Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba sizin sonucunuz ne oldu varmı gebelik

Kızlar benm adetim kasım ayında 2 gün kahverengi geldi hemen kesildi anlamadım sonra rüyamda hamile olduğumu gördüm beyaz akıntım gögüs ağrım adet sancım hep vardı sonraki ay adetim 8 gün gecikti test yaptım çok şükür pozitif çıktı sonuçlar hep hüsran olduğu için son dakikaya kadar bekledim test için ama çok şükür yani adet sancılarıyla aynı sancılar oluyor hamilelikte

Peki sancı adet zamanıyla aynı dönem mi başlıyor? Şuan aynı belirtileri yaşıyorum kesin oldum derken bakıyorum sadece beyaz akıntı. Her an olucakmış gibi hissediyorum ama kahverengi lekem bile gelmedi.

Kızlar valla benim de 1 haftam var adetim e ben çatlatma iğnesi yaptırdım ama aşılama olmadı doğal yolları tercih ettik bugün 15 gün geçti ve mide bulantısı göğüslere hassasiyet idrar çok çıkma bel ağrısı gibi belirtilerim var normal test yapsam çıkmaz demi sonuç ancak erken gebelik testinde çıkar sonuç inşaAllah vardır

Kimi kişilerde normal testte çıkıyor ama benim 6 gün kala erken gebelik testinde bile çıkmamıştı 4 gün kala kan testiyle öğrenmiştim. Inşallah bebeğiniz vardır Allah herkese nasip etsin

Kimi kişilerde normal testte çıkıyor ama benim 6 gün kala erken gebelik testinde bile çıkmamıştı 4 gün kala kan testiyle öğrenmiştim. Inşallah bebeğiniz vardır Allah herkese nasip etsin
Yaaaaaaa teşekkür ederim canım benim hiç aklıma gelmezdi öyle olacağı :)

Yaaaaaaa teşekkür ederim canım benim hiç aklıma gelmezdi öyle olacağı :)
Gerçekten cok heyecan verici öldüğü için beklemek çok zor bilirim :) ben acilde kan vermiştim artık dayanamayıp. Kasığım ağırıyor enfeksiyon mu hamile miyim diye

Merhaba kızlar, benim adetim 6 gün gecikti. İdrar testi pozitif. Öğleden sonra randevu aldım. Doktora gidecem, ama hiç bir belirti hissetmiyorum kızlar. Bu normal bir durum mu? Testi ekledim.

Eklentiler

• F3AFDE8D-F2DD-431E-A203-A14CCAA629DE.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 104
Merhaba kızlar, benim adetim 6 gün gecikti. İdrar testi pozitif. Öğleden sonra randevu aldım. Doktora gidecem, ama hiç bir belirti hissetmiyorum kızlar. Bu normal bir durum mu? Testi ekledim.
Gayet normal neden olmasin? Cokta guzel mis gibi pozitif bi test, harika! Tebrik ederim Saglik sihhatle kavus saglikli bebegine insallah! Eh darisi isteyenlere olsun!

Merhaba hanimlar,
Bir kac ay once hamile kaldim ama sonra malesef düşük yasadim.
O ilk hamileligimde, ovulasyondan tam 5 gun sonra ilk belirtiler baslamisti. Goguslerimin ici cekiliyor gibi agridi, bi kac gun sonra da gobek cukurum agrimisti.

Malesef dusuk yasadim ve tekrar denemeye basladik. Bi kac aydir olmuyor gebelik. Adetime Bir hafta kaldi. Ama yine hic Bir tek belirti yok. Acaba Hic Bir belirti yasamadan hamile kalan var mi?

Peki sancı adet zamanıyla aynı dönem mi başlıyor? Şuan aynı belirtileri yaşıyorum kesin oldum derken bakıyorum sadece beyaz akıntı. Her an olucakmış gibi hissediyorum ama kahverengi lekem bile gelmedi.
Canım kusura bakma daha yeni gördüm ya herkeste leke gelmiyor zaten ama adet sancım adet günüme 10 gün kala filan gelmişti baya erken

Gayet normal neden olmasin? Cokta guzel mis gibi pozitif bi test, harika! Tebrik ederim Saglik sihhatle kavus saglikli bebegine insallah! Eh darisi isteyenlere olsun!
Çok teşekkür ederim doktor da belirtilerin bundan sonra başlayacağını söyledi. Darısı isteyen herkese olsun inşallah

Benimde 4 günüm var tüm belirtiler var bakalım hayırlısı tüm arkadaşlara Allah nasip etsin

Kızlar merhaba. Daha 6 aylık evliyim ve 3 aydır çocuk istiyoruz. Bu konularda çok bilgisizim o yüzden sormak istedim. Regl bitiminden beri kasık ağrım var sağ tarafımda. Reglime 10 gün var ve hala ağrım devam ediyo. Bu erken yumurtlama ve erken döllenme işareti olabilir mi

İyi akşamlar bende birşey sormak istiyorum yeni evliyim o yüzden bilmediğimden ve gurbetteyim çocuk düşünüyoruz ve bu ay regl 4 gün gecikti o sıralar korunmasız ilişki oldu sonra gayet normal bir şekilde regl oldum 31 aralıkta korunmasız ilişki oldu sonra öyle devam ettik 2 günde bir devam ediyoruz ama dün ve bugün yumurtlama günüm sanırım kasık ağrım var ama benim sormak istediğim ilişkiden sonra kanama oldu bi koyu bi açık çok fazla değil ama çamaşırıma gelmiş ve ben anlayamadımda yerleşme kanaması dedikleri şey midir yoksa yumurtlamadan kaynaklı mı ama normalde olmazdı o yüzden başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim :)

Merhabalar öncelikle Allah isteyen herkese nasip etsin 11 aylık evliyiz bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım adetime üç gün var , umursamamaya çalışıyordum fakat bugün mutfakta sağ bacağıma bir kramp girdi baldır kısmına bir dk kadar , sonra sol kasıkta bir kayma gibi hareketlilik oldu bu kafamı karıştırdı ve öğlen şeffaf renksiz az akıntı vardı akşam kremsi süt kıvamlı oldu yine az . Deneyimli kardeşlerimden fikirlerini rica ediyorum

Merhaba öncelikle şimdiden hepinize iyi akşamlar benim adetim 6 gün gecikti mide bulantısı baş ağrısı mide kazinmasi ve adet olucak gibi hissediyorum sizce test yaptırmam lazım mı

Merhaba öncelikle şimdiden hepinize iyi akşamlar benim adetim 6 gün gecikti mide bulantısı baş ağrısı mide kazinmasi ve adet olucak gibi hissediyorum sizce test yaptırmam lazım mı
Adet gecikmiş tabı kı de test yapın ya da kanda gebelik tahlılı yaptırın ...

Merhaba idrar yoluyla ilgili anlattıklarınız bende de var ama doktora çıkmadım kızılcık kullanmaya başladım şuan da o sıkıntıdan uyuyamıyorum idrara sıkışmışım gibş gidiyorum gelmiyor şuanda da sıkışmış hissi olduğundan uyuyamıyorum ,bir daha gittiniz mi doktora noldu ?
Benim bat 18 Ocak dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…