Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hamile oldugunda adet tarihi civari hem üsüme hem terleme yasayan var mi kizlar? atesim de var gibi hissediyorum

Merhaba arkadaşlar bat 17 Şubat ben sabah 6 da test yaptım normal test ve 5 dk içinde şöyle bir çizgi gördüm. Hayalet çizgi gibi yoksa bu T çizgisinin kendisi mi bilemedim ? Bir yardımcı olur musunuz? Bata 6 gün var bu arada

Eklentiler

• IMG_20210211_071952.webp
    17 KB · Görüntüleme: 180
Bata 6 gün var ama göğüs hassasiyeti yaşıyorum yani adet olacak gibi ağrı var sanki böyle kolum degse hafif sızlıyor gibi acaba gebelik belirtileri olabilir mi ama başka bir belirti yok vücudumda sizde neler var kizlar

Ben normalde adet olacağım gün şiddetli karın ağrısı yaşarım ve bir iki saat içinde de adetim gelir. Hamile kaldığım ay adetime 5 gün kala adet sancılarım başladı (adet sancısına benzer demiyorum bildiğin adet sancısı) her gün bir kaç defa girip çıkıyordu göğüslerimde hafif ağrı vardı öyle abartılacak bir ağrı yoktu. Adetime 3 gün kala her gün ikindi vakti uykum geliyordu 2-3 saat kestiriyordum. İki hamileliğimde de belirtiler birebir aynıydı benim.

Belirtilerimiz benziyor ama ben bugün test yaptım ve koca bir NEGATİF adete ortalama 5 gün var ama benim umudum yok çünkü catlamanin üzerinden 11 gün geçti en azından silik bir çizgi çıkmalıydi ama yok ne yazık ki

Kızlar ya gecen 4 gün önce Silik test görmüştüm. Şuan adetime tam 4 gün var predictor ve normal kaset test yaptım negatif. Ama göğüslerim hiç olmadıgı kadar şişti ve çatlamaya başladı. Tamam adet öncesinde de göğüslerm şişerdi ama çatlamazdı. İlk defa böle bişi dikkatimi çekiyor. Ve beyaz akıntılarım dur durak bilmiyor. Birde adete böle 1 hafta 3-4 gün kala kan lekelerimde olurdu. Hatta adte 1 hafta kala ilşkiye girdiğimizde her seferinde kan gelırdı az az hatta derdik eşimle yine tutmamıs hasta olcam diye. Ama bu hafta olmadı ole bişi. Ay ne bilim ya o kadar muallakta kaldım çıldırmamak elde değil.

Yanlışın var canım adetine beş gün kala idrar testinde çıkması için hcg nin o kadar yüksek olması lazım ki ikizlere falan gebe olman lazım. İdrar testi ben adetim 3 gün geçtiğinde silik çıkmıştı. Tabii ki kesin hamilesin veya değilsin diyemem ama çok erken davranmışsın test için

ben oğluma hamileyken regle 4 gün kala kaset testte ikinci cizgi silik çıkmıştı

İlk kızımda 5 gün kala silik çıkmıştı bende ona güvendim çıkar diye düşündüm keske dediginiz gibi olsa Çarşamba adet günüm bakalım bekliyorum eğer hamiş olursam gerçekten sürpriz olacak

Merhaba benim adet günümde normalde hiç yasamadigim bir sanciyla acile gittim gebelik testi yapıldı negatif çıktı. Suan gecikmenin 4. Günü her ay hic sasmaz 25. Gun olurdum ilk defa boyle bisi oldu kan testi tekrarlasam mi yoksa 7. Gunu beklesemmi bilemedim.

Kızlar yardımcı olur musunuz lütfennn ?
Kızlar 29-30 günde bir regl oluyorum reglimden sonra 6. Gün 14 şubattı erken yumurtladım diye düşündüm hala öyle düşünüyorum. Yine de test yapmaya devam ettim düne göre bugün 20 Şubat testim hafif belirgin yarın da yapacağım ama dayanamadım sormak istedim sizlere. Bugün diğer tehlike 12 gün var. Yarın daha koyulaşırsa sizce ikinci bir yumurtlama mı olur ne dersiniz ?

Eklentiler

• EB65B2DA-46B3-43CA-8C59-E6C58C99AC57.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 150
Aynı durumu yaşıyorum ama benim de negatif çıktı. Sancilandigim gün adet olurum normalde. Test aldım,negatif. Benim üç gün geçti adetimden

