Saç Rengi ve Saç Boyama erken yaşta saçı beyazlayanlar ne yaptınız,lütfen yardım:(

potipoto

Mevsimlerden sonbahardayım!
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
2.298
460
173
ya arkadaşlar erken yaşta saçlarıma beyazlar girdi ve çok da çoğaldı((((((tekrar eski renginde çıkması için ne yapmam gerek((((bu sorunu yaşayıp sonra kurtulan var mı????(((

doğal bir yöntem arıyorsan çörek otu yağını bir araştır derim...ben de araştırıyorum şu an ...

annemleri ailesinde genetik olarak saçlar erken beyazlıyor benimde öyle oldu malesef
her ay boyatıyorum aslında 20 günde bir boyatmam gerek ama bekliyorum artık

boyattım malesef..

ve benim saçlarım ayda yaklaşık 3 santim uzuyor.
boyuyorum 1 hafta geçmeden istisnasız 3. gün ufak ufak beyazlarım görünüyor..
beyaz olmasın istiyorsam haftada 1 sacımı boyatmam lazım ama ben 2-3 haftada bir boyatıyorum artık çok tecrübeliyim kimseye ihtiyacım yok 10 dakkada boya bitmiş oluyor.

Of of bu konuda ben de cok sikayetciyim. 25 yasimda beyazlamaya basladi. 26 ya girdim, epey var simdi. Koparma cogalir dediler, kestim ben de. Yine de cogaldi. :) kesik kesik duruyorlar simdi. Henuz daha disaridan gorunmuyorlar. Isin kotusu ben boyatmak istemiyorum. O nedenle dogal bir cozum aradim ama bulamadim. Takipcisi olayim bu basligin.

sacınızı boyatın
ben öyle yapmıştım
yaşlılıgın tıpda cözümü yok henüz

doğal bir yöntem arıyorsan çörek otu yağını bir araştır derim...ben de araştırıyorum şu an ...

Saclar boyat? Annem oyle yapiyor

annemleri ailesinde genetik olarak saçlar erken beyazlıyor benimde öyle oldu malesef
her ay boyatıyorum aslında 20 günde bir boyatmam gerek ama bekliyorum artık

ya offffbi çok sitede yok u ülke bu ülke çözüm buldu ama 5 yıl sonra piyasada vs. vs. vs. ama o 5 yıllar oldu asırlar((boyatmaktan bıktımmmmmdoğal kürlerle kurtulan hiç mi yok acaba

bizde ırsi uzuuuuuunnn süredir ayda bir boyuyorum saçım hızlıda uzuyor aslında belli oluyor ama 1 yadan öncede boyuyamam yani

Saclariniz koyu renkse aktarlarda kina tasi satiliyor ondan kullanin.Sadece beyaz kisimlara uygulamaniz yeterli.Bosuna tum sacinizi surekli boyayarak yipratmayin

ne yazıkki 20 yaşımdan beri boyuyorum saçlarımı....
başka bi çözüm yok yani ben bilmiyorum varsada...

Merhabalar canım ;
Saçlar beyazlamışsa yapacak bişey yok boya ve kınadan başka.
Kına dediysem ille kızıl olmak zorunda değil GOLD kınanın 5 rengi var.
Benimde bir dünya beyazım var bu sene çoğaldı.Boya yıprattığı için kullanmıyorum.Arada kına iyi geliyor.
Eşim 32 yaşında siyah saçı yok denecek kadar az.Birde uzun.
Arada takılıyorum gel sana bir boya yapalım diye

Benim 17 yaşımda vardı beyazlar annemin de öyle olmuş. O zamanlar stick kullanıyordum beyaz kısmına sonra rimel duymuştum ama bulamadım, neyse sonra saçımı boyadım kızıla daha da birşey kullanmadım. Şimdi 23 yaşındayım o kadar dip bırakıyorum ama daha az beyaz var nedense.

Ah ahh... Arkadaşım bende bu konuda çok dertliyim.. 10 yaşından beri saçımda beyazlar vardı.. 18 yaşımdan beri de saçlarımı düzenli olarak boyuyordum.. Ta ki bu seneye kadar.. 6 ay kadar saçlarımı boyamadım.. Aman Allah ım bu ne dedim.. Resmen saçımdaki beyazlar çoğalmış.. O kadar çok ki.. BU yaşımda böyleyse 30 yaşlarımı da saçımda siyah saç kalmayacak.. Düşündüm taşındım araştırdım ettim.. Doğal yöntemle saçımı boyatmaya karar verdim.. Yani kına.. Saçımı kınaya yeni boyadım.. 1 hafta oldu.. Bakalım memnun kalacak mıyım...

anladığım kadarıyla kimse çare bulamamış yaaa of....anlamıyorum bir çok bilimadamı çözüm bulmuş deniliyo farklı haber sitelerinde ama nedense halada piyasada kokusu yok(((

sakın ama sakın boyama.. çübkü boyaya bağımlı yaşayacaksın bütün ömrün boyunca.. üstelik ne kadar boyarsan okadar çoğalıyor.. benimde var saçımda ben boyatmadım.. sadece renk attım saçıma uygun karamel uçlarıda çikolata renginde.. sana resminide koyarım istersen.. boyaya girersen çok pişman olursun ben şimdiden uyarayım.. uçlarına renk atarsan beyazlar arada kaynıyor.. belli bile olmuyor

boyamaktan başka çare bilmiyorum malesef.bizde de ırsi erken beyazladı saçım ve aksilik hepsi önde çokta çabuk uzuyor her hafta boyasam yeri yıpranmasın diye ayda bir boyuyordum.şimdi bebekte var nasıl olacak bakalım

16 yaşımdan beri boyuyorum(((((ve çok çoğalmışlar(((

16 yaşımdan beri boyuyorum(((((ve çok çoğalmışlar(((

canım boyayı hemen bırak bence... gözün alışıyor zaten bir süre sonra.. bence ombre saç modelini yap.. beyazlarıda çok takma çünkü inanki çaresi yok geri getitmenin.. ama boyamaya devam edeersen saçın çok yıpranır dökülür.. bırak bakımlı ama beyazlar olsun.. ben alıştım artık dert etmiyorum..

ya ama yaşım daha 25 ve saçlar beyaz(((((((((((((((((((((((sanki utanılacak bişeymiş gibi utanıyorum(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…