erken kasılma yaşayan veya yaşamış olan var mı

nazennde

KuZu 'nun Annesii :)
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
251
0
26
İstanbul
arkadaşlar 21 haftalık hamileyim doktor kasılmalarım olduğunu srtes yapmamam gerektiğini,karnımda sertleşmeler sıklaşırsa hastaneye gelmemi söyledi..meğersem karnımın sert olmasının nedeni kasılmaymış...sürekli sertleşiyo diye aradım sürekli yat bikaç gün sonra gel dedi...çok endişeliyim..yaşayan var mı,neler yaptınız,doktor ne yaptı nolur yazın

ben varım.bayadır aynı sorunu bende yaşıyorum 15 gün önce gittiğimde karnımı eliyle muayene etti ve karnın çok sert sancın var dinlen dedi ilaç filan vermedi.akşam yürüyüşlerini bile yasakladı yorucu iş yapma dedi yapmıyorum dedim.yapmadığın hali buysa yapsan nolur dinlen dedi bende dinleniyorum çok yormuyorum kendimi

kasılmaları engelleyecek ilaç vs vermedi mi,maşallah siz atlatmışsınız şu riskli haftaları yine,belirli haftadan sonra daha normal kabul ediliyor zaten.bana sürekli yat dedi magnezyum ilacı verdi hepsi buerken doğum vs olur diye korkuyorum ama stres yapmamaya çalışıyorum.doktorlarda stres yapma diyor ama bu halde çokta mümkün değil sanırım..

2 gündür daha sık yaşıyorum ve uzun sürüyo ama çok şükür kızımın hareketleri iyi maşallah.ilk böyle bişey yaşadığımda bi ilaç vermişti sadece 2 gün kullandım fitildi rahatlatır dedi sonra bişey vermedi dinlenmeye devam bende korkuyorum erken doğum olur diye geçen her gün oh bi gün daha geçti yada 1 hafta daha geçti biraz daha büyüyo diyorum Allaha emanet bebeklerimiz

kasılmaları engelleyecek ilaç vs vermedi mi,maşallah siz atlatmışsınız şu riskli haftaları yine,belirli haftadan sonra daha normal kabul ediliyor zaten.bana sürekli yat dedi magnezyum ilacı verdi hepsi buerken doğum vs olur diye korkuyorum ama stres yapmamaya çalışıyorum.doktorlarda stres yapma diyor ama bu halde çokta mümkün değil sanırım..

ben 24 haftamdan beri erken doğum riskim var kaslmalarım hep vardı 3 defa hastaneye yattım şimdi 35 haftamızı doldurduk elhamdulillah ama kasılmalarım hala var şimdi gene arttı nidilat kullanıyorum. bana zaten 24 haftamdan beri iş yapmak yasaktı sadece yatıyordum

oğlumda 4-5 aylıkken başlamıştı kasılmalarım ki zaten erken doğum riskim vardı ama 39. haftamda suni sancıyla anca doğurmuştum
şimdi kızımda da 1 haftadır var ama korkmuyorum zaten 34. haftamdayım
sende stres yapma Allah hakkınızda hayırlı zamanda kavuşmanızı nasip etsin erkende olsa doğan büyüyo

bende de hemen hemen aynı haftalarda baslamıstı. magnezyum kullandım bol bol. 30. haftamda erken dogum olma olasılıgından yattım. nidilat kullandım 7 hafta boyunca.37. haftamda da dogum yaptım zaten...

mrb kızlar benımde karnım bazen okadar sert oluyor kı anlatamam kanamam da oldu benım nıdılat kullanıyorum bende 2 haftadan beride yatıyorum Allahım herkesin yardımcısı olsun inş.

peki neler yaptıız,sürekli ıstırahat mı ettiniz,kullandığınız ilaç vs varmıydı biraz anlatın lütfen,ihtiyacımız var deneyimli kişilrin anlatacağına

ben de 3 haftadır yatıyorum kasılmalardan bebek de aşağı inmiş, yürümekte zorluk çekiyorum karnım taş gibi oluyor aşağıya doğru baskı yapıyor. çok korkuyorum sadece nidilat verdi doktor . moralim çok bozuluyor

kesinlikle yatmanızı tavsiye ederim ben. hatta bebegım benm de oldukca asagı indiginden oturmak da yok demişti doktorum. moralinizi yuksek tutun. saglıkla zamanında gelecegıne inandırın kendinizi. bi de cok iyi beslenin ki bebişler kilo alsın. olası bir erken dogumda bari kilosu iy olsun..

ya kızlar bende de geceden beri var göğüslerimede dokunamıyorum altım hep ıslak gibi hatta öyleki gece uyuyabildiğim zamanlarda hep doğumumu gördüm rüyamda sancılı sancılı

canım senin ne gibi şikayetlerin vardı. ben yürüyemiyorum oturamıyorum devamlı yatıyorum.bebeğim aşağı inmiş moralim çok bözuk

ama sizin baya ilerlemiş hamilelikleriniz benim haftam çok erken bol magnezyum demişsiniz ben suda çözülen magnezyum içiyorum günde 2 defa,siz ne yapıyosunuz? kaçıncı haftalarda başladı kasılmalarınız?benimde plesentam aşağıda

dün kontrole gittim doktorum bebek aşağıya baskılı dedi nst ye bağladı şükür sancım çıkmadı.endol verdi 2 gün kullanıcam ve bol su içip dinlenicem yatıcam 34 haftaya gelsek rahatlarız dedi.eğer endol işe yaramazsa hastanede nidilat ve serum vericekmiş erken doğum tehlikesine karşı önlem.dinlenmeyle atlatırız inşallah

dün kontrole gittim doktorum bebek aşağıya baskılı dedi nst ye bağladı şükür sancım çıkmadı.endol verdi 2 gün kullanıcam ve bol su içip dinlenicem yatıcam 34 haftaya gelsek rahatlarız dedi.eğer endol işe yaramazsa hastanede nidilat ve serum vericekmiş erken doğum tehlikesine karşı önlem.dinlenmeyle atlatırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…