Erken mi?

Çok hızlı ilerlemezseniz, birbirinizi önce daha yakından tanımaya çalışırsanız, illa da bu ilişkiye bir isim koyacağız şartlanmasına girmezseniz bence neden olmasın?

eğer sizde zamanla bir şeyler hissedeceğinize inanıyorsanız neden olmasın?fakat zamanla bir şeyler değişmeyecekse bence karşınızdaki kişiyi de hiç oyalamayın...

erken mi değil mi bilemem ama yorgunum yazmışsın...

sevgili olman gerekmez fakat yakından tanımak için konuşabilirsin
Çok hızlı ilerlemezseniz, birbirinizi önce daha yakından tanımaya çalışırsanız, illa da bu ilişkiye bir isim koyacağız şartlanmasına girmezseniz bence neden olmasın?
Ona uzun süredir biriyle çıktığımı ve henüz 3 ay önce ayrıldığımı ve haır olup olmadığımı bilmediğimi söyledim. Bunun karşılığında ben seni beklerim. bana kendimi tanıtmam için zaman ver sadece dedi. Bu yüzden kafamı karıştırdı.

Bence erken.Eski ilişkini tamamen arkanda bırakmış olsan da sadece alışkanlıklar yüzünden farkında olmadan yeni ilişkinde eskisinden izler arayabilirsin,belki kıyaslama da yaparsın. Ben senin yerinde olsam biraz zaman tanımasını isterim,zaten hiç bir erkeğe hemen evet denmemeli bence.

Bence biraz kendini dinle.. kendi kendine veremedigini kimse kimseye vermiyor.. insan kendi degerini kendi anlayabilirse mutlu olabiliyor o yuzden biraz kafaniz rahatlasin.. şartlanmadan arkadas olarak da duygularinizi iyice tanir o sekilde bi sure sora hareket edersnz..

Şimdilik arkadaşca görüşelim de ve tanı..
Olumsuz olursa da ayrılıp kötü hissetmemis olursun..

zaman istedim yani en azından kafamın karışık olduğunu belirttım. o hala kendini tanıtmak istiyor

Birşeyler hissediyormusun. Hoslanma begenme ask gibi....

Bunlar yoksa zaten baslama. Dürüst ve efendilik yetmez. Onu gorunce kalbin piti piti atmiyorsa sadece iliski yasamak adina kabul etme.

Bu kisiden kisiye degisir eger bu yeni kisiye bisey hissetmiyosan hic acele etme bos yere umut verme civi civiyi sokMEZ Bos yere karsindakini hayal kiriklogina ugrattiginla kalirsin kendi hislerine bak ona gore karar ver

bi $ans verebilirsin karsindakine,oda beklerim demis zaten
illa hemen sevgili olacaksiniz diye bisey yok
duzgun biiryse taniidkça seversin zaten bi çekim almi$inki burda soruyorsun aklina yatmi$ yani elektriklenme mevcut :)

Arkadaş olunca da kendisini tanırsın.Sevgili olmak şart değil ki.

Ben zaten hemen bi ilişki istemiyorum zamanı var biliyorum ama karşımdakide gerçekten anlayışlı dürüst birisi ve onu arkadaş olarak gerçekten tanımak isterim ilerde bi şeyler başlar mı bilmiyorum.

Bu kisiden kisiye degisir eger bu yeni kisiye bisey hissetmiyosan hic acele etme bos yere umut verme civi civiyi sokMEZ Bos yere karsindakini hayal kiriklogina ugrattiginla kalirsin kendi hislerine bak ona gore karar ver

ben bugüne kadar eskiyi unutmak için yeni birini hayatıma almadım. Zaten olumlu yada olumsuz her şekilde kabul edicek yani ben ona ümit vermedim. Ama o yinede bekliyceğini söyledi.

çok benzer durumu yaşadım.rabbim utandırmadı çok şükür

evet geçmişteki her şeyi çözdüm en azından zihnen ve kalben artık rahatım.

Ben zaten hemen bi ilişki istemiyorum zamanı var biliyorum ama karşımdakide gerçekten anlayışlı dürüst birisi ve onu arkadaş olarak gerçekten tanımak isterim ilerde bi şeyler başlar mı bilmiyorum.
Bunu yaşamadan bilemezsin. Ben eşimi tanıdığımda 14 yaşındaydım o 16 ydı. Ön yargılarım yüzünden evlenene kadar kimseyle sevgili olmayacağım derdim hep,biri gelip açılsa tersliyordum,2. 3.kez gelirlerse bin pişman ediyordum. Aynısını eşime de yaptım. Ben uzak durdukça eşim şans istedi ve hem onun ısrarı hem ailemin,arkadaşlarımın hatta öğretmenlerimin şans ver ısrarları yüzünden nefret etmeye, artık yüzünü görmeye tahammül edememeye başladım.3 yıl boyunca aşktan bahsedince nefret ederek,kendini tuttuğunda da çok iyi arkadaş olarak devam ettik.Benim onu tanımam biraz uzun zaman sürdü ama senin öyle olacak diye bir şey yok.Ben nefret ettiğim insana aşık olmuşsam evlenmişsem ve hergün daha da fazla aşık oluyorsam sen de bu kişiye aşık olabilirsin,neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…