- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
-
O sekilde olunca uyum sağlar. Ama havalar soğuk cıkamıyorız balkona dışarıyayaz ayindayiz, balkon falan var mi, oraya bir masa koysaniz, bir iki masa yunu atsaniz,
veya guzel bir atistirmalik menusu hazirlasaniz, gelip takilmaz mi.
Yani duzeniniz boyle oturmus anladigim, kisa surede bir degisim olmasa bile bu tarz seylerle duzeni degistirebilirsiniz diye dusunuyorum.
Cocuklari uyuturken ben de uyurum bazen, bu da dusunulmesi gereken bir faktor, ninni esliginde hele ki o saatte uyumaya alismis insan kendini tutamaz
Havalar soğuk mu neresi orasıO sekilde olunca uyum sağlar. Ama havalar soğuk cıkamıyorız balkona dışarıya
Uuu fedakar cefakar ana baba rolü. Çocuklar için berbat evliliğe katlanma söylemi içinizi rahatlatıyor olabilir. Ama gerçekte boşanmaya cesaretiniz yokCocuklar olunca öyle olmuyor işte.
Evet galiba bende öyle yapıyorumHavalar soğuk mu neresi orası
Uyanık olduğu zamanda sizinle muhabbet edip güzel vakit geçirmiyor anladığım kadarıyla eşiniz.
Erkenden de uyuyunca etkisiz eleman hükmünde.
Böyle şeylerin sözle, başka şeyler denemeyle düzeleceğini düşünmüyorum ben, bir gün birşey yaparsınız iki gün yaparsınız, eşinizin istemesi lazım onda öyle bir çaba yok.
Durumu kabullenip, çocuklar uyuduktan sonra keyif aldığınız şeyleri yapmaya çalışın.
yapısı demekki. gündüz aktivitelerinde de isteksiz mi? size karşı yaptığını sanmıyorum. gece gelip sarılıyorsa.. belki huyu budur. bir üyenin dediği gibi dizilere yada pc oyunlarına alıştırın. eğer maddi imkan varsa playstation alın. o zaman da gece iki oldu gel yat dersinizDeğişmiyor hafta içi haftasonuna. Gündüz uyusa bile erken 9 da uyur. Yada işe gitmese bile
Ben de bazen uyuyakalırım yaa aksam daha saat 9 iken. Pek tatlı geliyor insana. Tabii yarım saate uyanıp noluyo la diye ucarak çıkıyorum yataktanyaz ayindayiz, balkon falan var mi, oraya bir masa koysaniz, bir iki masa yunu atsaniz,
veya guzel bir atistirmalik menusu hazirlasaniz, gelip takilmaz mi.
Yani duzeniniz boyle oturmus anladigim, kisa surede bir degisim olmasa bile bu tarz seylerle duzeni degistirebilirsiniz diye dusunuyorum.
Cocuklari uyuturken ben de uyurum bazen, bu da dusunulmesi gereken bir faktor, ninni esliginde hele ki o saatte uyumaya alismis insan kendini tutamaz
Cocuklar olunca öyle olmuyor işte.
Ben de bazen uyuyakalırım yaa aksam daha saat 9 iken. Pek tatlı geliyor insana. Tabii yarım saate uyanıp noluyo la diye ucarak çıkıyorum yataktan
Ben uyuyan herife hasretimyok ben deli uyurum,ama sabahin 5inde de kalkarim o kadar erken yatarsam.
Burada es iyi uyuyor valla, insan sinir olur her gun her gun
O sekilde olunca uyum sağlar. Ama havalar soğuk cıkamıyorız balkona dışarıya
Haklısınız deneyeceğim tesekkürleryani ne bileyim bu donguyu kirmak icin bir seyler yapilabilir gorusundeyim ben.
Hani bir iki ay sizin eforunuzla uyku saatini degistirseniz, sonrasinda o da yeni duzende devam etmek isteyebilir diye dusunuyorum.
Atiyorum bir Turk dizisine baslasaniz, haftanin ayni gunu onu takip etseniz, o gune de ozel cay kahve fasli yapsaniz. zaten diziler 12 ye dogru bitiyor, reklam aralari da uzun, o surelerde biraz konusmaya zorlarsiniz falan.
Baska bir gunu misafir gunu yapsaniz, sirayla arkadaslarinizi davet etseniz.
Derken derken 40 gun adami erken yatirmazsaniz belki aliskanlik dongusunu kirabilirsiniz. Bir seyi 40 gun yaparsan onu aliskanlik edinirsin diyorlar ya, bence denenebilir.
VarErken uyuyan ilgisiz eş degil... erken uyuyan ev arkadaşı olmuş bu durum. Allah yardimcin olsun adam kocaliktan çıkışmış evliligi ne sanmis acaba anlamadım. Cocuk varmi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?