Merhaba kizlar. Biz bir kez tupbebek tedavisi gördük olumsuz sonuclandi Eylül ayında.
2 yıllık evliyim hiç korunmadik. Sorum şu ki Benim Bat 11martta ama ilk olarak bir hafta once sol kasigimda seyirme tarzında bi hareketlilik oldu kesinlikle gaz değil bu ilk defa yaşadığım biseydi içimde bişeyin hareket ettiğini hissettim ve o ana kadar hiç kendimi dinlemezdim belirti aramazdim hep negatifle sonuclandi çünkü . Neyse o seyirmeden sonra acaba mi dedim ama imkansız di çünkü adetin bir kaç gün önce bitmişti daha adetim düzenlidir. İçime bir kuşku düştü bir gün sonra aynı hissi karnımın alt tarafında hissettim buda gazdan çok farklıydı . İki gündür devam eden özellikle dün gece çok artan kasık ve alt karın ağrısı ignelenme hissi vardı. Bugün hala devam ediyor. Buna ek olarak bir haftadir falan baş dönmesi halsizlik yorgunluk uyku hali ve gaz devam ediyor. Birde rüyamda gördüm hamileydim . Üstüne görmüş olabilir miyim yaşayan varmı bu durumu. Rabbim isteyen dileyen herkese muradını versin kimsenin kucağını boş koymasın inşallah

Selam kızlar, hamile miyim değil miyim diye meraktan öldüğüm sıralar burada yazılanları okumuş faydalanmıştım. Şu an 6 +1 hamileyim ve bendeki gebelik belirtilerini yazmak istedim. tabi hepsi gebelik belirtisi mi insan emin olamıyor ama o dönem yaşadıklarım bu şekildeydi.

* Reglime daha 10 gün varken regl sancıları ağrıları sandığım ağrılar başladı ki normalde 3 4 gün önce başlar.
* Yerimden kımıldamak dahi istemeyecek kadar uyku ve yorgunluk. Göz kapaklarım açmak bile zor oluyor bazen.
*Kuyruk sokumu ağrısı, bel ve sırt ağrısı.
*Göğüslerde şişkinlik, göğüs ucu büyümesi. Normalde de reglide şişer ama ucu büyümezdi.
*vajinal akıntı - beyaz.
*Regle bir hafta kala mide yanması, geniz akıntısı ve bu akıntı nedeniyle oluşan mide bulanması.
* Ayağa kalkarken baş dönmesi.

Bu arada o kadar fazla belirti vardı ki bana göre internetten aldığım erken gebelik testlerinden 2 tane yaptım biri reglime 1 hafta kala 1 i de reglim 2 gün geçmişken ikiside negatif çıktı. sonra dayanamayıp reglim 3 gün geçmişken kan testi verdim ve beta hcg 375 çıktı. bu testten 4 gün sonra tekrar kan testi verdim bu sefer beta hcg 1300 oldu. reglimin 9 gün geciktiği gün de doktora gittim ve keseyi gördük :) Henüz kalp atışı görmedik, doktor çok erken daha dedi ultrasona girmeden kalp atışı için, umarım hayırlısı ile onu da görürüz.
Darısı isteyen herkesin başına. Burda deneyimini paylaşan tüm kız kardeşlerime de teşekkürler.

Ben Kasım ayından beri gebelik düşünüyorum fakat nedense kaç aydır olmuyor, ovulasyon testi de kullandım 2 ay, yumurtlama günlerine göre ilişkiye girdim vs.. Her ay gebe miyim diye düşünüp durduğum için gebelik belirtileri oluyor psikolojik olarak. Ama bu ay adetime 1 hafta 10 gün kala başlayan pms belirtilerim yok, göğüslerim daha hassas ve daha fazla büyüdü önceki aylara göre, canım tatlı ister bu zamanlarda ama bu ay olmuyo, arada yumurtalık ağrım oluyor falan. Reglime 6-7 gün var, acaba bu kadar erken belirtiler başlar mı yoksa yine psikolojik olarak mı yaşıyorum bunları? Ama göğüs uçlarında koyulaşma falan yok, yemeklerden sonra bazen bulantı oluyor 2 gündür falan iştahım da pek yok

Kızlar?? Bugün kasık ağrıları oluyor yine bıçak saplanır gibi, arada belime de oluyor, yüzümde bikaç tane sivilce çıktı

Çok merak ettim artti mi yoksa sonlandi mı ?
Ben Kasım ayından beri gebelik düşünüyorum fakat nedense kaç aydır olmuyor, ovulasyon testi de kullandım 2 ay, yumurtlama günlerine göre ilişkiye girdim vs.. Her ay gebe miyim diye düşünüp durduğum için gebelik belirtileri oluyor psikolojik olarak. Ama bu ay adetime 1 hafta 10 gün kala başlayan pms belirtilerim yok, göğüslerim daha hassas ve daha fazla büyüdü önceki aylara göre, canım tatlı ister bu zamanlarda ama bu ay olmuyo, arada yumurtalık ağrım oluyor falan. Reglime 6-7 gün var, acaba bu kadar erken belirtiler başlar mı yoksa yine psikolojik olarak mı yaşıyorum bunları? Ama göğüs uçlarında koyulaşma falan yok, yemeklerden sonra bazen bulantı oluyor 2 gündür falan iştahım da pek yok. 2 3 gündür kasık ağrım oluyor bıçak saplanır gibi, arada belime de oluyor, yüzümde sivilceler çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…