ERKEN UYANMAK İSTİYORUM ARTIK

Psikolojik olarak biraz yara almış bence. Yarım insan nedir allah vermesin yürüyoruz koşuyoruz daha ne. Sadece cok ağır işler yapamıyoruz o kadar dedğm gibi herkesinki farklıdır bu süreç cok zor. Ağır işleri yapamaz haklısınız ama her seye de of puf dersek ohooo sonu gelmez ki bende istersem yapmam zorlanıyorum diye. Ama yapıyorum mecburuz yani hayat boyle bitmez. Sanırım kayınvalide sizin siz varsınız diye biraz rahat davranıyor olabilir. Ama dedğim gibi gerçekten de yapamıyorda olabilir. Allah bu süreçte ikiniz de sabırlar versin zor bir durum :110:
Amin canim insaallah bana daha cok sabır versin:)

Lise zamanında olsun, iş hayatında olsun, ev hayatımda olsun saat 6 da kalkarım. Ctesi pazar dahil. Bünyem alışmış. Yıllardır böyle. Bir insana 6 saat uyku yetiyor bence. Bir kere denedim geç kalkayım diye cıkss olmadı. Yatakta duramadım.

Arkadaşım 2 de kalkardı genede uykuya doyamazdı. gün bitiyor kalk derdim.

Alışkanlık meselesi bu.

Amaaaan sen 10 a gec diyorsun ben öğlen 2 den önce uyanmam cok nadirdir suanda neden uyanığım çünkü dünden beri hic uyumadim :KK70:
Aman tanrım :KK70: yaaa düzene oturtmak istiyorum 7/8 gibi uyansam kahvemi icsem söyle bir yürüyüş yapsam fln siz hiç istemiyor musunuz beni caydırmayın :halay::KK70:

Lise zamanında olsun, iş hayatında olsun, ev hayatımda olsun saat 6 da kalkarım. Ctesi pazar dahil. Bünyem alışmış. Yıllardır böyle. Bir insana 6 saat uyku yetiyor bence. Bir kere denedim geç kalkayım diye cıkss olmadı. Yatakta duramadım.

Arkadaşım 2 de kalkardı genede uykuya doyamazdı. gün bitiyor kalk derdim.

Alışkanlık meselesi bu.
Kesinlikle alışkanlık meselesi zor değişecek ama mecburum :KK33:

Merhabalar herkese
Başlıktan da anlayacağınız üzere sorunum erken uyanmak.cogunuza göre basit gibi gözüküyor ama benim hayatımı düzene sokmam icin bunu yapmam şart.simdi başlıyorum uzun olmaması icin elimden geleni yapacağım.

Kızlar ben kendimi bildim bileli erken uyanmaktan nefret eden bir insanım. Küçüklüğümde okullarım hep öğlenciydi. Okula 12 de gider 6 da gelirdim. ortaogretim ve lisede sabahçı oldu okul cok zorlanırdım ama yine de ses etmeden giderdim cınku o zmn mecburduk sizde bilirsinz ki. Daha sonraları lise de okula bir sene devam edemedim, hastalık geçirdim vücuduma platin takıldı. doktor hayatın boyunca ağır isler yapamazsın işte eğilip kalkma vs gibi seyler yapma dedi belki çalışmayacaksın hayatın boyunca dedi. Bu arada doktorumu cok severim beni de cok sever o yüzden bu kadar gerçekçidir kendisi dedikleri yüzde yüz doğru.

O sıradan sonrA dershaneye yazıldım o da şansıma öğleden sonrA oldu. Gidip geliyordum herkese inat çalıştığımı bir seyler icin çabaladığımı göstermek için. Eve gelince yatakta çalışıyordum ders. Ünv sınavına bu şekilde hazırlandım ama hiç erken kalkmam olmadı yine. Şükür cok yüksek bir puanla cok yuksek bir bölüme girdim.ama onuda 2. Öğretim okudum:KK70: Ünv şehir dışında kazandım. Tek basıma gittim okudum Allah a bin şükür geldim. Şimdi neden anlatıyorum bunları detayları vereyim ki tavsiyeler gerçekçi olsun diye.

