- 20 Ocak 2016
- 2.153
- 2.861
- 83
- Konu Sahibi CaRPeDieM02
-
Ay cok güzel ☺ benim de bugün basim döndü,karnimda biraz agri var.iliskiye gireli 8 gün oldu simdiden belli olurmu hamilelik bilemedim.
Ozaman bana haber ver sende bi sonuc oldumu ☺
Insallah hayirlisi olur. Bende bas dönmesi var,istah artisi ce karin agrisi yumartaligimda oldugunu hissediyorum. Hamile gibi hissediyorum kendimi ama bilmiyorum belki de öyle degildir.Bakalım neler olacak? Bulantım yok, benımkisi sadece bir his... Hakkımızda hayırlısı olsun
Selam. Adetin bitmesinden 2 hafta sonra bilimsel olarak hamile kalma sansin var. Ama bende senin gibiyim adetim bittikden 1 hafta sonra iliskiye girdim ve bende bekliyorum ve sol kasigimda agrim var. Yani sansin var tabiiki hamile kalmana☺ allah hayirlisini nasip etsin. Insallah olur
Benim 27.de adet görmem lazim az kaldi.catliyorum merak tan resmen
Benim esimde istemiyordu ama zor ikna edebildim simdi ikimizde istiyoruz. Vallah sende olcak gibi ya bana öyle geliyor ☺ haber verirsin bize zamani geldimi
Tamam ederim hemen merak etme. Hayirlisi. ..Agzindan bal damlıyor canim insallah allah im sana da bana da herkes e nasip etsin 4 subat a daha cokkk varsenin az kaldi sen de haber et
slm topikler inş. hepimiz hamiş kalırız....kızlar bnmde bat 1 şubat hadi bakalım siizn nezaman topiği okudum baştan aşağıya inş. hamişzdirTamam ederim hemen merak etme. Hayirlisi. ..
bnmde aynen öle gecen aya göre bnmde bugün olmam gerek ama yok :) şimdi arada 30 günü buluodu o yuzden bekliycez...Benim de sol kasikta batmalar oldu 1 2 gun gunde 1 kere idrar a cikan ben gunde 3 4 kez idrar a cikiyorum sanki gogsumun yuvarlak kisminda koyulasma var gogsum e elim ile baski yapinca aciyor ama bilmiyom hamilemiyim bu arada normal de 1 subat da olmam lazim ama ben 4 subat i bekliyom cunku 2 3 gun once yada sonraya atiyor
bnmde aynen öle gecen aya göre bnmde bugün olmam gerek ama yok :) şimdi arada 30 günü buluodu o yuzden bekliycez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?