- 6 Şubat 2018
- 11.216
- 14.581
- 298
- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
-
kuzum gidiş dönüşmü aldın (denk gelmiştim konusuna 2 yıl aradan sonra ilk kez bugün gelmişti siteye ne ara ne yaptı ,banlanmış )nikimiferihakoydum bu nik alıntımı kendi fikrinmi? Yillar önce uzunca bi nik arayisindan sonra koymak isteyip vazgectiğim bi nick,görünce çok güldümm
Ya siz öyle yazınca benim bile canım acıdı okuyunca niye vakit ayırmak istemez ki evli bir erkek karısına ? Umarım o yüzden değildir.Esiniz size vakit ayirmak istemiyor kacmak icinde uykuyu tercih ediyor
Benim kocami anlatmissinMerhaba hanımlar. Eşim cokta yorucu olmayan bir işte çalışıyor hani desem ki kazma kürek sallıyor da vücudu yoruluyor öylede değil. Beyni yoruluyor desem hadi bir nebze. Aileside aksam 8 dedin mi uyurlar herhalde onlardan gördüğünü yapıyor. Yıllardır aynısı işten gelir yemek yenir çay bile içmez uykum kaçar diye ve kanepede uyur. Bende eskiden bunu dile getirip sorun yapıyordum giderkende uyandırırdım birlikte gidip uyurduk. Salonda kanepede uyumasına kızdığım halde hala uyuyor bile bile. Bende uzun süredir kaldırmadan gidip yatıyorum Orda uyuyorsa Orda yatsın o zaman diye. Gece uyanıp kalkıp geliyor sarılıyor. Yalnızken hep böyle yapıyor ama evde biri olsun yada bir yere gidelim hiç uykusu gelmiyor oturabilir geceye kadar. Benle sohbeti yok. Zaten tüm sohbetini telefonda iş görüşmeleri yaparak tüketir. Bana sıra gelmez. Böyle eşi olan var mı. Sizin bu konuda çözümleriniz oldu mu. Birbirinizin hoşlandığı konuları acın demeyin olmuyor sohbet havası yaratamıyoruz
Evlenmeden öncede böylemiydi ?Benim kocami anlatmissinuyku sorununu cozdum gec uyumasini basarsamda sohbeti muhabbeti hala yok ne yazikki yalniz yasiyorum resmen hatta evde yalniz yasasam neyse insanlarin yanindada sohbete muhabbete katilmaz her daim yalnizim yani.Boyle olunca da evlilik evlilik gibi olmuyor icimde hayata dair hicbir kipirti yok resmen.Cocuk yapiyim diyorum oda tutmuyo maalesef.Boyle yasayip gitcez iste bos bos...
Siz çalışıyor musunuz? Tüm gün evdeyseniz, akşam adam gelip küt uyuyorsa büyük hayal kırıklığı gerçekten. Çay içince uykusu kaçıyorsa çay içirinMerhaba hanımlar. Eşim cokta yorucu olmayan bir işte çalışıyor hani desem ki kazma kürek sallıyor da vücudu yoruluyor öylede değil. Beyni yoruluyor desem hadi bir nebze. Aileside aksam 8 dedin mi uyurlar herhalde onlardan gördüğünü yapıyor. Yıllardır aynısı işten gelir yemek yenir çay bile içmez uykum kaçar diye ve kanepede uyur. Bende eskiden bunu dile getirip sorun yapıyordum giderkende uyandırırdım birlikte gidip uyurduk. Salonda kanepede uyumasına kızdığım halde hala uyuyor bile bile. Bende uzun süredir kaldırmadan gidip yatıyorum Orda uyuyorsa Orda yatsın o zaman diye. Gece uyanıp kalkıp geliyor sarılıyor. Yalnızken hep böyle yapıyor ama evde biri olsun yada bir yere gidelim hiç uykusu gelmiyor oturabilir geceye kadar. Benle sohbeti yok. Zaten tüm sohbetini telefonda iş görüşmeleri yaparak tüketir. Bana sıra gelmez. Böyle eşi olan var mı. Sizin bu konuda çözümleriniz oldu mu. Birbirinizin hoşlandığı konuları acın demeyin olmuyor sohbet havası yaratamıyoruz
Boyleydi muhtemelen.Annesi ve babasinin mutlu bi evliligi yok surekli kavga gurultu o yuzden evlilik bilincaltinda guzel bir eylem olarak kalmamis bence beni ne kadar cok sevdigini biliyorum ama bazende bu sevginin kendisini dusundugu icin benimle mutlu oldugu icin oldugunu dusunuyorum cunku sebepsiz yere sevmek duygularin icine sigmamasidir.Ben o sevgiyi hissedemiyorum sadece biliyorum.Diger bir etkende onceden olan iliskilerim cok sevilmeyi bilen biri olarak belkide evlilikteki monotonluk bunu gerektiriyor.Uzerine uzun uzun tezler yazilmasi gereken bir konuEvlenmeden öncede böylemiydi ?