Mezun olduğum sene özel sektörde iyi bir kurumda işe girdim. Bir sene çalıştım o sıralar erken uyanmaya başladım ve gerçekten ilk uyandığımda cok kötü hissediyordum midem bulanıyor falan ama saat 10 gibi kurumda ne kadar iyi olduğunu gordum. Daha sonraları ben işten ayrıldım sağlık sıkıntımdan dolayı.

Su an ders çalışıyorum KPSS icin cınku devlet biraz daha bana sağlık açısından uygun olacak gibi. Yalnız normalde geceleri ders çalışan sabaha karşı uyuyan ben iş hayatından sonrA erken uyanınca ne kadar cok zaman kaldığını görünce erken uyanmak istedim. İnan’ın Aralık ayından beri sürekli bununla uğraşıyorum. 3 gün oluyor. Sonra bozuluyor. utanıyorum demekten ama 10 da uyanıyorum derse geçmek 12 yi buluyor. Normalde 6 da kalkmıs olsam fazladan 5 :6 saat çalışmış olacağım. Uyandığım zaman gün içinde uyuyakalıyorum masa da 😩

platin mevzusunu su yüzden anlattım sabahları zor uyanmamın en büyük sebebi o oldu Artık. Rahatsızlığımdan dolayı belki cok zorlanıyorum bilemiyorum. B12 vs hersey tamam ama bu bir alışkanlık ve ben bu alışkanlığı değiştiremiyorum. Aranızda benim gibi olan sonradan düzelen varsa lütfen beni aydınlatsın lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum. Yazım hatası yaptıysam affola. şimdiden teşekkürler Hoppa

Reklama girermi bilmiyorum ama hayatımdeğişti adresine girip ücretsiz telkin indirebilirsin erken uyanma diye var telkin ben de acayip işe yaradı araştırıp içine sinerse dene istersen

Reklama girermi bilmiyorum ama hayatımdeğişti adresine girip ücretsiz telkin indirebilirsin erken uyanma diye var telkin ben de acayip işe yaradı araştırıp içine sinerse dene istersen
Yaaaa cok teşekkür ederimmm melek misiniz :KK200: bakıyorum hemen :KK33:

Evlen cocuk dogur. Sonra buraya konu acarsin bi allahin gunu 8-9da uyanayim diye

Mesela bugün işim çoktu ve sabah 8 uyandım. Daha doğrusu uyandım ve küt geri düşüp uyumuşum katlanan sandalye gibi. Eşim aradı huyumu biliyor, kaldırdı ve bu saate kadar uyumadım ama gecelikle kapıda kaldım sabah, yemek yerken az kalsın ön dişler kırılıyordu, kafamı karşıya geçerken lambalara çarptım, rdv ya eksik dosyalarla gittim.. şu an biraz daha geç yatayım diye zorluyorum kendimi. Bence her insanin uyku ihtiyaci farkli yani ben gunde 12 saat uyusam ay cok uyumusum demem.

Mesela bugün işim çoktu ve sabah 8 uyandım. Daha doğrusu uyandım ve küt geri düşüp uyumuşum katlanan sandalye gibi. Eşim aradı huyumu biliyor, kaldırdı ve bu saate kadar uyumadım ama gecelikle kapıda kaldım sabah, yemek yerken az kalsın ön dişler kırılıyordu, kafamı karşıya geçerken lambalara çarptım, rdv ya eksik dosyalarla gittim.. şu an biraz daha geç yatayım diye zorluyorum kendimi. Bence her insanin uyku ihtiyaci farkli yani ben gunde 12 saat uyusam ay cok uyumusum demem.
Evet herkesin farklı bir kişiliği alışkanlığı var dolayısıyla uyku vakti bınlara cok bağlı :uykucu:cok haklısınız aman dişlere dikkat :halay::KK200:

