Erken hamilelik belirtileri

yaa anlattıklarını ben yaşıyorum şuan reglime 11 gün kaldı ya kasık ağrım bel ağrım bacak ağrım şişkinlik çok fazla. midem çok yanıyor 2 gndür karnımın alt kısmının şiştiğinin bende farkındayım ama herkes öyle şey mi olur diyor. sabırsızlıkla bekliyorum inan

Son düzenleme:
adetimden sonra 14.gün aşırı şişkinliğim, kasık ağrım ve bel ağrım oldu. sanki regli olacak gibiydim. 15.günde hafif pembe akıntı geldi. ara ara geliyor bu akıntı. kasıklarım ve şişkinliğim daha iyi durumda akşamları kasık ağrım oluyor sadece. yemekle çok aram yok ki ben iştahlı biriyimdir. göğüs uçlarım çok hassas. adet olduğumda benim göğüslerimde hassasiyet olmaz bu arada. Adetime 10 gün var şu an. En geç haftaya pazar olmam lazım. kafayı yemek üzereyim acaba hamile miyim diye zaman nasıl geçecek bilmiyorum

Yumurtlama akıntısı da olabilir

Bu kadar erken belirti olur mu bilemedim 14. günde yumurtlama değerlendirmesi yaptınız mı?
İnşallah vardır

Bu kadar erken belirti olur mu bilemedim 14. günde yumurtlama değerlendirmesi yaptınız mı?
İnşallah vardır
tabi tabi o hafta ben yumurtla belirtisidir diye düşündüm ve eşimle hiç ara vermeden değerlendirdik. şuanda bile minicik pembe akıntım geliyor. arada su gibi geliyor anlamıyorum. hayıt tohumu içtim bu ay o mu etkiledi acaba diyorum. yumurtlama belirtisi yaşamıyordum çünkü hiç. inşallah hamileyimdir kafayı yicem artık düşünmekten

Ben de adetten bi gün sonra ilişki yaşadım 3 4 gün sonra gögüslerim şişti 15 gün oldu kasıklarım ağrıyor ve sabahları gaz sancım oluyor gögüslerimde şişlik acı dinmedi ben de psikolojik oldugunu düşünüyorum 3 aydır deniyoruz olmadı nasip

Amin benimde kimyasalla sonuçlandı bu ay ümitle bekliyorum bakalım

Kızlar merhaba lütfen yardım edin uzun zamandır istiyorum bir çoğunuz gibi sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir çocuk . Sizce var mı şuan evde erken gebelik testi yoktu .o yüzden bununla yaptım .sizce? Lütfen silik çizgi gören varsa yazsın

Eklentiler

• ED7B87AA-BF8E-47BF-B987-186C43CA367F.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 54
Kaç dakika içinde çıktı silik görünüyor ewet

Çok belirsiz farkındayım resimle oynadım .ışığını kısınca böyle oldu inşaallah vardır reglme var çünkü bilmiyorum

Eklentiler

• 90ED4A9D-5C75-450A-A557-76FB974CD648.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 47
İnşallah olmazsın hayırlı haberler alırsın canım. Kaç aydır deniyorsun
Aslında ben 8ay önce 20haftalık iken doğum yapmak zorunda kaldım.suyum erken geldi 4.ayda tutamadım.bir melek gitt böyle .4aydır deniyordum hatta en son eğer kesin gebe isem öyle hissediyorum.Ovulasyın testi denedim

Aslında ben 8ay önce 20haftalık iken doğum yapmak zorunda kaldım.suyum erken geldi 4.ayda tutamadım.bir melek gitt böyle .4aydır deniyordum hatta en son eğer kesin gebe isem öyle hissediyorum.Ovulasyın testi denedim
Anladım. Kaybın için üzüldüm inşallah bir sonraki gebeliğin sağlıkla ilerlesin bende 3 ay ovulasyon kullandım ama gebelik oluşmadı 7.aydayım şuan hayırlısı olsun dua edelim rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin

Arkadaşlar siz belirti yazdıkça o da var o belirtide var diyorum ama bilin bakalım ne yok: çocuk yarın reglim gelicek gibi yine gögüsler büyüdü kaç haftadır zaten kasıklarım fena ağrıyor batıyor

Sana da dua edicem.Ama benım ki yanlış alarm da olabılır mecburen reglm geçmesini bekliyorum.inşaallah sağlıklı tez vakitte gebelik ve sağlıklı bir bebeğin olsun .canım

Sana da dua edicem.Ama benım ki yanlış alarm da olabılır mecburen reglm geçmesini bekliyorum.inşaallah sağlıklı tez vakitte gebelik ve sağlıklı bir bebeğin olsun .canım
Canım çok teşekkür ederim amin inşallah rabbim bekleyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…