İlişki üstünden kaç gün geçti?Merhabalar hanımlar hepinize sevgi dolu sağlıklı günler diliyorum öncelikle, erken hamilelik belirtileri konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var bir kaç gün önce test yaptım evde ama tek çizgi çıktı henüz regl olmadım ama olacakmış gibi de değilim belirtim yok (karın ağrısı, huzursuzluk vb..) ama bi kaç gündür mide bulantımla birlikte dün gece ilk kez kustum sağ göğsümde büyüme var sola göre kasıklarım ağrıyor sol bacağım ağrıyor vs napmalıyım sizce
Sevgilerimle.
O zaman reglin gecıkmesini bekleyeceksınız mecbur çünkü ilişkiden 12 gün sonra teste cıkıyor hangisinde tuttu bılemeyızEn son ilişki üzerinden 4 gün geçti ama cinsel ilişki sıklığı 2 günde 1 bazen 3 günde 1 dir bizde.. Bugün sağ göğsüm bi tık, daha büyümüş gibi geldi gözüme geçen ay adetim 23 ağustostu bu ay takvimde 18i gösteriyor, mide bulantım dediğim gibi az az da olsa var yani midem çalkalanıyor gibi kasıklarım da ağrı var ama can alıcı değil, halsizlik mevcut biraz da olsa kafam karışık yani
Daha çok erken kuruma çizgisi olabılırMerhaba kızlar bat a 8 gün var Bugün öylesine. Test yaptım baktım yok lavaboya koydum. 4 saat sonra falan. Gördüm kuruma çizgisi var. Büyük ihtimalle kurumadır herhalde bu kadar erken kuruma çizgisi ile öğrenen var mi
Gercekten cok hafif var.ama gebelik olmasaydi cikmazdi hic.yarin yine test yapin sabah ilk idrarlaMerhaba kızlar bat a 8 gün var Bugün öylesine. Test yaptım baktım yok lavaboya koydum. 4 saat sonra falan. Gördüm kuruma çizgisi var. Büyük ihtimalle kurumadır herhalde bu kadar erken kuruma çizgisi ile öğrenen var mi
Belirgin hamilelik belirtiniz nedir.Merhaba kızlar bat a 8 gün var Bugün öylesine. Test yaptım baktım yok lavaboya koydum. 4 saat sonra falan. Gördüm kuruma çizgisi var. Büyük ihtimalle kurumadır herhalde bu kadar erken kuruma çizgisi ile öğrenen var mi
Canm benimde ayni sekilde bata 6gun var hafif 2.cizgi gordum detayli bakinca kurumami degilmi anlamis degilimMerhaba kızlar bat a 8 gün var Bugün öylesine. Test yaptım baktım yok lavaboya koydum. 4 saat sonra falan. Gördüm kuruma çizgisi var. Büyük ihtimalle kurumadır herhalde bu kadar erken kuruma çizgisi ile öğrenen var mi
Kuruma çizgisi oluşuyor, aynı şeyi yaşadım sonuç negatifti. İnsan üzülüyor o yüzden o testi hiç yapmamış gibi düşünün üzülmeyin.Merhaba kızlar bat a 8 gün var Bugün öylesine. Test yaptım baktım yok lavaboya koydum. 4 saat sonra falan. Gördüm kuruma çizgisi var. Büyük ihtimalle kurumadır herhalde bu kadar erken kuruma çizgisi ile öğrenen var mi
Bunu yazdığımda kimyasal gebelik yaşadım canım o ay benim hiç bir testim de kuruma çizgisi çıkmıyorKuruma çizgisi oluşuyor, aynı şeyi yaşadım sonuç negatifti. İnsan üzülüyor o yüzden o testi hiç yapmamış gibi düşünün üzülmeyin.
Yarın akşam bir test daha yapın, hatta dayanabilirseniz pazar sabah yapın, gebelik varsa mutlaka beta artışından dolayı silik de olsa ilk 5 dk içerisinde görünür hale geleceltir.Kızlar 19 unda regli olmam gerekiyordu bugün 2 gün olmadım hala test yaptım birşey çıkmadı 1 saat sonra silik bi çizgi çıktı sizce gebelik olabilir mi
Eki Görüntüle 2724869 Eki Görüntüle 2724879
Ben de pazartesiye kadar sabredip direk kan testi yaptırayım diyorum acaba çıkar mı çünkü polikistik over olduğu söylenmiştiYarın akşam bir test daha yapın, hatta dayanabilirseniz pazar sabah yapın, gebelik varsa mutlaka beta artışından dolayı silik de olsa ilk 5 dk içerisinde görünür hale geleceltir.
Ben. Hep bekletirim gebelik testlerini sadece 1 kere böyle kuruma çizgisi gibi bir kaç saat bekledikten sonra beliren çizgi oldu onda sanı ay hamileydim fakat kimyasal çıktıBen de pazartesiye kadar sabredip direk kan testi yaptırayım diyorum acaba çıkar mı çünkü polikistik over olduğu söylenmişti
üzüldüm sizin için böyle olmasına inşallah en kısa sürede normal bi gebelik yaşarsınız. Kimyasal gebelikler için rahim kendini hazırlıyor deniyorBen. Hep bekletirim gebelik testlerini sadece 1 kere böyle kuruma çizgisi gibi bir kaç saat bekledikten sonra beliren çizgi oldu onda sanı ay hamileydim fakat kimyasal çıktı
Üzerinden. 8 ay geçti bu ay günümü bugün itibari ile geçtim ama bugün idrar testi taptım negatifti bir kaç gün saha bekleyeceğim bakalımüzüldüm sizin için böyle olmasına inşallah en kısa sürede normal bi gebelik yaşarsınız. Kimyasal gebelikler için rahim kendini hazırlıyor deniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?