erken mi nolurrr yardimmm

arkadaşlar sanırım konu sahibi bebeğini kaybetmiş, o yüzden acele ediyor.. yaptığı doğru değil ama psikolojik olarak çok etkilenmiş..

Eğer bebeğini kaybetmisse çok büyük geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasin yavrucaginda mekanı cennet olsun. Kuzum sen doktorun ne diyorsa onu dinle. Biz ne desek yanlış herseyden önce senin sağlığın önemli. .
Ama bebegin kucagindaysa 2 . yi istiyosan da sana yuhh diyorum. .

sezaryanla doğum yaptım demiş ne bebeği kaybetmesi

baya uzak kalmisim... evet arkadaslar bebegimi kaybetmistim. isin kotu yani 7 ay sonra tekrar hamile kaldim ve 40 haftalik tekrar sezeryan oldum. 2 sezeryan ust uste oldum ve onu da kaybettim.. tum tahlillerim yapildi otopsi genetik hersey tamam .. bakalim insallah bu sefer saglikla dogmasi nasib olsun.. nerde varsa. ikinci bebegim kuvezde mikrop kapmis. simdi 28 ay gecti. yasim 31 ve artik saglikli hayirli omurlu bi sekilde mumkunse norml dogum istiyorum. hayirlisi insallah. aydinlatmak istedim.

Şu an hiç bebek yok mu ? Ben kardeş çalışmalarına başladınız sanmıştım.

Hayırlısı olsun inşallah evladınız olur.

yok canim iki bebegimi de kaybettim. suan 2. dogumumun ustunden 26 ay gecti. artik istiyorum ama normal dogum olsun istiyorum. hayirlisi saglikli insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…