Erken hamilelik belirtileri

Ketenkusu

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2022
88
41
18
Merhaba, hamile kalan arkadaşlar erken gebelik belirtileriniz nelerdi acaba ve adetten kac gun önce yaşadınız yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba, hamile kalan arkadaşlar erken gebelik belirtileriniz nelerdi acaba ve adetten kac gun önce yaşadınız yardımcı olursanız sevinirim
Kişiden kişiye değişiyor fakat hissettim

*Regl olmadan önce göğüslerime dokunduğumda sızlama sürekli değil ara ara oluyordu.
*Belki inanması zor ama regli olmama 3 4 gün vardı sanırım duştan sonra aynada karnıma baktığımda tam rahime denk gelecek yerde şişlik ve göbeğime doğru uzanan bir çizgi görmüştüm.
* Şeffaf kokusuz su gibi akıntı.
* Yerden herhangi bir eşya alıp kaldırmak istediğimde hafif bile olsa kasıklarımda batma hissediyordum. Yatarken sağa sola döndüğümde de batma hissiyatı vardı.
*Çok fazla yemek isteği.
Bu yaşadıklarımı daha önceki regli dönemlerinde yaşamadığım için direkt farketmiştim. Regli gecikmesinde 5 gün bekleyip kesin olsun demiştim.

Evet ilk oğlumda ilişkiden takribi bir hafta sonra hissetmeye başladım
**meme ucu sızısı
**sol kasıgımda sanki şiş sokmussun da karşıdan çıkmış gibi bir agrı dizime kdr vuruyordu. Yatsam da ısınsam da azalmıyordu. Adete yakın sadece rezene geçirmişti ağrımı.
**Sonra Kahvenin tadını garipsemiştim. İçimi kaldırmıştı tansiyonumu düşürmüştü.

Ben çok erken hissetmeye başlamıştım belirtileri ve içime de doğmuştu. Hatta adet günümde doktora gittiğimde enfeksiyon dedi ben 3 gün fitil attım kendime sonra içim rahat etmedi adet gelmeyince test verdim 176 bhcg çıkmıştı :) Yorgunluk uyku hali baş ağrıları daha ilerleyen dönemlerde oldu.

***En belirgin belirtim Kasıktaki şiş saplanması ve kahve tiksintimdi.

Çünkü 2. oğlumda da aynı tiksinti olmuştu. 3 aydır deniyordum zaten onda da """ateşimi ölçerek""" farkettim. Arttı arttı adetin 3. günü 37.1 mi 37.2 mi sabitlenmişti. 2. oğlumda çok sinirli hissediyordum hatta arkadaşlar uyardı azarlıyorsun insanları diye ben farkında bile değildim Yine kahveden tiksinmiştim. Gögüs ucum sızılamıştı. Onda da adetin 3. günü 148 beta çıkmıştı sanırım. Ben de böyle sitelere girer tek tek belirti okurdum. Gebe kalınca ben de yazacagım derdim. 2 oğlum maşallah büyüdüler de kardeş istiyorlar :)

Maşallah hayırlı olsun adetiniz den kaç gün önce öğrendiniz pekı gebeliği, bir de benim sağ kasikta ağrım çok göğüslere çok hafif bir sızı geliyor gidiyor bel ağrım da 3 4 gündür fazla regla 8 gün var test yapsam çıkmaz değil mi

canım regle 5 gün kala mı ne predictor yapmıştım çıkmamıştı. 8 günde de çıkmaz diye düşünüyorum çok erken daha, döllenip tüplerden rahme tutunduktan sonra bhcg salgılanıyor öyle düşün. ben ilk oğlumda hiç pozitif görmedim testlerde hiçbirinde çıkmadı. 3 gün geçtiğinde adetimi, kanla öğrendim. 2. de de 3 günlük gecikmede kanla öğrendim ama o testlerde çıkmıştı kan verdiğimin sabahında. Adetten önce öğrenmek bana kalırsa imkansıza yakın

Çok teşekkür ediyorum

teşhis: Şahsen başkasını bilmem ama Ben çocuklarımı 3 günlük gecikmeden önce göremiyorum ne idrarda ne kanda

bir de hep diyorlar ya kuruma çizgisi diye. ilk oğlumda kaset test yapıp atmamıştım. Sonraki günün sabahına çizgi çıkmıştı öyle bir durumum da olmuştu :)

