günaydın kızlar...bundan 15 gün kadar önce üye oldum.adetim geciktiği için test yapacaktım.ama ancak cesaret edip yapabildim.burada 13. gününde adet olanları okuyunca ümitlenmek istemedim.dün test yaptım,hamileyimmmmmmmm....hihoyyytbugün öğleden sonra doktora gideceğim eşimle.16 gün geçti,durum nedir öğreneceğim.umarım bir sorun yoktur.allah hepinize nsip eder inş bu mutluluğu....:Saruboceq:
benim 1 günüm kaldı adet belirtileri var.üstünde durmayım diyorum.aklıma getirmeyim ama olmuyor.çarşıya gidip test alıyım diyorum .hamilelik adına belirti yok gibi.offf bu ayda kaldı galiba
günaydın kızlar...bundan 15 gün kadar önce üye oldum.adetim geciktiği için test yapacaktım.ama ancak cesaret edip yapabildim.burada 13. gününde adet olanları okuyunca ümitlenmek istemedim.dün test yaptım,hamileyimmmmmmmm....hihoyyytbugün öğleden sonra doktora gideceğim eşimle.16 gün geçti,durum nedir öğreneceğim.umarım bir sorun yoktur.allah hepinize nsip eder inş bu mutluluğu....:Saruboceq:
olsun arzu stres yapma bi daha ki ay olur. off bende eşimle tartışmayayım diyorum şu yumurtlama günlerinde ama allahın hikmeti sürekli o zamanlarda bi soğukluk giriyor ve tartışıyoruz altan alıp kavga çıkarmıyayım diye uğraşıyorum ama saçma sapan şeyler yaşıyoruz bu dönemlerde off ya sanırım hayırlısı değil şimdi olması o yüzden böyle oluyor
öylede az önce tartıştık şu anda sebebi belli değil henüz ama çok kızdım ona neyse inşallah eve döndüğümde barışmız oluruz zaten kendimi kasa kasa bi hal oldum ne dese tamam diyorum sırf tartışma olmasın yumurtlama günüm diye tabi oda bunu bildiği için daha çok sinirleniyor sadece yumurtlama var diye yanaşıyorsun bebiş olsa atıcaksın sanırım beni kapıya diyor ve daha çok kaçıyor off ya ne zorr. eskiden ne kolaymış yumurtlama günü yokmuymuş o zamanlar:)
arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim çocuk için kara verdik ama benim aklıma bazen bir şey takılyor yaşım 22 yaşıma göre ve evlilik yılıma göre çocuk sahibi olmak için sizce erkenmi[/QUOT
yaşın 22 ve 1 yıllık evlisin bence gayet normal. erken değil yani. ben 24 yaşındayım 2 aylık evliyim ve ilk aydan beri bebek istiyorum. zaten ha deyince olmuyor bence erken değil inşallah gönlüne göre olur.a.s
bence de yeşildeniz içimi biraz olsun rahatlattın allah herkese hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?