Evet herkesin farklı bir kişiliği alışkanlığı var dolayısıyla uyku vakti bınlara cok bağlı :uykucu:cok haklısınız aman dişlere dikkat :halay::KK200:
Akşam erken uyumak için yatak lambası ve kitap, olmadı ben odun ateşi sesiyle cok güzel uyuyorum ya da gök gürültüsü sağnak yağış. Belki sizde başka birsey iyi gelir uyumaya yardimci olur. Gecen sene ders gecerken saat 10 da telefonu birakiyordum ve gercekten erken uyuyorsunuz. Erken uyuyunca erken uyanilir. Ama burda kilit nokta sabah uyanınca hemen kalkmak.😂 ben öğlen uykusu uyuyan bir insanım yoksa iste başıma gelmeyen kalmıyor. Ama siz sabah kalkınca aksama kadar durabilirseniz yine erken yatar yine erke kalkarsınız. Benim tavsiyem akşam bir saat secin ve telefon pc yasaklayın kendinize.

6 ne ya tüylerim ürperdi bi uyku aşığı olarak...:KK48:..cocuklardan sonra iyce şaşan uyku düzensizligime göre size en uygunu 8 gibi kalkmak (ki ben sizin şartlarinizda kesin kalkamazdim o 9 olurdu en az) siz 8 i basarirsaniz bi kahve hafif atistirmak öglen biraz dinleninki ögledeb aonraya enerjinjz kalsin ..ee 8 de kalkmak icin de 11 gibj en gec iyuyun yoksa ruh gibi gezersiniz..

Akşam erken uyumak için yatak lambası ve kitap, olmadı ben odun ateşi sesiyle cok güzel uyuyorum ya da gök gürültüsü sağnak yağış. Belki sizde başka birsey iyi gelir uyumaya yardimci olur. Gecen sene ders gecerken saat 10 da telefonu birakiyordum ve gercekten erken uyuyorsunuz. Erken uyuyunca erken uyanilir. Ama burda kilit nokta sabah uyanınca hemen kalkmak.😂 ben öğlen uykusu uyuyan bir insanım yoksa iste başıma gelmeyen kalmıyor. Ama siz sabah kalkınca aksama kadar durabilirseniz yine erken yatar yine erke kalkarsınız. Benim tavsiyem akşam bir saat secin ve telefon pc yasaklayın kendinize.
Bugün 8 de uyandım çarpa çarpa lavaboyu buldum :KK70: hemen camı açtım kendime geldim. Normalde öğlen ya da akşam 5 gibi uykum gelirdi uyurdum. Bugün uyumadım dayandım :KK54: uykum gelince actım yabancı müzik iki kıvırdım flan anca :halay:normalde bende yağmur ve Odun ateşi sesiyle yatıyorum cok güzel oluyor. Bugün erken yatacağım inşallah uykum kaçmazsa gece :KK70:telefon konusunda haklısınız gece yatarken oyun oynuyorum birde o_Oevet bunu da ekledim listeye :rapci:

6 ne ya tüylerim ürperdi bi uyku aşığı olarak...:KK48:..cocuklardan sonra iyce şaşan uyku düzensizligime göre size en uygunu 8 gibi kalkmak (ki ben sizin şartlarinizda kesin kalkamazdim o 9 olurdu en az) siz 8 i basarirsaniz bi kahve hafif atistirmak öglen biraz dinleninki ögledeb aonraya enerjinjz kalsin ..ee 8 de kalkmak icin de 11 gibj en gec iyuyun yoksa ruh gibi gezersiniz..
Bugün bir ilk 8 de kalktım uyumadım hala ayaktayım şükür :halay: evet ya 5/6 nedir arkadaş benim icin o saat zaten imkansız da dediğiniz gibi 8 en iyisi :KK54:

Bugün bir ilk 8 de kalktım uyumadım hala ayaktayım şükür :halay: evet ya 5/6 nedir arkadaş benim icin o saat zaten imkansız da dediğiniz gibi 8 en iyisi :KK54:
Bide erken kalkmak icin erken yatmali dimi ama( haha bilginin kralı budur:olamaz::-):-)

Back
X