sacınızı boyatın
ben öyle yapmıştım
yaşlılıgın tıpda cözümü yok henüz
doğal bir yöntem arıyorsan çörek otu yağını bir araştır derim...ben de araştırıyorum şu an ...
Saclar boyat? Annem oyle yapiyor
annemleri ailesinde genetik olarak saçlar erken beyazlıyor benimde öyle oldu malesef
her ay boyatıyorum aslında 20 günde bir boyatmam gerek ama bekliyorum artık
ya offffboyattım malesef..
ve benim saçlarım ayda yaklaşık 3 santim uzuyor.
boyuyorum 1 hafta geçmeden istisnasız 3. gün ufak ufak beyazlarım görünüyor..
beyaz olmasın istiyorsam haftada 1 sacımı boyatmam lazım ama ben 2-3 haftada bir boyatıyorum artık çok tecrübeliyim kimseye ihtiyacım yok 10 dakkada boya bitmiş oluyor.
16 yaşımdan beri boyuyorumsakın ama sakın boyama.. çübkü boyaya bağımlı yaşayacaksın bütün ömrün boyunca.. üstelik ne kadar boyarsan okadar çoğalıyor.. benimde var saçımda ben boyatmadım.. sadece renk attım saçıma uygun karamel uçlarıda çikolata renginde.. sana resminide koyarım istersen.. boyaya girersen çok pişman olursun ben şimdiden uyarayım.. uçlarına renk atarsan beyazlar arada kaynıyor.. belli bile olmuyor
16 yaşımdan beri boyuyorum(((((ve çok çoğalmışlar (((
ya ama yaşım daha 25 ve saçlar beyazcanım boyayı hemen bırak bence... gözün alışıyor zaten bir süre sonra.. bence ombre saç modelini yap.. beyazlarıda çok takma çünkü inanki çaresi yok geri getitmenin.. ama boyamaya devam edeersen saçın çok yıpranır dökülür.. bırak bakımlı ama beyazlar olsun.. ben alıştım artık dert etmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?