- 11 Ağustos 2015
- 49
- 6
- 1
- Konu Sahibi umutsuzvaka93
-
Erkendir değildir vs diye bişey denemez ki Karşındaki insana senin ona duygularına göre değişir Belki o yorgunluğu unutturacak sana
Buna inanıyorsan olur o zamanKeske onceki iliskimde fazla yiprandim. Cok sukur toparlandim da ama artik mutlu huzurlu olmak istiyorum
bence emin değilsen boşver bir de aynı işyeri daha zor olur ayrılınca. zamana ihtiyacın var daha belli ki.
Buna inanıyorsan olur o zaman
önceki ilişki sizin için tamamen bitti mi? zihnen yani
4 yıllık bir ilişki sonlara doğru yıpranmıştır ya da sorunlar olmuştur ki ayrılıkla bitmiştir. Sen eski sevgilini unutamadıysan kendine süre vermelisin tabi. Ancak geçmişle ilgili sorunlarını çözdüğünü hissediyorsan bence sakıncası yok. Zaman bir kıstas değildir.Kızlar meraba size danışmak istediğim bi şey var. Bir önceki ilişkim 4 yılın ardından bitmişti. Ayrılalılı 3 ay oldu henüz yeni yeni atlattım şoku şimdi hayatıma girmek isteyen biri var. Sadece 6 aydır tanıyorum aynı iş yerindeyiz. Bana açıldı ama ben çok kararsızım. Çünkü eski ilişkimin yorgunluğu var ve bir süre kimseyi istemiyodum hayatımda.İlk işe başlayınca iştedekileri tanımak için herkesi sormuştum yani onuda sordum iyi dürüst efendi demişlerdi.Sizce 3 ay ardından yeni bi ilişkiye başlamak yada en azından karşıdakini daha iyi tanımak için çok mu erken olur ? kafam çok karıştı
Evet cunku donusu yok.
aynı işyerinde aşk olmaz, olmamalıKızlar meraba size danışmak istediğim bi şey var. Bir önceki ilişkim 4 yılın ardından bitmişti. Ayrılalılı 3 ay oldu henüz yeni yeni atlattım şoku şimdi hayatıma girmek isteyen biri var. Sadece 6 aydır tanıyorum aynı iş yerindeyiz. Bana açıldı ama ben çok kararsızım. Çünkü eski ilişkimin yorgunluğu var ve bir süre kimseyi istemiyodum hayatımda.İlk işe başlayınca iştedekileri tanımak için herkesi sormuştum yani onuda sordum iyi dürüst efendi demişlerdi.Sizce 3 ay ardından yeni bi ilişkiye başlamak yada en azından karşıdakini daha iyi tanımak için çok mu erken olur ? kafam çok karıştı
Kızlar meraba size danışmak istediğim bi şey var. Bir önceki ilişkim 4 yılın ardından bitmişti. Ayrılalılı 3 ay oldu henüz yeni yeni atlattım şoku şimdi hayatıma girmek isteyen biri var. Sadece 6 aydır tanıyorum aynı iş yerindeyiz. Bana açıldı ama ben çok kararsızım. Çünkü eski ilişkimin yorgunluğu var ve bir süre kimseyi istemiyodum hayatımda.İlk işe başlayınca iştedekileri tanımak için herkesi sormuştum yani onuda sordum iyi dürüst efendi demişlerdi.Sizce 3 ay ardından yeni bi ilişkiye başlamak yada en azından karşıdakini daha iyi tanımak için çok mu erken olur ? kafam çok karıştı
işyerindeki adam size çekici geliyor mu? yani yanlış anlamayın dürüst olması çok önemli ama onunla birlikteyken eski sevgiliyi düşünür müsünüz mesela?
Hayir aklima gelmiyo bile. Kisa bi sure once gercekten gelirdi ama o degil verdigim ekmekler
Eski sevgiliniz ayrıldıktan 3 ay sonra başkasıyla ilişkiye başlasa "şuna bak 4 yılın ardından hemen yeni bir ilişkiye başlamış vs vs" derdiniz.
Bence acele etmeyin, zamana bırakın.
4 yıllık bir ilişkiden çıkmışsınız, hoşlanmıyorsunuz ki "acaba denesem mi" diyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?