Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Çok çok erken yapmıssın testi. İnan bana bazı abest belirtiler erkenden belli etsede kendini. Bebegin döllenme si rahme yerlesme si sonrada hormon.Salgılaması cok uzun bir süreç yumurtlama dan minimum 14 gün sonra test yapmalısın. Benimde bat 18-19 subat sanırım. Konuda actım belirtilerini yazmak isteyen hamileler olursa diye. İstersen oraya da yaz birlikte bekleyelim batı

benimde bat 18 şubat, 9 şubatta test verdim 0,200 çıktı 11 şubatta verdim 0,860 çıktı. bende erken mi verdim diye düşünüyorum. sıfırlı değerde olsa bi katlama var ama doğru bir yorum mu bilemiyorum

Valla yükselme var 2gün sonra bida ver bende tekrar kan testi vericem veya bat günümü bekliceö son 4günüm

Konuyu nerde açtın bulamıyorum da yeniyim peki anlamıyorum

Kızlar valla akşamı cok zor edıcem galıba keşke öğle arası alıp yapsaydım test neyse beklıcez artık...yarın yazıcam sıze sonucu dua edın...
12 gündür adetim geçti ama regl öncesi belirtiler var hamile olabilir miyim lütfen birşey söylermisiniz

benimde adetime 8 gün kala verdiğim test 0,200 7 gün kala verdiğim test 0,860 çıktı. acaba bu beta hcg nin ikiye katlaması durumu olabilir mi? yoksa sıfırlı değerlerde katlama olmaz mı
Erken yapmışsın canım artma ihtimali yüksek bence 1 gün değil 2 gün arayla 2ye katlanır 48 saat

Erken yapmışsın canım artma ihtimali yüksek bence 1 gün değil 2 gün arayla 2ye katlanır 48 saat
evet burda 8 gün kala yazmışım 9 gündü 2 gün arayla verdim. hatta benim 2 şubat yumurtlama günü diye biliyordum ama aslında hesapladığımda 4 üymüş. yani yumurtlamadan 5 ve 7 gün sonra vermişim. bugün yine vereceğim adetime 4 gün kaldı bakalım ne çıkacak :)

Bence var ama :) hayırlısı olsun canım haber et bize de :)

4 gün nasıl sabr edip yapmadın:)
10 gün geçikmem var hala yapmadım reglden 1 hafta önce kasık agrım çok vardı acile gittim 68 çıktı dr varda diyemem yokta dedi tekrar gel bi kaç gün sonra dedi 15 gün oldu reglmde 5 şubaatta olmam gerekirdi hala olmadım kanda vermedim negatif çıkmasından korktuğumdan hala bekliyorum

Ya nasıl sabırlı şeysin sen:) brn şu ana kadar bir milyonuncu testimi yapmıştım:)

Adetine 1 hafta varken kasık ağrın kaç gün sürdü?
Benimde çatlama günleri o ağrım olup geçti sonra.

Ya nasıl sabırlı şeysin sen:) brn şu ana kadar bir milyonuncu testimi yapmıştım:)

Adetine 1 hafta varken kasık ağrın kaç gün sürdü?
Benimde çatlama günleri o ağrım olup geçti sonra.
Şuan yok bi kaç gün sürdü şuan sadece ara ara adet agrısı gibi oluyo gidiyo. Leke geldiği için heran adet olabilirim diye düşünüyorum bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…