İdrar testi her zaman doğru sonuç vermiyormuş maalesef . En iyisi kan testi ama bir kaç gün daha bekleyin ben de pazartesi kan vereceğim inşallahÜzerinden. 8 ay geçti bu ay günümü bugün itibari ile geçtim ama bugün idrar testi taptım negatifti bir kaç gün saha bekleyeceğim bakalım
Benim zaten pazartesi kontrolüm var doktora gidecektik gidince yaptırırım. Bakalım hayırlısı artıkİdrar testi her zaman doğru sonuç vermiyormuş maalesef . En iyisi kan testi ama bir kaç gün daha bekleyin ben de pazartesi kan vereceğim inşallah
İnşallah hayırlı haber alırız ikimiz deBenim zaten pazartesi kontrolüm var doktora gidecektik gidince yaptırırım. Bakalım hayırlısı artık
Haber verelim muhakkakİnşallah hayırlı haber alırız ikimiz de
Tabi kiHaber verelim muhakkak
Hiç belirti yaşıyor musun ?Tabi ki
Kasıklarımda ve belimde ağrı var göğüslerimin ucu bat dan 3 gün geçti yeni acıyor her ay şişer dokunamazdım şimdi öyle değil bi de çok gaz var bunlar belirti mi emin değilim değişkenlik gösteriyormuş sizde belirti var mı?Hiç belirti yaşıyor musun ?
Benim sadece göğüslerim şişti ama o her adet dönemim de oluyor zatenKasıklarımda ve belimde ağrı var göğüslerimin ucu bat dan 3 gün geçti yeni acıyor her ay şişer dokunamazdım şimdi öyle değil bi de çok gaz var bunlar belirti mi emin değilim değişkenlik gösteriyormuş sizde belirti var mı?
Kesinlikle öyle bakalım hayırlısı olsunBenim sadece göğüslerim şişti ama o her adet dönemim de oluyor zatenBugün gebelik testi yaptım yine negatif kısmet artık
Bazen mevsimselde olabiliyo benimde gecen ay 6gun geciktiMerhaba bugün test yaptırdım ve kan değerlerime baktılar sonuç bu şekilde gebe değilim ama hayatımda ilk kez reglim gecikti şaşkınım
Belki de öyledirBazen mevsimselde olabiliyo benimde gecen ay 6gun gecikti
Bejimde 5gun kaldi bata test yapsam cikarmi diye dusunuyorumBelki de öyledir
Bence bekleyin insan çok umut edince hayal kırıklığına uğruyor o yüzden bence 1 hafta sonra yapınBejimde 5gun kaldi bata test yapsam cikarmi diye dusunuyorum
Bugun bazi belirtiler daha yasadim hafif migde bulantisi ates basmasi uyuma oyuzden insan sabirsizlaniyo:))Bence bekleyin insan çok umut edince hayal kırıklığına uğruyor o yüzden bence 1 hafta sonra yapın
ben de çok sabırsızlanmıştım ama hüsrana uğradım inşallah siz güzel sonuçlar alırsınız:)Bugun bazi belirtiler daha yasadim hafif migde bulantisi ates basmasi uyuma oyuzden insan sabirsizlaniyo:))
Hayirkisi hakkimizdaben de çok sabırsızlanmıştım ama hüsrana uğradım inşallah siz güzel sonuçlar alırsınız:)
İnşallahHayirkisi hakkimizda
Kesinlikle öyle bakalım hayırlısı olsun
Sonuç ne oldu acabaİnşallah
Hala regl olmadım önümüzdeki hafta tekrar kan vereceğimSonuç ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?