Erken hamilelik belirtileri

Birşey daha sormak istiyorum. Bu 2 haftalık süreçte belirtiler olur mu? Benim sol yumurtalığımda çok hafif bir ağrı var ama psikolojik mi bilemedim
Agrilar olabilir ama her agriyi ona yormamak gerekir. Kafanizi mesgul edecek bir aktivite bulun. Gun boyu bunu düşünmeyin. Gebelik olustuysa adet gunu yaklastikca belirtiler artacaktir. Göğüs hassasiyeti, uykuya düşkünlük, vücut ısısında artış, bazen yerlesme kanamasi gibi belirtiler olur. Bazen de hic belirtisiz hamile kalınır.

Tamam çok teşekkür ederim

Ben yalnizca bebekle ilgili kısmını biliyorum. Hormonal kısmi pek bilmiyorum. Yani progesteron hakkinda hic bilgim yok. Lh hormonundaki yukseliş ile yumurtlama ve gebelik tahmini yapilabiliyor genelde. Yumurta rezervinizde bir sorun yoksa 2 gunde 1 ilişki ile devam edin. Surekli kan vermek, deger karsilastirmak sizi strese sokar.

Evet bu bilgiler testin sonucunda da yaziyor. Folikule4 faz, ovulasyon fazı gibi.

Kan testini doktor istedi rezervimde bi sıkıntı yok çok şükür hormonlarim da da rahim tuplerimde de eşimin degerlerinde normale döndü sadece adet duzensizligm var iste

Kan testini doktor istedi rezervimde bi sıkıntı yok çok şükür hormonlarim da da rahim tuplerimde de eşimin degerlerinde normale döndü sadece adet duzensizligm var iste
O zaman ovulasyon testi ile takip edin. Stres oluyorsaniz 2 günde 1 iliskiye girin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…