Erken mi?

umutsuzvaka93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2015
49
6
1
Kızlar meraba size danışmak istediğim bi şey var. Bir önceki ilişkim 4 yılın ardından bitmişti. Ayrılalılı 3 ay oldu henüz yeni yeni atlattım şoku şimdi hayatıma girmek isteyen biri var. Sadece 6 aydır tanıyorum aynı iş yerindeyiz. Bana açıldı ama ben çok kararsızım. Çünkü eski ilişkimin yorgunluğu var ve bir süre kimseyi istemiyodum hayatımda.İlk işe başlayınca iştedekileri tanımak için herkesi sormuştum yani onuda sordum iyi dürüst efendi demişlerdi.Sizce 3 ay ardından yeni bi ilişkiye başlamak yada en azından karşıdakini daha iyi tanımak için çok mu erken olur ? kafam çok karıştı

Erkendir değildir vs diye bişey denemez ki Karşındaki insana senin ona duygularına göre değişir Belki o yorgunluğu unutturacak sana

bence emin değilsen boşver bir de aynı işyeri daha zor olur ayrılınca. zamana ihtiyacın var daha belli ki.

4 yıllık bir ilişki sonlara doğru yıpranmıştır ya da sorunlar olmuştur ki ayrılıkla bitmiştir. Sen eski sevgilini unutamadıysan kendine süre vermelisin tabi. Ancak geçmişle ilgili sorunlarını çözdüğünü hissediyorsan bence sakıncası yok. Zaman bir kıstas değildir.

aynı işyerinde aşk olmaz, olmamalı

erken mi değil mi bilemem ama yorgunum yazmışsın...

sevgili olman gerekmez fakat yakından tanımak için konuşabilirsin

Eski sevgiliniz ayrıldıktan 3 ay sonra başkasıyla ilişkiye başlasa "şuna bak 4 yılın ardından hemen yeni bir ilişkiye başlamış vs vs" derdiniz.
Bence acele etmeyin, zamana bırakın.
4 yıllık bir ilişkiden çıkmışsınız, hoşlanmıyorsunuz ki "acaba denesem mi" diyorsunuz.

duygularına göre ya da mantığına göre hareket edeceksin biz ne diyebiliriz ki.
erken desek belki çocuğu aşık olacaksın zamanla.

Bunu düsünmen gerekiorsa zaten dorgu insan degildir veya zamanlama yalnistir, bekle bir süre daha.. Dogru zamanda dorgu insan karsina ciktiginda böyle bir soru aklinin ucundan bile gecmeyecektir.

Hayir aklima gelmiyo bile. Kisa bi sure once gercekten gelirdi ama o degil verdigim ekmekler

adam size çekici gelmiyorsa çok iyi de olsa zor. etkilenmemişsiniz belli ki. sizin bileceğiniz şey ama bir süre bekleyin belki gerçekten etkilenebileceğiniz biri çıkar karşınıza. çok isteksiz görünüyorsunuz çünkü.

Erken mi diye bu yuzden sormustum. gercekten de hayatimaa yeni bi yon vermek istiyorum bu yuzden erken mi degil mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…