Erken hamilelik belirtileri!

Canim hamile gibisinn bi kac gun sonra tekrar dene testi baklim nolck

İnş. Kızlar, bakalım,yarın muhtemelen dayanamam bi kez daha yaparım. Önceki aylarda hep istedik ama hiçbir belirti de yoktu,yani normal adet belirtileri. Bu sefer sol kasığımda ağrı var ve dünden beri de resmen sol dizimin yukarısı et kesiği gibi.. Teşekkür ediyorum kızlar, tanımasamda sizleri,paylaşmak güzel. İlk kimyasal gebeliğimde, annemlere bile söylemiştim,şimdi temkinli davranmaya çalışıyorum

Testi tekrar yap canim sonra kan da ver :) hayirlisi olur insallah

canım hayırlı ugurlu olsun ...çok sevindim bnde bekliyorum inş. olur adetin kaç gün geçmişti acaba bnmde adetime 2 gün kaldı dün gece sol kasıgımda batma seklinde agrı oldu kabızlık var ve aynı senin gibi çoook gaz iştahımda acıldı ama bakalım ???

Vallah benim bugün adet görmem lazimdi gelmedi yani bi test yap bence
benm bi iki gün var dün yapmıştım negatif çıktı bekliyim m i acaba adet günüü ?ama belirtilerimiz hemen hemen aynı ayy ok sevndim yaa :) kendim gibi inş. bizede dua et melekler seni ve meleğini korusun .)

Ayyyy cnm benim sorma ya heyecandan ölüyorum suanda ya.ammada sürdü bi türlü almadilar beni iceriye beklicez artik napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…