beyaz akıntılaR HAMİLELİK BELİRTİSİ OLABİLİRMİ ???
Haberimiz yok sen nasıl xaracım..Kızlar selam, nasılsınız? Henüz bir hamile haberi alamadık galiba bugün. Masustan ne yaptı acaba?
valla bu hafta bi masustan hamile. başka yok haa. ula kısır karılarrr sizden bi cacık olmaz. kız oturdu kalkmıyo tahttan.
Hayır daha 1 hafta var.ama kasık bel ağrılarım 10 gündür var.arasıra ağrılar gelıor.arada da kalçamda ağrı olyor .test erken die yapmıyorum.kan testinide geçince yaptırmak istyorum.sadece aranızda bunları yaşayan varmı die merak etmiştim.bana ilk defa oluyor.:))
masustanı tahttan kaldıracak yöntemi buldum :))
Gicik senin bana gicikliginmi var.. zaten ruyalarima giriyo.. eltim dogumunu anlatti iyice korktum..off amann herkes dogruyo 7 8 tane benmi dogramiyacam dimi kizlar yaa:1closedeyes::dilcikar:
masustanı tahttan kaldıracak yöntemi buldum :))
Canım niye korkuyorsun ki, yüzyılllardır insanlar bu şekilde doğum yapmış düşünsene köyde kadınlar tarlada doğum yapar, göbek kordonunu bile kendileri keser bir de üstüne tarlada çalışmaya devam ederlermiş :1shok:. Hem herkes zor doğum yapmazki. Benim anneannem ilk doğumunda teyzemin başının çıktığını farketmiş, korkmuş eliyle içeri itmiş hatta oturup topuğuyla da tıkamış şeyini bebek çıkmasın diye kaydirigubbakcemile3. Ebe gelinceye kadar beklemiş öyle. Küçük teyzem de pırt diye doğurdu çocuklarını naniknanik. İlkinde doğumhaneye almışlar annemler daha hastaneye kaydını yaptırırlarken doğum haberi gelmiş. İkinciyi de evde eniştemin eline doğurmuz ay ay bebek geliyo tut demiş eniştemin eline gelmiş bebek. İnşaallah Allah sana da kolay doğumlar nasip eder canım. Canını hiç sıkma, korkma, :CüvCüv:liğin tadını çıkar. Bizleri de dualarında eksik etme olur mu?:Saruboceq:
ceylancım sende taktın masustana.birşey değil kız ciddiye alacak üzülecek.hamileyse biliyorsun hamileler daha alıngan oluyorlar.senağlama kaydirigubbakcemile3
Saol Xaracim oylede iste insan yinede tedirgin oluyo.. sizden dualarimi eksik edermiyim canim benim ondan hergun burdayim belki bazi sorularina cevap verebilirim yardimci olabilirim diye.. allah kimsenin kucagini bos birakmasin.. insallah en kisa zamanda kocaman gobisleriniz olur:CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?