Kişiden kişiye değişiyor fakat hissettimMerhaba, hamile kalan arkadaşlar erken gebelik belirtileriniz nelerdi acaba ve adetten kac gun önce yaşadınız yardımcı olursanız sevinirim
Maşallah hayırlı olsun adetiniz den kaç gün önce öğrendiniz pekı gebeliği, bir de benim sağ kasikta ağrım çok göğüslere çok hafif bir sızı geliyor gidiyor bel ağrım da 3 4 gündür fazla regla 8 gün var test yapsam çıkmaz değil miEvet ilk oğlumda ilişkiden takribi bir hafta sonra hissetmeye başladım
**meme ucu sızısı
**sol kasıgımda sanki şiş sokmussun da karşıdan çıkmış gibi bir agrı dizime kdr vuruyordu. Yatsam da ısınsam da azalmıyordu. Adete yakın sadece rezene geçirmişti ağrımı.
**Sonra Kahvenin tadını garipsemiştim. İçimi kaldırmıştı tansiyonumu düşürmüştü.
Ben çok erken hissetmeye başlamıştım belirtileri ve içime de doğmuştu. Hatta adet günümde doktora gittiğimde enfeksiyon dedi ben 3 gün fitil attım kendimesonra içim rahat etmedi adet gelmeyince test verdim 176 bhcg çıkmıştı :) Yorgunluk uyku hali baş ağrıları daha ilerleyen dönemlerde oldu.
***En belirgin belirtim Kasıktaki şiş saplanması ve kahve tiksintimdi.
Çünkü 2. oğlumda da aynı tiksinti olmuştu. 3 aydır deniyordum zaten onda da """ateşimi ölçerek""" farkettim. Arttı arttı adetin 3. günü 37.1 mi 37.2 mi sabitlenmişti. 2. oğlumda çok sinirli hissediyordum hatta arkadaşlar uyardı azarlıyorsun insanları diye ben farkında bile değildimYine kahveden tiksinmiştim. Gögüs ucum sızılamıştı. Onda da adetin 3. günü 148 beta çıkmıştı sanırım. Ben de böyle sitelere girer tek tek belirti okurdum. Gebe kalınca ben de yazacagım derdim. 2 oğlum maşallah büyüdüler de kardeş istiyorlar :)
Çok teşekkür ediyorumcanım regle 5 gün kala mı ne predictor yapmıştım çıkmamıştı. 8 günde de çıkmaz diye düşünüyorum çok erken daha, döllenip tüplerden rahme tutunduktan sonra bhcg salgılanıyor öyle düşün. ben ilk oğlumda hiç pozitif görmedim testlerde hiçbirinde çıkmadı. 3 gün geçtiğinde adetimi, kanla öğrendim. 2. de de 3 günlük gecikmede kanla öğrendim ama o testlerde çıkmıştı kan verdiğimin sabahında. Adetten önce öğrenmek bana kalırsa imkansıza yakın
Hımm doğrudur böyle bır belirttim yok henüz. Sevındım sizin adınıza darısı bana ınsallah hayırlısı ile. Test yapmadım henüz zaten erken yapmak için suan. Sadece bir takım belirtilerim var ve sabredemiyorum. Yumurtlama döneminde 4 kez korunmasız değerlendirdim ve ilk yarım saat ayağa kalkmadan ınsallah olur hayırlısı ileAteşimin çıktığını hissediyordum en net belirtim di diyebilirim
Her insanda farklı belirtiler oluyor , çok takılmayın psikolojik olarak odaklanmayın . Allah gönlünüze göre versinHımm doğrudur böyle bır belirttim yok henüz. Sevındım sizin adınıza darısı bana ınsallah hayırlısı ile. Test yapmadım henüz zaten erken yapmak için suan. Sadece bir takım belirtilerim var ve sabredemiyorum. Yumurtlama döneminde 4 kez korunmasız değerlendirdim ve ilk yarım saat ayağa kalkmadan ınsallah olur hayırlısı ile
Akın ınsallah teşekkür ederim canımHer insanda farklı belirtiler oluyor , çok takılmayın psikolojik olarak odaklanmayın . Allah gönlünüze göre versin
Evet ilk oğlumda ilişkiden takribi bir hafta sonra hissetmeye başladım
**meme ucu sızısı
**sol kasıgımda sanki şiş sokmussun da karşıdan çıkmış gibi bir agrı dizime kdr vuruyordu. Yatsam da ısınsam da azalmıyordu. Adete yakın sadece rezene geçirmişti ağrımı.