Ateşimin çıktığını hissediyordum en net belirtim di diyebilirim

Ateşimin çıktığını hissediyordum en net belirtim di diyebilirim
Hımm doğrudur böyle bır belirttim yok henüz. Sevındım sizin adınıza darısı bana ınsallah hayırlısı ile. Test yapmadım henüz zaten erken yapmak için suan. Sadece bir takım belirtilerim var ve sabredemiyorum. Yumurtlama döneminde 4 kez korunmasız değerlendirdim ve ilk yarım saat ayağa kalkmadan ınsallah olur hayırlısı ile

Her insanda farklı belirtiler oluyor , çok takılmayın psikolojik olarak odaklanmayın . Allah gönlünüze göre versin

Insanlar gunler once ne kadar belirti hissetmis benim hicbir belirtim yoktu sadece regl olacagim gun aksama kadar olmadim aksamda inanilmaz bir bel agrisi zonklamasiyla sabahi ettim. Sabah kaset test yaptim pozitifti

22 Ağustos'ta adet gördüm 7 gün sürdü sonrasında günaşırı birliktelik oldu 6 Eylül yani dün sabah kalktığımda kasık ağrılarım vardı daha sonra akşam 23.00 civarı beyaz bir akıntı gelmiş net bir şekilde belli oluyo baya beyazdı karın alt bölgem kasıklarım bacaklarım ve belim çok ağrıyordu şuan ağrı hafif am öksürünce bile hissettiriyor kendisini daha önce böyle birşey yaşayan var mı daha adet günüme çoook var
(Beyaz akıntı kokusuz kaşınma yanma vs yok)

Ben de kahveden tiksiniyor ve içtikten sonra fexş mide bulantısı ve tansiyon düşmesi gibi bir şey yaşıyorum . Bakalım 10 gün sonra belli olur

Ben pko hastasıyım 1 senedir korunmasız ilişki yaşadım fakat hamile kalmadım en son bütün tetkikleri yaptırdım eşim ben gözüktuk rahim filmi çekildim hiçbir sorun çıkmadı rahim filmi çekildikten sonraki ay hamile kaldım çok şükür
Bende hamile olduğumu dün ogrendim ufacık belirtilerinden bahsedeyim
Ben adet sancısı cekiyorsam muhakak 1 2 gün sonra adet olurum aynı adet sancısı hafif seyreden çekiyorum ama 1 buçuk haftadır adet olmadım göğüslerim hafif hasassiyetteydi damarlasmalar vardı bazen şişiyor bazen iniyor bazen açıyor bazen acimiyordu çok tuhaftı göğüslerim en belirgin belirtim ise 2 hafta dir kendimi yemek yemekten alamiyordum en son küçük bi tencere dolmanin hepsini yediğimi biliyorum iştah adet sancısı hafif seyreden ve göğüslerim birde cildim ısırık gibi küçük küçük şeyler çıktı çok şükür 25.19 değerle gebe oldugumu öğrendim çok erken rabbim sizede isteyen herkeze nasip etsin inşallah amin

Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim. Aminnn inşallah ınsallah

İlk hamileliğimde ilişkiden 7-8 gün sonra yerleşme kanaması oldu ve regl 1 hafta hala kasığımda ani batmalar oluyordu, akıntım vardı, gögüs ağrısı vardı. Tabi kürtaj oldum. Yeniden bu ay denedik günleri değerlendirdik regl 1 hafta kaldı 1 tane bile belirtim yok ne gögüs ağrısı ne kasık ağrısı. Her hamilelik aynı olacak diye birşey yok tabi ümitsiz olmak istemiyorum. Allah her yönden sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin insallah. Ve bekleyen herkese tabi

İnşallah rabim hepimeze istediğimiz zamanda verir inşallah bende bekliyorum bu ay bklalim nasip inşallah tutar bu ay sizinkide benimkide rabim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde hayırlı ile versin inşallah benimde aşırı kasil avrim bel ağrım var başım çok ağrıyor sanki içimde gözüm kariyor gibi oluyor hafiften tiksenme var bendede goguslerimde hassasiyet var uçları çok acıyor ve sanki bir kalıp var gibi acıyor bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…