Erken Hamilelik Belirtileri

Valla benim duyduğum ve gördüğüm bizzat şahit olduğum 2. çizgi silik vakaları hep hamilelikle sonuçlandıkaydirigubbakcemile2 bence seninkinin sonucuda bu kaydirigubbakcemile5a.s.

teyze olucan ya .özgeylen anlaştık ben büyük oldum için önce ben olucam sonra o sonra sen:) teyze heeee anne ol anne:)))))))))))

ayyy daha yeni üye oldu hamile kaldı yaa, önce bizimle stres yapıp, korkup, ağlayıp, ümitlenip, ümitsizleşip, belirtilerle kafayı yiyip depresyona falan girmen gerekiyoduuu:mymeka:.

oyyy kuşumm şakaaaaa hamişsindir inşallahhh tubişe arkadaş olursunnn. voltran oluşturup bize umut verirsinisss :1hug:

teyze olucan ya .özgeylen anlaştık ben büyük oldum için önce ben olucam sonra o sonra sen:) teyze heeee anne ol anne:)))))))))))

İnşallah anne olduğum günleride görürüm :çok üzgünüm: ama şimdi öncelikli konumuz benim teyzeliğim ceylan ve senin bebekleriniz ben kendi öz yeğenlerim gibi kız vallahii:çok üzgünüm: ay çok duygulandım

korkma yaaaa.göz dağı oo benle takışmak isteyenlere karşı.....
belirtilerimi sormuştu bi arkadaş.ben pazartesi hsata olucaktım.cumadan adet ağrılarım başladı herkesin bildiği şekilde sonra cumartesi yani hemen akabinde karnıma bi sanci girdi ama nası bi sancı ben kabus olalı bölye sancı görmedim.aniden geliyo 10 15 saniye kalıyo gidiyo sonra yine geliyo.pazartesi salıya kadarda aynı şiddette devam etti.hala var ama okadar ağır değil.nese pazartesi dedim kesin olucam olmadım.salıda olmadım bugünde olmadım.şuana akdar olmadım enazından bundan sonrasını bilmemde.bide midem ekşir gibi oluyo bişi yedikten sonra ve çok su içiyorum.ama bulantı kusma baş dönmesi gibi harici hiç bir belirtim yok yalan olmasın.sadece karın ağrık var anlıcanız.bide adet gecikmesi.ki oda .ok düzenlidir saolsun:)

ya teyze ol bakalım sen şimdilik.he bu arada ben yeni üye değilim burda yeniyim sadece.yasmin sayfasındaydık orda takılıp kaldım sizi daha yeni gördüm.streslendim sıkıldım bunaldım bende yaşadım belki eğer hamile değilsem dahada sizinle yaşayacağım günler vardır belli olmaz takdiri ilahi

Ayyy ndk sen gitmiyormusun bebiş görmeye darısı hepimizin başına
Sıradaki kimler tubacık sen anne adayısın içine doğuyormu içine..

Valla ben ndkdan supheleniyordum ama adet oldu neyazikki.. sonra beni kovaladii.. eniyisi ben bisiy demiyim..hepiniz hamile olun anam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…