Erken Hamilelik Belirtileri

bende bidahaki gebeliğimi zor gecircem herhalde ya bişi olursa yine diye düşünmemem mümkün deil napcam bilmiyorum kızımda okula basladı nasıl kaldırcamki allah yardımcım olsun valla

kızlar ben kaçıyorum.İnşallah adet görecek listesindeki herkes hamiş bölümüne geçer en kısa zamanda.tabiki Allah herkese sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik nasip etsin kimseye evlat acısı yaşatmassın :Saruboceq: herkese iyi geceler.kendinize çok iyi bakına.s.

kızlar acaba hamilemiyim???çok merak ediyorum daha şimdiden uyuyamıyorum düşünmekten??gebeliği erken teşhis eden hiç bir test yok maalesef??mecburen adet gününü beklemek lazımmış

limon testini deneyebilirsin idrarını bi kaba yap yarım limon sık 1 dakka sonra cökerse hamiş oluyomussun topikte okumustum

15.09.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::::::EYLÜL LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::

tubacik:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül (beklemede?????)
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül (beklemede?????)
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::16 eylül
papri:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 eylül
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 eylül
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::20 eylül
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 eylül
kurtlular:::::::::::::::::::::::::::::::::::25 eylül
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
hatay1977:::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::: 1 ekim
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ekim
ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
serdi :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????????? ??

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin)

canım cok güzel olmus inşallah alt tarafa geceriz ellerine sağlık

belirtilere takılmayanlarada bakın..süpersiniz walla.bu arada serdi öteki topikte 8 ekim yazdırmıs arkadaşım.

kızlar ben bugün erken pes ediyorum midem bulandı yatıcam, eşim sigara içiyo bende ondan çekiyorum bazen o yüzden midem bulandı

kızlar beynimiz vücudumuzu yönetiyor bende gecen ay hamileydim kesin hayal kırıklığına uğramayalım.lütfen takmayın bakın hemen hamile olduğunuzu öğreneceksiniz.yani bu heyecanda cok guzel aslında anacağız bu gunleri hamiş kalınca:))

kızlar bende kacuyorum kocişim sabah istanbula gitcek hepinizi öpüyorum iyi geceler yarın görüşürüz

günaydın kızlar...bundan 15 gün kadar önce üye oldum.adetim geciktiği için test yapacaktım.ama ancak cesaret edip yapabildim.burada 13. gününde adet olanları okuyunca ümitlenmek istemedim.dün test yaptım,hamileyimmmmmmmm....hihoyyyt bugün öğleden sonra doktora gideceğim eşimle.16 gün geçti,durum nedir öğreneceğim.umarım bir sorun yoktur.allah hepinize nsip eder inş bu mutluluğu....:Saruboceq:

Tebrikler inşallah sağsalim alırsın kucağına bebeğini...Darısı başımıza inşallah kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…