**Sonra Kahvenin tadını garipsemiştim. İçimi kaldırmıştı tansiyonumu düşürmüştü.
Ben çok erken hissetmeye başlamıştım belirtileri ve içime de doğmuştu. Hatta adet günümde doktora gittiğimde enfeksiyon dedi ben 3 gün fitil attım kendimesonra içim rahat etmedi adet gelmeyince test verdim 176 bhcg çıkmıştı :) Yorgunluk uyku hali baş ağrıları daha ilerleyen dönemlerde oldu.
***En belirgin belirtim Kasıktaki şiş saplanması ve kahve tiksintimdi.
Çünkü 2. oğlumda da aynı tiksinti olmuştu. 3 aydır deniyordum zaten onda da """ateşimi ölçerek""" farkettim. Arttı arttı adetin 3. günü 37.1 mi 37.2 mi sabitlenmişti. 2. oğlumda çok sinirli hissediyordum hatta arkadaşlar uyardı azarlıyorsun insanları diye ben farkında bile değildimYine kahveden tiksinmiştim. Gögüs ucum sızılamıştı. Onda da adetin 3. günü 148 beta çıkmıştı sanırım. Ben de böyle sitelere girer tek tek belirti okurdum. Gebe kalınca ben de yazacagım derdim. 2 oğlum maşallah büyüdüler de kardeş istiyorlar :)
Ben pko hastasıyım 1 senedir korunmasız ilişki yaşadım fakat hamile kalmadım en son bütün tetkikleri yaptırdım eşim ben gözüktuk rahim filmi çekildim hiçbir sorun çıkmadı rahim filmi çekildikten sonraki ay hamile kaldım çok şükürMerhaba, hamile kalan arkadaşlar erken gebelik belirtileriniz nelerdi acaba ve adetten kac gun önce yaşadınız yardımcı olursanız sevinirim
Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim. Aminnn inşallah ınsallahBen pko hastasıyım 1 senedir korunmasız ilişki yaşadım fakat hamile kalmadım en son bütün tetkikleri yaptırdım eşim ben gözüktuk rahim filmi çekildim hiçbir sorun çıkmadı rahim filmi çekildikten sonraki ay hamile kaldım çok şükür
Bende hamile olduğumu dün ogrendim ufacık belirtilerinden bahsedeyim
Ben adet sancısı cekiyorsam muhakak 1 2 gün sonra adet olurum aynı adet sancısı hafif seyreden çekiyorum ama 1 buçuk haftadır adet olmadım göğüslerim hafif hasassiyetteydi damarlasmalar vardı bazen şişiyor bazen iniyor bazen açıyor bazen acimiyordu çok tuhaftı göğüslerim en belirgin belirtim ise 2 hafta dir kendimi yemek yemekten alamiyordum en son küçük bi tencere dolmanin hepsini yediğimi biliyorum iştah adet sancısı hafif seyreden ve göğüslerim birde cildim ısırık gibi küçük küçük şeyler çıktı çok şükür 25.19 değerle gebe oldugumu öğrendim çok erken rabbim sizede isteyen herkeze nasip etsin inşallah amin
İnşallah rabim hepimeze istediğimiz zamanda verir inşallah bende bekliyorum bu ay bklalim nasip inşallah tutar bu ay sizinkide benimkide rabim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde hayırlı ile versin inşallah benimde aşırı kasil avrim bel ağrım var başım çok ağrıyor sanki içimde gözüm kariyor gibi oluyor hafiften tiksenme var bendede goguslerimde hassasiyet var uçları çok acıyor ve sanki bir kalıp var gibi acıyor bakalım hayırlısıHımm doğrudur böyle bır belirttim yok henüz. Sevındım sizin adınıza darısı bana ınsallah hayırlısı ile. Test yapmadım henüz zaten erken yapmak için suan. Sadece bir takım belirtilerim var ve sabredemiyorum. Yumurtlama döneminde 4 kez korunmasız değerlendirdim ve ilk yarım saat ayağa kalkmadan ınsallah olur hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?