Gerçekler acıdır ben böyle düşünüyorum bazen ben konuşurken eşim duymazdan gelir söylediğimde duymadım der sırf ben susayim diye mesela bu bir ornekYa siz öyle yazınca benim bile canım acıdı okuyunca niye vakit ayırmak istemez ki evli bir erkek karısına ? Umarım o yüzden değildir.
Eşiniz de narkolepsi hastalığı olabilir. Uykuda geçirdiği süre bir yetişkin için fazla. Teşhisi ancak uyku laboratuvarı olan bir sağlık kurulusundaki nörolog koyabilir.Merhaba hanımlar. Eşim cokta yorucu olmayan bir işte çalışıyor hani desem ki kazma kürek sallıyor da vücudu yoruluyor öylede değil. Beyni yoruluyor desem hadi bir nebze. Aileside aksam 8 dedin mi uyurlar herhalde onlardan gördüğünü yapıyor. Yıllardır aynısı işten gelir yemek yenir çay bile içmez uykum kaçar diye ve kanepede uyur. Bende eskiden bunu dile getirip sorun yapıyordum giderkende uyandırırdım birlikte gidip uyurduk. Salonda kanepede uyumasına kızdığım halde hala uyuyor bile bile. Bende uzun süredir kaldırmadan gidip yatıyorum Orda uyuyorsa Orda yatsın o zaman diye. Gece uyanıp kalkıp geliyor sarılıyor. Yalnızken hep böyle yapıyor ama evde biri olsun yada bir yere gidelim hiç uykusu gelmiyor oturabilir geceye kadar. Benle sohbeti yok. Zaten tüm sohbetini telefonda iş görüşmeleri yaparak tüketir. Bana sıra gelmez. Böyle eşi olan var mı. Sizin bu konuda çözümleriniz oldu mu. Birbirinizin hoşlandığı konuları acın demeyin olmuyor sohbet havası yaratamıyoruz
Babam da aynı böyle. Ek işlere bile gidiyor 60 yaşında olmasına rağmen. Ama ben kendimi bildim bileli misafir falan gelmeyecekse annemle iletişimi olmaz televizyon izleyerek uyur. Değişir mi derseniz değişmiyor.Merhaba hanımlar. Eşim cokta yorucu olmayan bir işte çalışıyor hani desem ki kazma kürek sallıyor da vücudu yoruluyor öylede değil. Beyni yoruluyor desem hadi bir nebze. Aileside aksam 8 dedin mi uyurlar herhalde onlardan gördüğünü yapıyor. Yıllardır aynısı işten gelir yemek yenir çay bile içmez uykum kaçar diye ve kanepede uyur. Bende eskiden bunu dile getirip sorun yapıyordum giderkende uyandırırdım birlikte gidip uyurduk. Salonda kanepede uyumasına kızdığım halde hala uyuyor bile bile. Bende uzun süredir kaldırmadan gidip yatıyorum Orda uyuyorsa Orda yatsın o zaman diye. Gece uyanıp kalkıp geliyor sarılıyor. Yalnızken hep böyle yapıyor ama evde biri olsun yada bir yere gidelim hiç uykusu gelmiyor oturabilir geceye kadar. Benle sohbeti yok. Zaten tüm sohbetini telefonda iş görüşmeleri yaparak tüketir. Bana sıra gelmez. Böyle eşi olan var mı. Sizin bu konuda çözümleriniz oldu mu. Birbirinizin hoşlandığı konuları acın demeyin olmuyor sohbet havası yaratamıyoruz
Bence bir tahlil yaptırın.Benim eşim de çok uyurdu meğersem d vitamini yerlerdeymiş çok halsizlik oluyormuş.Önlemini aldık,vitamin kullandı uyuklamaları bittiMerhaba hanımlar. Eşim cokta yorucu olmayan bir işte çalışıyor hani desem ki kazma kürek sallıyor da vücudu yoruluyor öylede değil. Beyni yoruluyor desem hadi bir nebze. Aileside aksam 8 dedin mi uyurlar herhalde onlardan gördüğünü yapıyor. Yıllardır aynısı işten gelir yemek yenir çay bile içmez uykum kaçar diye ve kanepede uyur. Bende eskiden bunu dile getirip sorun yapıyordum giderkende uyandırırdım birlikte gidip uyurduk. Salonda kanepede uyumasına kızdığım halde hala uyuyor bile bile. Bende uzun süredir kaldırmadan gidip yatıyorum Orda uyuyorsa Orda yatsın o zaman diye. Gece uyanıp kalkıp geliyor sarılıyor. Yalnızken hep böyle yapıyor ama evde biri olsun yada bir yere gidelim hiç uykusu gelmiyor oturabilir geceye kadar. Benle sohbeti yok. Zaten tüm sohbetini telefonda iş görüşmeleri yaparak tüketir. Bana sıra gelmez. Böyle eşi olan var mı. Sizin bu konuda çözümleriniz oldu mu. Birbirinizin hoşlandığı konuları acın demeyin olmuyor sohbet havası yaratamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?