- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.324
- 208
- 37
- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
-
Yazdıklarının resmini cekip esime yolladim.Tam manasiyla esimi anlatıyorsunuzMerhaba hanımlar. Eşim cokta yorucu olmayan bir işte çalışıyor hani desem ki kazma kürek sallıyor da vücudu yoruluyor öylede değil. Beyni yoruluyor desem hadi bir nebze. Aileside aksam 8 dedin mi uyurlar herhalde onlardan gördüğünü yapıyor. Yıllardır aynısı işten gelir yemek yenir çay bile içmez uykum kaçar diye ve kanepede uyur. Bende eskiden bunu dile getirip sorun yapıyordum giderkende uyandırırdım birlikte gidip uyurduk. Salonda kanepede uyumasına kızdığım halde hala uyuyor bile bile. Bende uzun süredir kaldırmadan gidip yatıyorum Orda uyuyorsa Orda yatsın o zaman diye. Gece uyanıp kalkıp geliyor sarılıyor. Yalnızken hep böyle yapıyor ama evde biri olsun yada bir yere gidelim hiç uykusu gelmiyor oturabilir geceye kadar. Benle sohbeti yok. Zaten tüm sohbetini telefonda iş görüşmeleri yaparak tüketir. Bana sıra gelmez. Böyle eşi olan var mı. Sizin bu konuda çözümleriniz oldu mu. Birbirinizin hoşlandığı konuları acın demeyin olmuyor sohbet havası yaratamıyoruz
Adamı zorla ayakta tutma taktikleriyani ne bileyim bu donguyu kirmak icin bir seyler yapilabilir gorusundeyim ben.
Hani bir iki ay sizin eforunuzla uyku saatini degistirseniz, sonrasinda o da yeni duzende devam etmek isteyebilir diye dusunuyorum.
Atiyorum bir Turk dizisine baslasaniz, haftanin ayni gunu onu takip etseniz, o gune de ozel cay kahve fasli yapsaniz. zaten diziler 12 ye dogru bitiyor, reklam aralari da uzun, o surelerde biraz konusmaya zorlarsiniz falan.
Baska bir gunu misafir gunu yapsaniz, sirayla arkadaslarinizi davet etseniz.
Derken derken 40 gun adami erken yatirmazsaniz belki aliskanlik dongusunu kirabilirsiniz. Bir seyi 40 gun yaparsan onu aliskanlik edinirsin diyorlar ya, bence denenebilir.
Kesinlikle cok haklısınız ama eşi 8de uyuyormuş. 8 bir yetişkin için cok erken bir saat değil mi?Siz de uyuyun.
10 12 arası melatonin hormonu salgılanır ama uykuda olmak gerekir ki vücut gün içinde oluşan hasarı tamir etsin.
Yok iş zaten uuzn süreleri kapsıyor sadece işten arta kalan zamanda da hobisine vakit ayırıyorErken uyumak guzel ama yemekten sonra hemen yatip uyumasi tuhaf. Acaba sizden habersiz ikinci iş fln mi yapiyorda cok yoruluyor
Hayır hayır uyuyor gözümün önündeGerçekten uyuduğuna eminmisiniz ? Telefonla falan ilgileniyor olmasın
Kış için normal de yaz için erken tabiki. Ben de en geç 10 da uyurdum ama çocuklar olduktan sonra onlarla ilgilen onları uyut kalan işleri yap derken saat 12 oluyor. Hiç sağlıklı değil bütün hormonlarım bozulduKesinlikle cok haklısınız ama eşi 8de uyuyormuş. 8 bir yetişkin için cok erken bir saat değil mi?
Yine seninki iyiymiş benimkinin elinden kumandayı aldığım an uyanıyor. Bazen de kapatıyorum e uyumuş yani . Burnumdan getiriyorsun diye sitem ediyor. Acaba bu tv de ne var bu kadar benim göremediğimbenım eşimde her akşam uyur ama uyumadım diye ısrar eder ,
birşeyde dikkatimi çeker hep , evin içinde ben dolanayım iş yapayım yada karşı koltukta oturayım tv izleyim vs ,
adam mışıl mışıl uyur , tv kapatıp yatmaya gittiğim anda yada markete gittiğimde anında uyanır , sen yanımdayken daha rahat uyuyorum diyor , sevinsemmi üzülsem mi bilemedim
Ben mi açtım konuyu ne yaptım yaMerhaba hanımlar. Eşim cokta yorucu olmayan bir işte çalışıyor hani desem ki kazma kürek sallıyor da vücudu yoruluyor öylede değil. Beyni yoruluyor desem hadi bir nebze. Aileside aksam 8 dedin mi uyurlar herhalde onlardan gördüğünü yapıyor. Yıllardır aynısı işten gelir yemek yenir çay bile içmez uykum kaçar diye ve kanepede uyur. Bende eskiden bunu dile getirip sorun yapıyordum giderkende uyandırırdım birlikte gidip uyurduk. Salonda kanepede uyumasına kızdığım halde hala uyuyor bile bile. Bende uzun süredir kaldırmadan gidip yatıyorum Orda uyuyorsa Orda yatsın o zaman diye. Gece uyanıp kalkıp geliyor sarılıyor. Yalnızken hep böyle yapıyor ama evde biri olsun yada bir yere gidelim hiç uykusu gelmiyor oturabilir geceye kadar. Benle sohbeti yok. Zaten tüm sohbetini telefonda iş görüşmeleri yaparak tüketir. Bana sıra gelmez. Böyle eşi olan var mı. Sizin bu konuda çözümleriniz oldu mu. Birbirinizin hoşlandığı konuları acın demeyin olmuyor sohbet havası yaratamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?