Erken menepoz

tubakrks

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2025
17
0
1
32
Arkadaşlar iyi günler 32 yaşındayım 4 yıldır ilacsiz adet gormedim bir yildir ilaç almadım hiç adet olmadım tahlillerin ve tüm doktorlar erken menepoz dedi ama dün sabah kendiliğinden ilk kez adet oldum lekelenme ara ara kanama şeklinde bu mümkün mü erken menepozda girip uzun zaman sonra kendiliğinden adet gornek ilk kez göğüs hassasiyeti yaşadım öncesinde şiddetli kasık ağrıları yaşadım bana fikir verir misiniz yaşayan var mi

Bu kanama regl kanaması mı, kist vs var ondan kaynaklı mı asla bilemezsin. Özellikle menopoz gibi bir tanın varsa ve arkadan regl görüyorsan kesinlikle araştırılmalı. Bir kadın doğuma git. Menopoz sonrası regl pek normal karşılanmaz. İhmal etmeni önermem

Bu kanama regl kanaması mı, kist vs var ondan kaynaklı mı asla bilemezsin. Özellikle menopoz gibi bir tanın varsa ve arkadan regl görüyorsan kesinlikle araştırılmalı. Bir kadın doğuma git. Menopoz sonrası regl pek normal karşılanmaz. İhmal etmeni önermem
Tam regl değildi iste iki günlük kahverengi lekelenme şeklinde oldu ama sol kasık agirisi devam ediyor

Back
X