Erken menapoz /düşük amh /yüksek fsh

Uyarı için teşekkür ederim ama ben ertelemiyorum zaten süreci. Şuan da elimden geleni yapıyorum her ay takipteyim. Sizin amh değeri 0.6 ile 1 yumurta mı oluştu ben en az 3 4 tane çıkar o değerlerde diye düşünüyordum.

kişiden kişiye değişir 0,6 ile 5 yumurta toplandı diğer döngüde 11 diğerinde 8 diğerinde yine 11. hatta son 11 toplananda amh 0,45ken oldu.

Bende 2 yumurta çıktı femera ile büyüdü 15 mm oldu ama sonra gelişmedi kiste dönüştü. Bu hep olur mu acaba
Amh 0.02 yaş 33 üç kere yumurta toplama. Bir tane bile embriyom oluşmadı hala. Ve gayet sağlıklı beslenen biriyim. Bence onlarla pek bir alakası yok. Vücut sağlığımız için evet zaten iyi beslenmeliyiz ama o kısma fayda etmiyor bence. Kimlerin kimlerin oluyor olduktan sonra.

Avokadom cevizim lor peynirim hiç eksik olmaz. Tahin yerim karabuğday yerim tam buğday yerim her gün neredeyse iki yumurta yerim yemeklerimin hepsini zeytinyağlı yaparım aycicek bile kullanmam olmuyor yani

kişiden kişiye değişir 0,6 ile 5 yumurta toplandı diğer döngüde 11 diğerinde 8 diğerinde yine 11. hatta son 11 toplananda amh 0,45ken oldu.
Merhaba her yumurta toplamadan tüp bebek parası mı alıyorlar nasıl oluyor bütçe yetmezki ,benim tek embriyom oldu, transferxen önce acaba bir tane daha yaptırsam mı diyorum.

BEn de öyle düşünüyordum adetim de düzenli rahimde sorun yok 5 folükül vardı iğneyle 6 oldu, 3 yumurta toplandu, biri olgun çıkmadı, ikisi döllendi, biri 5. Güne ilerledi, diğeri 3. Güne kadar gitmişti ama genetik test istedim sanırım onu 5e kadar zorluyorlar, bir tane kaldı elimde, diğerinin ayrıntısını soracağım artık neden kuşlanılmadı, 5bb yumurtam var biyopsi alındı sonuç bekliyoruz, tek atışlık şansım var, elim yurt dışında her ay deneyemiyoruz tüp bebek daha ucuza geliyor her ay gidip gelmek eziyet çekmektense

Merhaba her yumurta toplamadan tüp bebek parası mı alıyorlar nasıl oluyor bütçe yetmezki ,benim tek embriyom oldu, transferxen önce acaba bir tane daha yaptırsam mı diyorum.
evet biz de kredi kartlarına takla atlata atlata iletiyoruz. batmış durumdayız
havuz yaparsanız daha uygun oluyor fiyatı, benim havuz yapacak embriyom olmuyor malesef sil bastan baslıyorum hep. tüplerim olmadığı için durayım kendim deneyeyim mevzusu olamıyor ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…