- 1 Temmuz 2013
- 122
- 11
- 68
- 33
- Konu Sahibi Ciceklerdesolar
-
Allah yardımcın olsun canım. Tuvalete gitmeyi reddediyor demekki. Benimde 24 aylık oğlum. Bir ay önce başladık tuvalet eğitimine. İlk hafta altına çok yaptı ama sonra alıştı diyordu tuvaletini. Yaşına girince memeden kestim bir kaç gün sonra da ishal oldu. Tekrar başa döndük böyle olunca. Ama 4-5 gündür çok şükür tekrar söylemeye başladı.Mrb hanımlar benim oglum 28 aylık ve biturlu bezini altından alamıyorum ve tuvalette yapmıyor çok denedim. Ve başaramadım yardiminiza ihtiyacım var
Evet canım zor bir dönem. Bende klozet aparatı aldım ama ona oturmak istemedi. Oturakta almak istemedim. Oturağa alışırsa gittiğimiz yerlerde de onu ister diye düşünüp almadım. Şimdi normal tuvalete gidiyor. Bu süreçte en önemlisi sabırlı olmak. Eninde sonunda öğrenir oğlunda. Hem daha 28 aylık geç bir dönem değil.Canim tsk önerin için bende senin yaptiginin aynısını yaptim benim oglum da suyu çok Seviyo ve çıkmak istemiyo hatta oturaka bile aldım sadece üstüne oturup televizyon izlemek istiyo gerçekten zor bi dönem benim ilk olduğu için baya bi zorlaniyorum
Merhaba arkadaşlar benimde 24 aylık bir oğlum var Tuvalet eğitimine başlasam mı bilemedim kakasını yaparken bildiriyor ama tuvalete gidince lazımlığa oturtunca yapmıyor oyun oynuyor 20 dk 25 dk tuvaletde de kalıyorz.yinede olmuyor sizce normal mi ne yapmam gerekiyor yoksa daha erken m?
Sağol canım.Evet çok zormuş ben en çok diş döneminden korkuyordum onda da zorluklar çekiyorum şimdi bi de tuvalet var hayırlısı artık Rabbim yar ve yardımcımız olsun onlar bizim herşeyimiz sabredecez artık :)Benim oğlumda 24 aylık canım. Yukarıda anlattım neler yaşadığımızı. Bence tuvalete gidince oyun oynamak istemesi gayet normal. Çünkü onlar için her şey oyun sebebi :) Yeni başladın galiba tuvalet eğitimine. İlk bir kaç hafta zor oluyor. Sürekli altına yapıyor. Ama zamanla oda alışıyor, altının ıslanmasından rahatsız oluyor, kaslarını kontrol etmeyi öğreniyor... Ama annelere çok iş düşüyor bu süreçte. Çok ama çok sabırlı olmak lazım. Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?