Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar,

Benim reglim normalde her zaman düzenli günü gününe olur. İki aydır 3 4 gün gecikerek geliyor sizce bu vücudu hamileliği hazırlamakla ilgili olabilir mi öyle birsey okumuştum.

Bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdik reglime 3 gün kaldı bat 21 şubat 3 gündür vücut ağrılarım, kasıkta anı giren kramplar, ara ara bulantım ama en belirgin özellik çok susuyorum ama suyu içince de agzimda değişik bir tat oluyor. Sizce gebelik belirtisi olabilir mi? Fikirlerinizi merak ediyorum.

Merhaba,
Yumurtlama takibini takvimden mi yaptınız? Yoksa ovulasyon testiyle mi?

Takvimimden yaptım ama ben yumurtladigimi anlıyorum o takvimdeki denk gelen günlerde hep sancim oluyor yumurtaligimda.
Öncelikle kasıklarda kramp vs. belirti olsada bazen insanlar psikolojik olarak aynı belirtileri yaşayabiliyorlar.
Benim tavsiyem kendinizi elinizden geldiğince serbest bırakmanız. Forumda gezdiğinizde çok örneğine rastlayacaksınız, artık kısmet diyerek oluruna bıraktığınızda eğer ekstra bir sağlık problemi yoksa genelde olumlu haberi alıyorlar.

Hedef gününüz adet tarihi olsun, o gün geldiğinde sabahtan ilk idrarınızla kaset test yapın 5 dk sonra silik çizgi görürseniz 2 gün sonra kan testi için gitmeniz sizin açınızdan daha sağlıklı olur.

Umarım güzel haberlerinizi alırız. :)

Umarım, her ay hamilelik belirtileri yaşıyorum artık tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum:) bat bekliyorum artık hayırlısı nasip ne zaman ise o zaman gelecek

Merhaba benimde şu an adetime 7 gün var ve son 4 gündür çokça süt gibi beyaz akıntım ve yumurta akı gibi akıntım oluyordu bugün kesildi buda bir hamilelik belirtisi olabilir mi sizce

Merhaba benimde şu an adetime 7 gün var ve son 4 gündür çokça süt gibi beyaz akıntım ve yumurta akı gibi akıntım oluyordu bugün kesildi buda bir hamilelik belirtisi olabilir mi

Korunmasız ilişki üstünden 1 hafta geçti adete 15 gün var ama gögüs ağrısı ve hafif kramp var
Bilgisi olan var mı

Ben merak ettim sizi rabbim öncelikle gönlünüze göre versin benide haberdar edin olur mu? Geciken regl hem mevsimsel hemde bedenin hamileliğe hazirlanmasiyla oluyor çok araştırdım ordan biliyorum, umarım istediğiniz gibi olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…