Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Erken yaşlanma

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
133
Selam hanimlar.24yasindayim saclarimda asiri beyazlar var 30trl brlkidr fazla 1ay olmadi boyatali sac uzadigi icin tekrar gozukuyolar.cok kafama takiyorum kotu gozrunuyorlar sık sık boyatmakda istemiyorum zaten dokulme var sacimda.dogal yapabilecegim birsey varmi?sonzamanlarda dahada artti sanki bide baaba tarafimda beyazliklar cok anne tarafimda yok..neyapayim ben cok stress yapiyorum.vitamin takviyesi almaliyim galiba.baska neler yapabilirim?
Lutfen konumu tasimayin bir sure.ne zaman konu acsam tasiniyor.bir sure kalsin lutfenn

Saç beyazlaması yaşlanma belirtisi değil ki baba tarafında var demişsin genetik olabilir. Benimde beyazlarım var boyamaktan başka çare varmı bilmiyorum konuyu takipteyim.

Genetikse sorun çözümü zor . Eğer önlerinde göze çarpan bir noktada değilse takma. Ama sen rahatsız oluyorsan bitkisel saça en az zarar veren saç derine uygun olan boyaları tercih etmen faydalı olacaktır
Daaginik beyazlanma.ama onlerdede var arkaya tarayarak gizleyebiliyorum biraz

Erken yaşlanma?

Beyaz saç, büyük paydada genetik ilerleyen bir durum.
Ben de erken yaşlanmaya(!) lisede başladım mesela

Çözümü olan şeyler bunlar, boyarsınız kapanır, takıntı yaptığınıza değmez.

Ne kadar faydası var denemedim bilmiyorum ama . Çok kez Karşıma çıkmıştır. Salgam suyunun saç dökülmesini ve beyazlamasini geciktirdigini duymuştum . Hem tv de hemde makale olarak . Araştırmakta fayda var

Valla geri döndürmenin bir yolu yok diye biliyorum, stres sıkıntı hızlandırıyor ağarmayı. Bildiğim bir şey varsa o da koyu renk boyalar iyice ortaya çıkartıyor beyazları, daha açık küllü kumrala falan dönerseniz daha uzun süre kullanabilirsiniz

Saclarim kestanerenk.acik renk bana yakisirmi billemem ama az once birsey okudum patates kabugu suyuyla yikama kalici cozum sagliyormus nekadar gercek bilemiyorum ma bence deneyebilirem.

Ombre falan yaptırsan.
Aralarında belli bile olmaz sanki balyajların parçası gibi görünür.

%100 bitkisel boya yok. Kimi bitkisel boyalar kapatmıyor. Boyatamadigim durumda kahve sac spreyi alıyorum ya da kahve sac rimeli beyaz yerlere uyguluyorum. Farklı renklerde var. Saç rengine göre halledersin artık. Ortalama sprey 20 tl, sac rimeli 30 tl. Yıkayınca çıkıyor. Gratis, Watson, Pinolarda satılıyor.

70 yaşında annem.. benim beyazım daha çok.. yaşlılık değil genetik bir durum.. çözümü olduğunu sanmıyorum.. pigment beyaza döndü ise ne çare maalesef.. 27 yaşımda başladı 33 oldum yüzde 50 beyaz.. bi de asiri hizli uzuyor sacim kullu renkler daha iyi saklıyor.. ya da aralara açık renk attirmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…