Erken uyuyan ilgisiz eş

Yazdıklarının resmini cekip esime yolladim.Tam manasiyla esimi anlatıyorsunuz.Cözumu yok arkadaşım uğraşma sinirlerini boş yere bozma.Ben 4.5 yıldır çözüm bulamadım ciddi kavgalar bile ettim ama yokk.Enn guzeli kendi haline bırakmak yoksa çekilir hayat olmazz napalim bizede böylesi düştü

Benim çocukluk arkadaşım var. Çocukken 9 dedi mi tüm aile yatardı. Sabah erken kalkarlardı. Kız şu an 33 yaşında, çalışıyor, 2 çocuk annesi, çocuklarla 9da yatıyor. Eşini çok sever , sıkıntıları yok. Otomatik uykum geliyor diyor. Doktor yıllarca nöbet tuttu , uykusuzluğun dibine vurdu,alıştı dersin ama hayır işte. İmkan buldu mu yetişme çağı alışkanlığına dönüyor insan . Sizin kocanızda bence aynı şekilde. Size garezi sıkıntısı olsa yatağa gelince sarılmaz zaten. Tam tersine sizi üzdüğünü bildiğinden özür olarak sarılıyor bence. En mantıklısı akşamları ya onunla uyuyun yada kendinize hobi edinin. Yada koltuğun süngerini sabote edin, rahatsız olsun,yatamasın

Adamı zorla ayakta tutma taktikleri konu sahibi bu mesaja kulak verin bence de.

Erken uyumak guzel ama yemekten sonra hemen yatip uyumasi tuhaf. Acaba sizden habersiz ikinci iş fln mi yapiyorda cok yoruluyor

Benim eşimde çok erken uyumaz ama sohbeti hiç yoktur ne yaptın nasıl geçti derim hicc aynı şeyler der muhabbet bu kadar canı isterse bazen konu açar konuşur ,ben alıştım o ayrı takılır ben ayrı flim felan izlerim,bı arkadaşın yazdığı balkona oturalım atıştırmalık yiyelim derim oradada sohbet çok az ederiz,
Sizin dediğiniz gibi benim eşimde dükkanda musterileriyle akşama kadar sohbet eder akşama benle sohbet etmez.
Benim önerim sizin sevdiğiniz oynadığınız oyun varsa onuda alistirin ,yada açıkça konuşun uyku düzenini isterse değiştirebilir size uyum saglayabilir 8de uyumakta çok erken genel olarak

Kesinlikle cok haklısınız ama eşi 8de uyuyormuş. 8 bir yetişkin için cok erken bir saat değil mi?
Kış için normal de yaz için erken tabiki. Ben de en geç 10 da uyurdum ama çocuklar olduktan sonra onlarla ilgilen onları uyut kalan işleri yap derken saat 12 oluyor. Hiç sağlıklı değil bütün hormonlarım bozuldu

benım eşimde her akşam uyur ama uyumadım diye ısrar eder ,

birşeyde dikkatimi çeker hep , evin içinde ben dolanayım iş yapayım yada karşı koltukta oturayım tv izleyim vs ,
adam mışıl mışıl uyur , tv kapatıp yatmaya gittiğim anda yada markete gittiğimde anında uyanır , sen yanımdayken daha rahat uyuyorum diyor , sevinsemmi üzülsem mi bilemedim

Ne kadar acımasız yorumlar varya... Ben de 9 da uyuyan bir insandım. eşim de uykudan mahrum biri uyuyamıyor ama asla sorun etmedi bir kere de bu saatte ne uykusu demedi hep iyi geceler dedi. Bir de çalışmıyorum. Ne büyük nimetmiş her kusuru görmemek. şimdi ben de alıştım 12 de uyuyorum. ama 5 yıldan sonra...

Bazı yorumlar sırf muhalif gözükmek için yazılmış. Çok komik. Boşan, boşan tayfası var her konuya zıplıyorlar burada.
Neyse...

Benim çalışmadığım dönemde erkek arkadaşım çalışırdı ve ben geç saatte konuşmak isterdim sesini duymadan uyumak istemezdim. Ama adam çok yorulurdu benim uykum gelmez o uyurdu. Bazen mesajlaşırken giderdi birden
Sonra ben işe başladım ve onu çok iyi anladım ki benim işim masa başı bir işti onun kadar yorulmazdım.

Bence siz de erken uyanın. Gün içinde kendinizi biraz yorun. Hareket edin. Onun gibi davranın. O uyanık olunca bile uykunuz gelebilir. O sizi özlesin. Sizin dert ettiğinizi o dert etsin. Mesela misafirliğe gidince ben olsam uykum geldi kalkalım derim Biraz ayna tutun bakalım kendisine ne olacak

Yine seninki iyiymiş benimkinin elinden kumandayı aldığım an uyanıyor. Bazen de kapatıyorum e uyumuş yani . Burnumdan getiriyorsun diye sitem ediyor. Acaba bu tv de ne var bu kadar benim göremediğim

Ben mi açtım konuyu ne yaptım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…