Erken hamilelik belirtileri

aysemah

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2022
319
276
23
29
Hanımlar merhaba. Bizim de bu ay ikinci denemeniz ovülasyon testi yaptım 24 şubat yani 12. Gün pik oldu 13. Gün yine çift çizgiydi ama gece 00.00 da silikleşmeye başladı 12-13-14. Günleri değerlendirdik şu an 19. Günümdeyim Progesteron 10.6 çıktı ama beta hcg negatif adetime 8 gün var sizce yok mu gebelik yoksa erken mi bakmışım. Sol alt yumurtlalığımda bir his var sadece başka belirti yok

Bu kadar erken test yapilmaz. Varsa bile yeni oluşum aşamasindadır beta hcg salgılanmaz. Gecikmeyi bekleyin.

2 hafta olmadan kanda bile çıkmıyor beta HCG salgilanmiyor adetin geçmesini beklemeni öneririm erken yapman kendini uzmekten başka bir işe yaramaz

2 hafta olmadan kanda bile çıkmıyor beta HCG salgilanmiyor adetin geçmesini beklemeni öneririm erken yapman kendini uzmekten başka bir işe yaramaz
Evet haklısınız ama insan sabredemiyor bu 2 hafta yumurtlamadan itibaren mi

Evet haklısınız ama insan sabredemiyor bu 2 hafta yumurtlamadan itibaren mi
Aynen direk o zaman olursa döllenme olayı falan yanlış hatırlamıyorsam ilk 1 hafta falan devam ediyor 2 hafta sonra idrar da gorebiliyorsun beklemesi zor biliyorum ama öteki türlü zor oluyor reglden önce ogrenirsen yeniyken ogrenirsen değerler çok düşük oluyor sürekli yükseliyor mu diye takip ediyorsun falan hep zor süreçler bunlar hakkınızda hayirlisi olsun inşallah

Amin inşaAllah teşekkür ederim ben biraz daha bekleyim :) inşaAllah hayırkı haberler alırım

Beklemek çok zor geliyor ama sitede ertesi gün bile çıkan öğrendim
Hayir bu mümkün degil. Bir onceki aydan hamile kalmıştır da oyle cikmistir. Cevapla butonundan yazarsaniz yorumunuzu görürüm. Aksi halde bildirim almam.

Bir ebe degilim ama bebeklik doneminde gelisim ve eğitim dersi aldim. Gebelik oyle 24 saatte oluşamaz. Sperm ancak 24 saatte ulaşır. Bölünüp çoğalıp bölünüp çoğalıp embriyoyu oluşturması, embriyonun rahme dogru harekete geçmesi, tutunması, hormonun kana karışması neredeyse 2 haftayı bulur.

Sabirsizliginizi anliyorum ama dayanagi olmayan yalan yanlis seylere inanip negatif sonuç gorunce umutsuzluğa kapilmayin. Vakti gelince test yapin, belki de hamilesinizdir. Simdi negatif cikti diye üzüntü ve stres yasamaniz eger oluşum aşamasindaysa bebegi de etkiler.

Sakince gecikmeyi bekleyin, ilk idrarla test yapin.

Ya sen çok bilgili birisin bı sorum olacak ben geçen hafta kan testi verdim progesteron 0.2 çıktı dün yine yaptım 2.6 çıktı acaba yumurtlamam yakinmi yoksa olmuş mu bu bı hafta için de haftaya tekrar kan versem daha yüksek çıkar mi

Anladım içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim haklısınız

Bende bildiğim kadarıyla yazayım bugün doktora da sordum hatta yumurtlamanın 7. Günü ya da adet döngünün 21. Günü 5-10 ya da 10 üzeri olmalıymış ama adetin 3. Günü 1 in altında hatta 0.3 ün altında olmalıymış

Birşey daha sormak istiyorum. Bu 2 haftalık süreçte belirtiler olur mu? Benim sol yumurtalığımda çok hafif bir ağrı var ama psikolojik mi bilemedim

Benim adetimin 21 . Günü ve 28 . Günü yaptı dün işte 2.6 çıktı yani sıra alamadigim icinsaglik ocağına gttim oradaki doktor da her hastahaneye göre değerler değişir ama değerin geçen haftaki değere göre yüksek dedi

Birşey daha sormak istiyorum. Bu 2 haftalık süreçte belirtiler olur mu? Benim sol yumurtalığımda çok hafif bir ağrı var ama psikolojik mi bilemedim
Ki şöyle bir şey de var dün den beri göğüs dolgunluğu uc kısımda ağrı kasıklarımda böyle nasıl desem ani ağrılar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…