Erken uyuyan ilgisiz eş

nikimiferihakoydum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
524
760
303
Konya
Merhaba hanımlar. Eşim cokta yorucu olmayan bir işte çalışıyor hani desem ki kazma kürek sallıyor da vücudu yoruluyor öylede değil. Beyni yoruluyor desem hadi bir nebze. Aileside aksam 8 dedin mi uyurlar herhalde onlardan gördüğünü yapıyor. Yıllardır aynısı işten gelir yemek yenir çay bile içmez uykum kaçar diye ve kanepede uyur. Bende eskiden bunu dile getirip sorun yapıyordum giderkende uyandırırdım birlikte gidip uyurduk. Salonda kanepede uyumasına kızdığım halde hala uyuyor bile bile. Bende uzun süredir kaldırmadan gidip yatıyorum Orda uyuyorsa Orda yatsın o zaman diye. Gece uyanıp kalkıp geliyor sarılıyor. Yalnızken hep böyle yapıyor ama evde biri olsun yada bir yere gidelim hiç uykusu gelmiyor oturabilir geceye kadar. Benle sohbeti yok. Zaten tüm sohbetini telefonda iş görüşmeleri yaparak tüketir. Bana sıra gelmez. Böyle eşi olan var mı. Sizin bu konuda çözümleriniz oldu mu. Birbirinizin hoşlandığı konuları acın demeyin olmuyor sohbet havası yaratamıyoruz

Benim eşimde erken uyurdu 10larda. Sonra birlikte dizi izlemeye başladık. O şekilde 1lere kadar tutabildim onu bazen hak veriyorum çok yoruluyo dokunmuyorum. Ama yani birlikte konuşuruz paylaşımımız vardır. Yürüyüşe çıkalım desem çıkarız.

hafta içi çok yoruluyor olabilir gerçekten. erken de kalkıyorsa sızıyordur. hafta sonu durum nasıl? yine erken mi yatıyor
Değişmiyor hafta içi haftasonuna. Gündüz uyusa bile erken 9 da uyur. Yada işe gitmese bile

O ayrı bir konu aman durun oraya hiç girmeyelim

başkasının yanında sosyal ortamda uyumuyor dediniz ya acaba cinsellikten kaçmak için mi diye bir ihtimal geldi aklıma.
Bir ara benim eşimde stresten uyuyamıyordu anca tv karşısında sızıyordu yorgunluktan. Üzüldüğümü söyledim anladı beni, birden düzelmedi tabi ama düzeltti durumu çok vakit geçmeden.

Hayır o konuda sıkıntı görmüyor ki kaçsın. Alakası yok

Bi donem ayni sorunu yaşadım aksam 8 deyince uykum geliyordu kendi kendime gidiyordum 4-5 ay yasadim o sorunu sonra kendimi zorlaya zorlaya o huyumdan kurtuldum suan 5-6 saat uyku cok bile geliyor bana bazen sabahladigim bile oluyor belki oda psikolojiktir bunu yenebilirsiniz biraz ugrasmak lazim

yaz ayindayiz, balkon falan var mi, oraya bir masa koysaniz, bir iki masa yunu atsaniz,
veya guzel bir atistirmalik menusu hazirlasaniz, gelip takilmaz mi.

Yani duzeniniz boyle oturmus anladigim, kisa surede bir degisim olmasa bile bu tarz seylerle duzeni degistirebilirsiniz diye dusunuyorum.

Cocuklari uyuturken ben de uyurum bazen, bu da dusunulmesi gereken bir faktor, ninni esliginde hele ki o saatte uyumaya alismis insan kendini tutamaz

Nişanlıyken gece gec saatlere kadar oturur uykusuz işe gittiği cok olmustur bununda sorun etmezdi. Benle evlendi basbasa olduğumuz anda bana sarılıp uyumayı huy edindi. Derken cocuklar erken yatıralım derken oda onlarla uyumaya başladı. 8 yada 9 dedin mi adam uyuklamaya başlıyor. Her aksam tek basımayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…