- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kirgincicekler
-
Bitkisel bpyalar beyazlari tam boyuyormu?Kimyasal boyalar daha çabuk beyazlatıyor , bitkisel boya kullanabilirsin .
Bitkisel bpyalar beyazlari tam boyuyormu?Kimyasal boyalar daha çabuk beyazlatıyor , bitkisel boya kullanabilirsin .
Daaginik beyazlanma.ama onlerdede var arkaya tarayarak gizleyebiliyorum birazGenetikse sorun çözümü zor . Eğer önlerinde göze çarpan bir noktada değilse takma. Ama sen rahatsız oluyorsan bitkisel saça en az zarar veren saç derine uygun olan boyaları tercih etmen faydalı olacaktır
Sonzamanlar uzuntulu donemdeyim cok etkisi oldu sanirim.Saç beyazlaması yaşlanma belirtisi değil ki baba tarafında var demişsin genetik olabilir. Benimde beyazlarım var boyamaktan başka çare varmı bilmiyorum konuyu takipteyim.
Saclarim siyah degilki.bizim burada dogal kina var bitkilerden khverengi ama iyiboyamiyor beyazlarisiyah kına
Kapatır canım ben hamilelik ve emzirme döneminde bitkisel boya kullandım gayette kapattı üstelik benim beyazlarım çoğunlukta ama biraz uğrastırıcıBitkisel bpyalar beyazlari tam boyuyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?