Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Erken yaşlanma

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Kina boya yapabilirsiniz. Bakim icinde zeytin yagi vs bir suru sey var internetten bulabilirsiniz

benim de bölüm bölüm vardı sacımda beyazlar. bir kere boyattım tamamen bitkisel boyayla. sonra bir daha boyatmayacagım sanmıstım ama bir baktım bir ay sonra dipten beyaz cıkmaya basladı kafamın her yerinde. artık her ay boyatmak zorundayım ustelik bitkisel boya da kapatmıyor tamamen, hafif saydam kalıyor. artık amonyaklı boyaya gectim bu sene mecburen.

Bitkisel bpyalar beyazlari tam boyuyormu?

Ben bi ara bitkisel boya kullanıyordum, tam istediğim renk olmuyordu, tüm beyazlar da kapanmıyordu, kızılımtırak bi renk oluyordu, yıkandıkça da acaip bi sarı ya dönüşüyordu bu boya ama en azından beyazlarımı daha zararsız bir şekilde ve öyle ya da böyle kapatıyorum bir şekilde deyip kullanıyordum. Açıkçası diğer boyalar daha pratik ve daha kapatıcı diye onlara yöneldim yine. Şimdi amonyaksız boya kullanıyorum.

stresten uzak olmaya bak dicem de şartlarını bilmiyorum yaslanmayla ilgisi yok ayrıca birde düzenli maskeler yapabilrsn çayın saçı koyulastirdigını duymuştum birde beyaz saç pikmentsiz saç oyüzden boyayida genelde red eder tip neden buna bi çözüm bulamıyor bilemiyorum can sıkıcı genç yaşta isen bide..

Hay Allah :) ben de erken yaşlanma deyince yüzün gözün kiristi sandım

Benim 14 yaşında ki oglumun sacinda beyaz var! Bende hiç yok
Babasının ailesinde genetik yapacak bişi yok
Sana tavsiyem fazla takma daha beter beyazlar :/
İyi bir boya al görünen yerlere kendin surersin arada

Irsi bir problem herhalde.
Yapılacak birşey yok ki. Eğer mümkünse senin için röfleli falan yaptırabilirsin. Açık tonlar tercih etmelisin.
Bitkisel boya kullanmalısın. İyi bir kuaför sana yardımcı olur..

Evet bende sac konusu açmıstım ve acımadan etiketlediler muneyi.
Beyazliklar icin bi tedavi yok diye biliyorum. Dokulme icin sarimsak tavsiye . Ben kullaniyorum hala sarimsak kürünü ve ciddi boyutta azalma oldu sac dokulmemde. Tavsiye ederim
#not#
Kokusu gercekten cok agir ve 1hafta icinde terledikce buram buram sarimsak kokuyorsun. Eger calismiyorsan denemelisin.
*1baş karimsak,bitkisel şampuan,zeytin yagi"miktari sana kalmis ama cok koyma",ben bide icine bakim yagi koyuyorum biraz. Haftada 1 ve en az 2saat bekletiyorsun.

ben şuan patates kabugunun suyunu denıyorum ara ara .öyle vıdeolardakı gıbı tek seferde kapatmıo.zamanla faydası olurmu onuda bılemıorum.benımde orta okulda bıle tek tuk vardı beyaz.28 yasındayım yarıdan fazla malesef.boyamaktan cok sıkıldım artık keşke bı care bulunsa.daha dun arastırdım eczanelerde losyon oluyormuş kendı rengıne cevırıyormus ama sureklı kullanmak gerekıyormuş.eger gercekse cok ıyı olucak .en azından dıpten cıkan beyazlar olmaz.boya ıle ugraşmayız.gercekten cok can sıkıcı

Bence bu genetik bir durum, erken yaşlanmayla alakası yok. Saçı beyaz olan yaşlı görünür, diye bir şey de yok. Belki kimyasal boyalar beyazları daha fazla arttırabilir. Fakat bundan emin değilim. Bir doktora danışırsanız, kesin bir bilgi edinmiş olursunuz.

benim beyazlarim dogumdan sonra artti ozellikle sakaklarda,ben henuz boyatmadim,beyazlari usenmeden oturup ayda bir ayiklayip diplerinden kesiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…