bana umut oldun gaz sancısı diyince sağlıkla kucagina alırsın inşallah. Adet tarihin gecincemi öğrendin
İnşallah Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin Ben regl olmam gereken günün gecesi elimde kalan ovülasyon testiyle öğrendim. Ovülasyonda İkinci çizgi çok koyu çıkınca sabah ilk idrarla üç gebelik testi yaptım. Onlarda da çizgi görünce kan testi yaptırdım

Ne güzel allah ikinizede sağlık versin. Darısı başıma

Pozitif düşünelim büyük bir problem olamaz sökülemeyen bir adet kanaması olabilir. Ilac falan verir rahatlarsın. Tekrar deneye bilirsin bir an önce böylece . Böyle muallakta kalmak iyi değil kanama olan bir durumda.
Teşekkür ederim siz başka bişeyden şüphelendiniz sanırım yarın için randevu alıcam hemen

Kizlar merhaba adetim 28 ila 35 gün arasında değişiklik gösteriyor dolayısı ile yumurtlama dönemimi tam hesaplayamadim dün şeffaf uzun akıntı az sarı geldi dün korunmasız olarak ilişki yaşadım hamile kalma oranım nedir .

Merhaba cok sevindim adınıza birsey merak ediyorum benim sat 11 subat klomen kullandım bide dupbaston diye bir hap kullanıyorum suan doktor ilac bitince 3 gün bekle 4. Gün test yap adet olmazsan dedi oda 17 mart ama benim düzensiz adetlerim 11 inde yapsam cıkar mı acaba bende fe gaz kasık agrıları var 10 gündür halan devam ediyor

Bence varsa kanda çıkar yumurtlama gününüzü biliyor musunuz

merhaba bayanlar:)
DÜn regli gunumdü bugun test yaptım sonuç bu... sizce var midir bisey kafam çok karışık

Yüce rabbim tüm isteyenlere versin inşallah sagolasin
Amin inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş bana da dua eder misin. Düzensiz adetim 28 35 gün arasında oluyorum genellikle 30 31 gün .. Şunu anlamıyorum ilişkiden kac gün sonra testte cikiyo . Cumartesi değerlendirdim daha erken biliyorum ama alt kısmında hafif ağrı var belim de de . Insallah hamileyimdir

Insallah Rabbım herkesi çocuk sahibi yapsin

Kızlar merhaba :) yumurtlama günüm 2 veya 3 marttı. Testten pek emin olamadım da :/ ayın 1-2-3-4-5ini değerlendirdik. Şimdi yumurtlama üzerinden henüz 1 hafta geçti ama bilmiyorum psikolojik mi ama belirtilerim;
1) Göğüslerimde acı oluyor. Özellikle dokunmada daha da hassas
2) Süt gibi beyaz kokusuz akıntı oluyor. Hatta öyle ki tuvalette idrardan sonra bile şıp şıp akıyor.
3) Bel ağrısı (fakat bende fıtık var o yüzden ayırt etmem zor)
4) Karın bölgemde batma oluyor. Özellikle eğilip kalkarken veya bir yere uzanırken.
5)Kabızlık
6)Dün akşam eşim evde tişört şortla gezerke n ben battaniye altında titredim. Bugün olmadı tekrar. Ateşim de 36.7 ve üstü çıkıyor yumurtlamadan beri.
Sizce 1 hafta içinde bu belirtileri göstermek mümkün müdür? Döngülerim düzensiz olduğu için ne zaman regl olacağımı da tahmin edemiyorum. Regl belirtisi mi? Psikolojik mi? Hamilelik olabilir mi? Çok merak ediyor ve istiyoruz. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…