Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar bu ay hsg çekildim letu kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldum iğnenin 11.günündeyim ve lekelenme var şiddetli adet sancısı çekiyorum bata 3 gün var bu belirtiler tedavilerden dolayı mıdır acaba hala bir Ümit var midir merak ediyorum

Regl e 1 gün var. Ben de heveslenip bi gebelik testi aldım:) negatif çıktı. Ufacık bir silik gölge dahi yok batma sızı gibi seyler hissetmiştim. Ocak ayında negatif tüp bebek sonucu olmuştu. Insan hayaller kuruyor tabi:) Neyse herseyde bir hikmet hayr var. Isteyen hepimiz için her özelligi muhtesem evlatlar nasip olsun. Amin

Kızlar çok şükür pozitif bir test var elimde Allahıma çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu insallah 4 gündür gecikmem vardı bu arada

Eklentiler

• 20220203_161718.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 136
Son düzenleme:
Merhaba ben 1.5 senelik evliyim 3 4 ay denedik ama eşimle hamile kalmadım doktora gittik ikimizdede sorun çıkmadı benim kan degerlerim cok düşük ve demir depom boş çıktı demir yüklediler ve doktor bana klomen verdi 5 gün tek kullanmamı istedi bu ay sanki iştahım açıldı sık sık tuvalete çıkma kabızlık meme uçlarında bi acı hassasiyet reglmede 4 gün var sizce bunlar gebelik belirtisi midir

Olabilirsin canım aynıları bendede oldu ve pozitif çıktım. Özellikle iştahlandım baya. Canım durup durup bişeyler çekiyor mesela limonu tuzlayarak yedim en net o oldu

Merhaba benimde adetim 8 gün geçti, 5.günde test yapmıştım negatif çıktı, adet belirtiside yok sanki iştahım açılmış gibi başka hiç belirttim yok sizce hamilelik olabilirmi tekrar test alıp yapmaya korkuyorum, 1 kere kimyasal oldu, adetim ilk defa bukadar uzun gecikti, hamile olabilirmiyimm??

Reglme 1 gun var test yaptim silik çıktı kan testi yaptırmaya gittim hemen 17.45 cikti beta acil doktoru pozitif ama sağlıklı gebelikmi dış gebelikmi bilemem dedi yükselir dimi bu değer

Kızlar reglme 1 gün kala test yaptim silik çıktı hemen kan testide yaptırdım hcg 17.45 çıktı acil doktoru pozitif fakat sağlıklı gebelik mi dış gebelikmi bilemem dedi korkmam gerekmiyor degil mi bu deger yukselicek gittikçe.??

Eklentiler

• 20220207_190425.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 107
Evet bende birkaç kez acil de test yaptırmıştım banada aynısını söylemişti ama her seferindede regl oldum sonrasında. Kanımda çıkıyodu muhtemel gebelik ama değer düşük olduğu için birkaç gün bekleyin tekrar yaptırın diyordu. O güne kadar da regl oluyodum. Bikac gün bekle derim canım sağlıklı gebelikse regl olmazsın zaten. Tekrar gidersin doktora kan tahlili verirsin.

Merhaba arkadaşlar benim de 4 Şubat günü yumurtlamam oldu öncesinde ve sonrasında değerlendirdik sonrasında iki gün geçtiğinde sabah hafif mide bulantım oldu iki üç gün ve sürekli sol kasığımda batma regl sancısı var belim kopuyor ayakta duramıyorum nerdeyse ve iç çamaşırımda bembeyaz akıntım oldu kireç gibi iki gündür de uyanamiyorum gözlerim acıyor uykusuzluktan anlamadım her ay negatif oluyor ama bu ay sizce hamilelik var mı reglime 9 gün var

Merhaba. Bende 5 şubatta olmam gerekiyordu olmadım. Adetten bir hafta önce kan testi verdim kasık agrım çoktu 0.67 çıktı doktor sonra tekrar ver dedi 10 gün geçiktim ama kan vermedim. 3 gün geçikince evde test yaptım negatif çıktı. Kasık agrım bel agrım çok fazla birde günümde lekelenme oldu acaba hamılelik geç çıkarmı

Merhaba arkadaşlar 28günde bir düzenli adet oluyorum.5gün sürüyor . 8.gün birliktelik oldu ve bu birliktelikten 6 7 gün sonra yumurta et tavuk ve bazı ağır kokusu olan peynirleri ağzıma atar atmaz ağzımda bozuk gibi acımsı değişik bir tat almaya başladım ayrıca et pişerken de kokusu bozuk gibi geliyor yumurta da aynı şekilde dün adet günüme 8gün kala kan verdim negatif çıktı suan adetime 7gün var yanlış çıkmış olabilir mi kan testi hamile olabilirmiyim

Benimde ilişkiden 6 7 gün sonra bazı yemeklerden bozuk tadı almayla başladı hala devam ediyor suan adetime 7gün var dün kan testi verdim negatif çıktı ama hala yumurta et tadına tahammülüm yok kokusu bile bozuk anlamadım erken mi yaptım testi hamile olabilirmiyim bilmiyorum kafam karıştı iyice psikolojik olmadığına eminim

Ah bir bilsek ben test vermek istemiyorum çok negatif görünce insan bilmiyorum rabbim kucağımızi boş bırakmasın ya bat ne zaman

Ah bir bilsek ben test vermek istemiyorum çok negatif görünce insan bilmiyorum rabbim kucağımızi boş bırakmasın ya bat ne zaman
Amin bat Şubat 18 1haftam var .hiç böyle bir belirtim olmamıştı o sebeple bu ay çok ümitlendim dün ki kantahlilinde negatif görmeme rağmen hala et yumurta kokusundan tksniyorum bilmiyorum belki baska be hastalığım vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…