- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
- Konu Sahibi CaRPeDieM02
-
Bugün test yaptim dünkü silikti bugünkü silik degil tam öbür cizgiyle bire bir. Simdi doktoru aricam kan testi icin
Kızlar, sizin yazdıklarınızı okuyordum, dayanamadım,bugün adet günümdü, sol kasığımda ağrı vardı 3-4 gündür. Neyse, geçen aylardan kalan testi yaptım. Sizce hamilemiyim? Çok silik çıktı ikinci çizgi,tereddüt ediyorumEki Görüntüle 1755973
İnş. Kızlar, bakalım,yarın muhtemelen dayanamam bi kez daha yaparım. Önceki aylarda hep istedik ama hiçbir belirti de yoktu,yani normal adet belirtileri. Bu sefer sol kasığımda ağrı var ve dünden beri de resmen sol dizimin yukarısı et kesiği gibi.. Teşekkür ediyorum kızlar, tanımasamda sizleri,paylaşmak güzel. İlk kimyasal gebeliğimde, annemlere bile söylemiştim,şimdi temkinli davranmaya çalışıyorum
ayy supper çok sevindimmm allahım bizede nasip etsin hayırlı olsn cnm benmm :) :)Sonuc positiv cikti ☺ ama yinedw emin degilim cünkü test biraz silik cizgi ile positiv dedi yarin bidaha denicem
canım hayırlı ugurlu olsun ...çok sevindim bnde bekliyorum inş. olur adetin kaç gün geçmişti acaba bnmde adetime 2 gün kaldı dün gece sol kasıgımda batma seklinde agrı oldu kabızlık var ve aynı senin gibi çoook gaz iştahımda acıldı ama bakalım ???Tamam yarn bitane daha test yapicam aynisi cilarsa doktora gidicem kan icin. Belirtilerim sunlar: kasik agrisi,bel agrisi, gögüste batmalar ve koltuk altindan ara ara asgrilar, bugün migden bulandi sabah ve bas dönmesi oldu ara ara 2 haftadan beri. 1 haftadan beride istahim acaip acildi ve cok uykum var sanki hic uyumamisim gibi. Ve en kötüsü cok gazim var.
bence pozitif çnkü normalde yoksa hiç çıkmıyor bence yeni olduğu için silik çıkmış bat nezmandı senin:)
hamilesin cnm ayy ne ugurlu bir topik suppersinnnizz:)Kızlar, sizin yazdıklarınızı okuyordum, dayanamadım,bugün adet günümdü, sol kasığımda ağrı vardı 3-4 gündür. Neyse, geçen aylardan kalan testi yaptım. Sizce hamilemiyim? Çok silik çıktı ikinci çizgi,tereddüt ediyorumEki Görüntüle 1755973
benm bi iki gün var dün yapmıştım negatif çıktı bekliyim m i acaba adet günüü ?ama belirtilerimiz hemen hemen aynı ayy ok sevndim yaa :) kendim gibi inş. bizede dua et melekler seni ve meleğini korusun .)Vallah benim bugün adet görmem lazimdi gelmedi yani bi test yap bence
Evet benim adet günümde tam positiv oldu 1 gün önce ise negativ di suanda doktordayim kontrol icin
hadi bakalım hayırlısıııııı ay cnm hayırlı haberler ver :) bakalı bnde beklimmm 2 gün dahaEvet benim adet günümde tam positiv oldu 1 gün önce ise negativ di suanda doktordayim kontrol icin
ayyy bnde heyecanlandım ayyyyy :))))Doktordayim suanda bekliyorum testin sonucunu
öğle tatili cnm ya belki ancak gelirler faln kuzum hadii bekliyorum inşşşşşAyyyy cnm benim sorma ya heyecandan ölüyorum suanda ya.ammada sürdü bi türlü almadilar beni iceriye beklicez artik napalim
gamze cnmmm beklioruz gelmedimiiiiiAyyyy cnm benim sorma ya heyecandan ölüyorum suanda ya.ammada sürdü bi türlü almadilar beni iceriye beklicez artik napalim
Canimmm hadi mutlu haberi ver :)Ayyyy cnm benim sorma ya heyecandan ölüyorum suanda ya.ammada sürdü bi türlü almadilar beni iceriye beklicez artik napalim
gamze iptal olduu bnde heyecanla bekliyorum onuuu :)Canimmm hadi mutlu haberi ver :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?