erken yaşlanmak istemiyorum ben..

sema_bjk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
21
0
36
Ankara
ya kızlar sormak istiyorm belki beni siz rahatlatırsınız braz olsun..
ben çok büyük gösteriyorum şuan 18 yaşındayım beni gören abartmıyorum 25 falan sanıyo yaşımı söylediğimde kimse inanmyor.. bu beni rahatsız ediyor açıkçası.. benim gbi olanlar varmı acaba varsa ne hissediyosunuz..
birazda yapılıyım böle uzun iri yapılı bi kızım yani çok ağırbaşlıyım bir de.. annem bile kızım 50 yaşındaki kadınlar gibi hareket etme daha gençsin deli dolu ol biraz diyor.. çok istediğim halde öyle olamıyorum.
asıl korktuğumda 30 yaşıma geldiğimde 37 gbi görünmek yani erkenden yaşlanmak..
ablam var oda çok minyon 22 yaşında ama 17 gibi duruyor hep dalga geçiyor benimle erken yaşlanıcaksın hemen
kırışıcksın sen diye.. ve bu beni çok korkutuyor.. yanlış anlaşılmasın her yaşın bi güzelliği, her kırışığın ayrı bi keyfi olur elbet ama yaşı geldiğinde tadına varmak bu güzelliklerin en iyisi diye düşünüyorum gerçekten böyle olurmu ki acaba.. erkenden yaşlanırmıyım ben.. :18:

bazn görünüsten degil, hareketlerden birini daha büyük saniyolar.
eger dedigin gibi agir basliysan o seni olgun gösteridur belkide.giyim kusam, konusamk hareketler saclarin kisaca kendini disa nasil yansittign cok önemli.ben 28 yasindayim mesela ama herkez beni 22 falan saniyo, ama neden sölemesi ayip biraz cocuk akilliyim:)) bence sence kafana okdar takma, taktikca dahada mutsuz olursun.bosver milleti senin kendini aynada nasil gödrügün ve hissetigin önemli gerisi nanay canik;) öptm

ya aynaya baktığımda mutlu olsam bile etrfmdaki insanların bunu sölemeleri kendimi bildim bileli.. ne bileyim çok rahatsız edici oluyor.. ama haklısın tbi kendnde bitiyo herşey..

insanin kendini nasil hissettigide önemli..
boyun uzun oldugu ve agir basli oldugun icin öyle görüyorlardir
spor ayakkabi kot pantolon, babet, spor tarzi t-sörtler giyersen
daha genc gösterirsin..

zaten sürekli spor ayakkabı eşofmanla gezen bi tipm.. inan özel günlerde topuklu fln bile giymiyorum ki kadınlar oğullarına beni beğenmesinler diye başıma geldi çnkü.. böyle gzdiğim halde dışardayken iki üniversite bitirmiş kafasnda sçları tükenmek üzere olan bi oğlu olan kadın oğlunun ne kdr başarılı oldğunu huyunu suyunu anlatmıştı bana lisede okuyorum deyince topukladı kaçtı yani.. anneme anlattığımda yerlere yattı gülmekten olacağı buydu diye..

bende 24 yasindayim cogu beni 18 sanir.. bazilari ise bana yasini gösteriyorsun der..
oda eger ablamla görürlerse beni büyük zannederler cünkü ben kiloluyum ablam zapzayif..
benim en büyük ablam 30 yasinda, onuda 18 saniyorlar.. o ablamada bir sürü kadin, 18-20-25 yaslarindaki
ogullarini istiyorlar, yasini ögrenince bile bisey olmaz diyorlar.. :20:
tam terside olsa yalniz degilsin canim

zaten sürekli spor ayakkabı eşofmanla gezen bi tipm.. inan özel günlerde topuklu fln bile giymiyorum ki kadınlar oğullarına beni beğenmesinler diye başıma geldi çnkü.. böyle gzdiğim halde dışardayken iki üniversite bitirmiş kafasnda sçları tükenmek üzere olan bi oğlu olan kadın oğlunun ne kdr başarılı oldğunu huyunu suyunu anlatmıştı bana lisede okuyorum deyince topukladı kaçtı yani.. anneme anlattığımda yerlere yattı gülmekten olacağı buydu diye..

bak sana bisey diyimmi, benim ablam benden bi cucuk yas büyük.kücükken boyu birden firladi onun ondan cok olgun gösteriyodu.herkez onu benim annem saniyodu, o dereceydi yani.bide biraz daha kilolu ve daha agir basliydi.ama bugün kendisi 30 yasinda ve herkez onu 25 de saniyo.dicem su ki bugün seni yasli görüyolar diye, bu demek degildirkine seni on sene sonra 40da zannetcekler.bazen zaman gectikce yasin görüntünü geciyo.benim ablamdan biliyom ben, diceksinki genc görünmek icin bisey degistirdimi???hmmm yoooo hala kilolu, he sadece giyimini degistirdi.gercekten bak takma.ablmadaki tek fark kaygisin teki, öleler yaslanmiyo sende kaygisiz ol :))))
ya bu arada ya kusura bakmayin almanyada kaliyom ben türkcem biraz bozuk:)

bende büyük görünüyorum ama kırışmak apayrı bir şey cilt lastikliğiyle ilgili olan birşey belli olmaz belki ilerde ablan yaşlı sen çok genç görünürsün.

banada 16 yaşındayken talip oldular
annem o daha lisede diye savuşturmuştu
ama sanki hata bende gibi üzülmüştüm
şimdi belki normal gösteriyorum ama eşim minyon oldğundan ben onun ablası gibi duruyormuşum
gerçi bunu söyleyenlerin hepsi nedense erkek tarafından:41:
geçen sene lise arkadaşımla buluştum resmen şok oldum kızın gözlerinin kenarlarında çizgiler vardı
hemde dünya güzeli bir kızdı yüzüyle vücuduyla
aynaya baktım bende çizik kırışıklık v.s. yok
33 yaşındayım ama cidden kalbimde aynada baktığım kişide 33 durmuyor
başkalarını takma kafana :71:

he birde düz renk ve uzun saçlar daha genç gösterir

Son düzenleme:
Back
X