Erken Hamilelik Belirtileri

günaydın arkadaşlar.2gün aradan sonra bilgisarı açıp böyle güzel bir haberi görünce çok sevindim.ilkönce hoşgeldin sonra tebrik ederim.allah kucağına almayı nasip etsin.allah analı babalı büyütsün.darısı tüm isteyenlerin başına.

günaydın kızlar. feyzan tebrik ederim darısı biz isteyenlerin başına belirtilerini yazarmısın kafamızdan soru işaretleri kalksın en azından:)) bu arada haftasonu ne kadar çok konuşmuşsunuz ya okuyuncaya kadar canım çıktı valla ama ne güzel cidden bende burda olmaktan çok mutluyum ama bazen burda olmak beni daha çok düşündürüyor bu hamilelik konusunda o yüzden hepimiz soğuk kanlı olalım birbirinizi gaza getirmeyelim:))

benim 1 günüm kaldı adet belirtileri var.üstünde durmayım diyorum.aklıma getirmeyim ama olmuyor.çarşıya gidip test alıyım diyorum .hamilelik adına belirti yok gibi.offf bu ayda kaldı galiba

benim 1 günüm kaldı adet belirtileri var.üstünde durmayım diyorum.aklıma getirmeyim ama olmuyor.çarşıya gidip test alıyım diyorum .hamilelik adına belirti yok gibi.offf bu ayda kaldı galiba

arzucummadem 1 günün kalmış bence git al test ve yap belki olur..Adet belirtiside hamilelik belirtisi olabiliyormuş..Adet belirtisi olur ama adet gelmezmiş....

Bence git al ve yap yerimseniben a.s

olsun arzu stres yapma bi daha ki ay olur. off bende eşimle tartışmayayım diyorum şu yumurtlama günlerinde ama allahın hikmeti sürekli o zamanlarda bi soğukluk giriyor ve tartışıyoruz altan alıp kavga çıkarmıyayım diye uğraşıyorum ama saçma sapan şeyler yaşıyoruz bu dönemlerde off ya sanırım hayırlısı değil şimdi olması o yüzden böyle oluyor

Canım tebrik ederim. Allah hayırlı bir şekilde dünyaya getirmeni sağlıkla huzurla büyütmeni nasip etsin inşallah. Allah benim gibi isteyen bütün arkadaşlarea evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah. bizde çalışmaya devam bakalım ne zaman tutacak. adetime 3 gün kaldı inşallahhhhhhh olmam ama resmen adet belirtileri yaşıyorum hayıslısı artık sende dua et bize. tekrar gözün aydın doktora gidince haberdar et bizi ok? öptüma.s.

olur böyle şeyler takma kafana hepimizin başında aynı şeyler var. geçen ayda ben öyle oldum tam yumurtlama günlerim bi kapıştıko bana ben ona derken küstük tabi. benimnki çok inattır öylew kolay kolay barışmaz ama yumurtlama günlerimi ona öğrettiğim için oda ne zamana denk geldiğini ii biliyor o gün ne hikmetse geldi benimle konuştu yumurtlama günüm ya hani küs duramadı uyanık bende ne yapayım barışıverdim. gerçi o gelmeseydi garanti ben giderdim yanına. sende öyle yap baktın barışmaya gelmiyor gidiver yanına kaçırma bu verimli günleri yoksa koskoca bir ay daha beklemek zorunda kalacaksın. :teselli: Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah içindede bize.

öylede az önce tartıştık şu anda sebebi belli değil henüz ama çok kızdım ona neyse inşallah eve döndüğümde barışmız oluruz zaten kendimi kasa kasa bi hal oldum ne dese tamam diyorum sırf tartışma olmasın yumurtlama günüm diye tabi oda bunu bildiği için daha çok sinirleniyor sadece yumurtlama var diye yanaşıyorsun bebiş olsa atıcaksın sanırım beni kapıya diyor ve daha çok kaçıyor off ya ne zorr. eskiden ne kolaymış yumurtlama günü yokmuymuş o zamanlar:)

bugünde bekleyim yarın bir test alıyım.artık ne yapalım hayırlısı.ganno dediğin gibi eskiden yumurtlama gününü bilmezlermiş.tam ogüne denk gelirmiş herhalde.birde erkeklere yumurtlama gününü söylemeyecen .söyleyince sinirleniyorlar.

arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim çocuk için kara verdik ama benim aklıma bazen bir şey takılyor yaşım 22 yaşıma göre ve evlilik yılıma göre çocuk sahibi olmak için sizce erkenmi

bence de yeşildeniz içimi biraz olsun rahatlattın allah herkese hayırlısını versin

canım mrb. ne yaptın adetin geciktimi yoksa oldunmu merak ediyorum. benim 3 gün kaldı ama aynen adet belirtileri yaşıyorum bakalım artık ben seni haberdar ederim sonuçtan sende bana yaz merak ediyorum inşallah hamişizdir.kaydirigubbakcemile5

kızlar rahatladım valla eşim geldi öğlen arasında koşa koşa barıştık:)) neyse yumurtlama zamanımda aynı zamanda allahtan tartışma uzamadı. bu arada yumurtlama döneminde midesi bulunan var mı

selam kızlar.kadrice24 bende 2 gebeliğimdede çay kahve ve sigaradan inanılmaz tiksinmişti.ama benim 6 hafta olmadan tiksinme yada kokulara hassasiyt olmamıştı.inşallah hamilesindir inşallah ramazan yuzunden değildir bu bulantılar yada başdönmeleri kızlar.

nasılsın ganno.sebebi belli değil tartışmalırımızın demişsin de.bence gayet acık sebebi sana sırıtıyor.yani eşin yumurtlama günleri yuzunden ona iyi davrandığını düşünüp daha cok kzıyormus.eşin resmen seni kıskanıyor ne olduğunu bilmediği şeyden o kadar cok seviyor ve senin kendisinide o kadar sevmei istiyor sadece kendisine ilgi göstermeni istiyor bu kadar basit.ama neyse barışmıssınız oh iyi iyi kaçırmazsınızartık gunleri.

Selam canlarım bayadır girmiyorum çok özledim sizleri 1saat ten beri yazdılarınızı okudum.kızlar ben de ayın 14 de olmam gerekiyordu ama omadı 1 gün geçti.işin tuf yanı pek adet belirtiside yaşamıyorum sadece kasımlarım sanki davul gibi oldu çok kasıldılar.sizce hamilemiyim.evde geçen aydan kalma gebelik testi var yapmamıştım yapsam mı acaba yoksa beklesem mi
:uhm:

bu arada yeni hamişimizide kutluyorum.tebrik ederim canım.darısı bizlerin basına.2 hafta test yapmadan iyi durmussun sabırlısın sanırım

canım sabredebilirsen 2-3 gun daha bekle derim.ve ilk idrarla yapmalısın.daha cok yenidir ve şimdi çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…